warczacy_z_wilkami 12.12.07, 13:32 żeby się nie targnęła na życie bo właśnie skończył z nią znajomość Kamiński z CBA. Obraził się na nią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Ussss, ale jazdy!!!:)) 12.12.07, 13:35 No juz nie wiem, na studiach mi klarowali, ze taka postawa charakteryzuje osobowosci niedojrzale (adolescenci) oraz tzw. nieadekwatne (psychopaci)... Jeden w drugiego, rozpuszczony, stary bachor, albo psychopata? Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: Ussss, ale jazdy!!!:)) 12.12.07, 14:03 stawiam na "stary_bachor-psychopata" Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Rataujcie Pitere! 12.12.07, 16:26 "Ratujcie Piterę"? Sorry, ale przypomina mi to pewien dowcip: - Heniek, twoją teściową napadł bandzior, trzeba ratować! - Jeszcze czego, sam napadł, niech się teraz sam ratuje... Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Numer na "zakochany CBA-sbek" słabo im wyszedł 12.12.07, 17:31 to tera próbują na "obrażony CBA-sbek". Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe jest wyciek 12.12.07, 17:40 wody z jej mózgu. jeżeli Pochanke ją teraz rozwala to co to będzie w konfrontacji z Beatą Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: jest wyciek 12.12.07, 17:48 ehehehe napisał: > wody z jej mózgu. > > jeżeli Pochanke ją teraz rozwala to co to będzie > w konfrontacji z Beatą Jak już, to PiSie szambo przecieka... Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki szkoda 12.12.07, 17:57 szkoda, że miejsce po Nelci Rokicie, tego POwskiego enfant terrible, zajmuje Julcia Piterowa Odpowiedz Link Zgłoś