pies_na_czarnych 13.12.07, 19:56 Patrze na logo FK i tak sobie mysle, ze te kolory zle namalowali. Powinny byc pionowo, z lewej bialy z prawej czerwony. Tak jak w rzeczywistosci jest. Na wschod od Wisly czerwona PiSbolszewia.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_iza Re: Tyyy:) 13.12.07, 19:59 Ty mnie nie wk...aj. Ja od 89 w Białej Podlaskiej, Przemyślu, Lublinie. I ty mi każesz raz czwarty? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Flaga taka powinna być;) 13.12.07, 20:43 Mamy Pajaca Kwietnia Został nim były piłkarz kopany ZBIGNIEW BONIEK za genialny pomysł przyozdobienia narodowych barw polski malutkim portrecikiem Jana Pawła II. Boniek dostał 645 esemesów, zostawiając w pokonanym polu takie osobistości jak Zbigniew Wassermann (II miejsce – 506 głosów), Andrzej Chronowski (163), Lech Wałęsa (159), Leon Kieres (125) i Krzysztof Janik (69). www.nie.com.pl/art5664.htm pies_na_czarnych napisała: Na wschod od Wisly czerwona > PiSbolszewia.... Ja również piszę z "Na wschod od Wisly" dlatego proszę bez tego typu generalizowania. Odpowiedz Link Zgłoś