jola_iza 18.12.07, 11:42 Między urzędem prezydenta a samym Prezydentem- powiedział Masio spaślak. Mam się cieszyć czy bać?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.smerf Re: Jesteśmy bliżej 18.12.07, 11:46 Jeśli on to mówi, to ja bym się bał. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Jesteśmy bliżej 18.12.07, 11:49 p.smerf napisał: > Jeśli on to mówi, to ja bym się bał. Czemu? Przecież on jest małą (prawda, że spasioną) dziewczynką. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Jesteśmy bliżej 18.12.07, 11:58 Ty jeszcze widocznie nie wiesz, co takie dziewczynki mogą. Strach się bać! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Jesteśmy bliżej 18.12.07, 12:00 wos9 napisała: > Czemu? Przecież on jest małą (prawda, że spasioną) dziewczynką. Masio Masiem, ale jak Prezydent coraz bliżej urzędu prezydenckiego to czym się to skończy?? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Jesteśmy bliżej 18.12.07, 13:30 jola_iza napisała: > wos9 napisała: > > Czemu? Przecież on jest małą (prawda, że spasioną) dziewczynką. > Masio Masiem, ale jak Prezydent coraz bliżej urzędu prezydenckiego to czym się > to skończy?? Nie powiem Ci, czego jest bliżej prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Jesteśmy bliżej 18.12.07, 14:06 > Masio Masiem, ale jak Prezydent coraz bliżej urzędu prezydenckiego to > czym się to skończy?? Zleją się?! Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Trzeba soddać 18.12.07, 14:12 jola_iza napisała: >że bronił się rękami i nogami przed ta funkcją. Żyl sobie wygodnie w Brukseli i obrastał w tłuszcz za nasze pieniądze. Jak się dowiedział, że ma zostać rzecznikiem bonaparstka podobno się upił do nieprzytomności z żalu. Nie oceniajmy spaślaka po tuszy. Odpowiedz Link Zgłoś