ajdija 19.12.07, 15:04 Barbary Blidy? news.money.pl/artykul/awantura;o;komisje;ds;smierci;blidy,216,0,302296.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.o.r.t.e.a Przestępcy czasem popełniają samobójstwo w 19.12.07, 15:07 sytuacji gdy wiedzą, że nie da się uniknąć kary. Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija Re: Przestępcy czasem popełniają samobójstwo w 19.12.07, 15:22 ale taka logika nie przemawia do większości posłów (?) Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: A kto tu jest przestępcą? 19.12.07, 19:10 No właśnie! Przecież jasne jest, że niewinna Blida była wrabiana przez bandytów jak Ziobro i Jarosław K. w przestępstwo, którego nie popełniła, a ponieważ po aresztowaniu mogło się to w prokuraturze wydać to Jarosław K. wydał rozkaz: zabić, aby wyglądało na samobójstwo. Dobra dość bredni. Są prostsze i trzymające się kupy wytłumaczenia tego samobójstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Przestępcy czasem popełniają samobójstwo w 19.12.07, 16:02 przeciez wasza pupilka K(L)empa sama przyznala,ze na Blide wywierana byla presja. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Każdy o tym wie: ...presja kolegów po fachu... :) 19.12.07, 18:48 wanda43 napisała: przeciez wasza pupilka K(L)empa sama przyznala,ze na Blide wywierana byla presja. ---> A tak, widzisz, koledzy z niej świętą robią :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte natomiast niewinnie wrabiani, jak powszechnie 19.12.07, 15:23 wiadomo, NIGDY nie popełniają samobójstwa, co nie, intelektualisto? Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija Re: natomiast niewinnie wrabiani, jak powszechnie 19.12.07, 15:46 niewinnie wrabiani??? może coś więcej mógłbyś powiedzieć na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: natomiast niewinnie wrabiani, jak powszechnie 19.12.07, 16:37 ze mna mozesz pogadac na ten temat, 8 rok uczestnicze w rozprawie dwoch ordynarnie wrobionych i sadzonych na wszystkich pofalszowanych protokolach i notatkach policyjnych o czyn, ktorego nie bylo. Tak dzialo sie za Lecha K w MS w 2000r., a byl tam razem z ziobrem i wassermanem. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: natomiast niewinnie wrabiani, jak powszechnie 19.12.07, 16:39 Jestem poddawana takim samym naciskom jak nieżyjąca pani Barbara Blida – stwierdziła Beata Kempa (PiS) Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Przestępcy czasem popełniają samobójstwo w 19.12.07, 16:33 na przykład ta przestepczyni Ania z gdańskiego gimnazjum, którą koledzy upokorzyli na oczach innych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Oraz ten przestępca z Kielc. 19.12.07, 16:35 16-letni uczeń technikum mechanicznego w Kielcach powiesił się wczoraj w zabudowaniach gospodarczych swoich rodziców - dowiedziało się radio RMF FM. Ciało nastolatka znalazł ojciec. fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/16-letni-uczen-technikum-popelnil-samobojstwo,815852,2943 Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Logika u lewaków jest bardziej porąbana 19.12.07, 16:36 niż rąbanka u rzeźnika. Napisałem że niektórzy przestępcy popełniają samobójstwo w pewnych sytuacjach. Nigdzie nie napisałem że wszyscy którzy popełniają samobójstwo, są przestępcami. Lewaki, zacznijcie brać bilobil, lecytynę albo co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Pisząc: 19.12.07, 16:38 > niektórzy przestępcy popełniają samobójstwo w pewnych > sytuacjach. masz rację. Co to majednak wspólnego z panią Blidą? Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_systemu To dlaczego Ziobro jeszce nie wisi ? 19.12.07, 20:14 Należy do przestępców zuchwałych ? Jest z tego gatunku co ten wczorajszy gwałciciel ? jest w stanie kogoś oskarżyc o zaójstwo i nawet nie widzi w tym swojej winy ? Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy [...] 19.12.07, 16:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Strzał w głowę, powoduje szybką śmierć. Ale 19.12.07, 16:41 lewackie nieudaczniki z SLD nawet i tego nie wiedzą. Sekuła strzelił sobie tak że się męczył kilka godzin, a Blida w klatkę piersiową przez co niepotrzebnie cierpiała. Taka jest Polska lewica, nieudolnie rządzi, kradnie i nawet nieudolnie odbiera sobie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Z ciekawością czekam w co strzeli sobie Jarosław K 19.12.07, 16:44 ??? Ze swojego małego PIStolecika? Jak dotąd walnął się już w kolano ogłaszając wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Tak naprawdę to J.K. co dzień palnie jakieś głup- 19.12.07, 16:56 stwo o czym potem piszą w mediach. Kto wie co i czym palnie w ostateczności. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Z ciekawością czekam w co strzeli sobie Jaros 19.12.07, 16:49 i łape zlamal, jak sie wyp... w drodze do bjata. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Sprawa jest raczej prosta 19.12.07, 16:45 Od Blidy odsuneli sie jej koledzy z SLD, zmusili ja dorezygnacji z ubiegania sie o wejscie do parlaentu. Jednoczesnie dochodza do niej sygnaly ze trwa intensywnie sledztwo ws przekretow weglowych a jej serdeczna kolezanka zaczyna sypac. Odcinanie sie politykow SLD od niej tylko utwierdza w Blidzie przekonanie ze prokuratura ma na nia jakies dowody, pograza sie w depresji...gdy przychodzi po nia o 6 rano policja nerwy nie wytrzymuja. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte bzdury gadasz, wszystkowiedzący 19.12.07, 17:00 ona nie chciała kandydować do sejmu i startowała z listy SLD do senatu pl.wikipedia.org/wiki/Okręg_wyborczy_Katowice#Senat_2 psycholog od siedmiu boleści Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Jakie zatem były motywy samobójczej śmierci 19.12.07, 16:46 co wogole ta komisja ma zbadac? Wobec braku denatki nie mozna jej przeciez przesluchac bo tajemnice do grobu wziela. Komuchy chca pospekulowac, gnojem pisdakow przy poparciu po-wcow oblac, poklamac i poinsynuowac bo w tym sa mistrzami. Denatka musiala byc: - albo psychicznie wykonczona i chora i miec mysli samobojcze juz wczesniej skoro rzucila sie na swoje zycie - albo rzeczywiscie oceniala realnie sytuacje, znala swoja wine, udzial w przekretach i wolala skonczyc z soba niz skonczyc w wiezieniu Innej alternatywy nie ma. A cyrk ktorego bedziemy swiadkiem niczego ani nie zbada ani wyjasni. Ma wylacznie polityczne podloze i bedzie probe sil. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Jakie zatem były motywy samobójczej śmierci 19.12.07, 16:50 Jestem poddawana takim samym naciskom jak nieżyjąca pani Barbara Blida – stwierdziła Beata Kempa (PiS) Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re:Dobre pytanie...i warto je zdac 19.12.07, 16:51 tym ktorzy uznali ze Blida nie nadaje na listy SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte raz jeszcze, matołku 19.12.07, 17:02 podaję ci ten link pl.wikipedia.org/wiki/Okręg_wyborczy_Katowice#Senat_2 Barbara Blida w 200 r. startowała jako kandydatka SLD do senatu!! Zapamiętaj to sobie, jeśli potrafisz Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Jakie zatem były motywy samobójczej śmierci 19.12.07, 17:02 wyglada na to, ze klempa sie wygadala i blidowa byla przez nich faktycznie mocno naciskana albo nawet szantazowana. To ze trzymala naladowany pistolecik w pogotowiu potwiedzaloby to, ze za zadna cene nie chciala sie w lapki ziobro dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Jakie zatem były motywy samobójczej śmierci 19.12.07, 17:08 jack20 napisał: > wyglada na to, ze klempa sie wygadala i blidowa byla przez nich > faktycznie mocno naciskana albo nawet szantazowana. > To ze trzymala naladowany pistolecik w pogotowiu potwiedzaloby to, > ze za zadna cene nie chciala sie w lapki ziobro dostac. i zrobiła to jak stara kajdaniara, zamiast połyku strzeliła se z korkowca tyle tylko, ze się przeliczyła na odratowanie tak jak to zdaza się i przy połyku a motyw? poprostu odwlec w czasie proces, zmienić negatywną otoczkę wizerunku i czekać na line Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija Re: Jakie zatem były motywy samobójczej śmierci 19.12.07, 17:21 ehehehe napisał: > jack20 napisał: > > > wyglada na to, ze klempa sie wygadala i blidowa byla przez nich > > faktycznie mocno naciskana albo nawet szantazowana. > > To ze trzymala naladowany pistolecik w pogotowiu potwiedzaloby to, > > ze za zadna cene nie chciala sie w lapki ziobro dostac. > > i zrobiła to jak stara kajdaniara, zamiast połyku strzeliła se z korkowca tyle > tylko, ze się przeliczyła na odratowanie tak jak to zdaza się i przy połyku > a motyw? > poprostu odwlec w czasie proces, zmienić negatywną otoczkę wizerunku > i czekać na line ************************************************* Ta wersja wydaje się dość prawdopodobna. Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija Re: Jakie zatem były motywy samobójczej śmierci 19.12.07, 17:17 wanda43 napisała: > Jestem poddawana takim samym naciskom jak nieżyjąca pani Barbara Blida – > stwierdziła Beata Kempa (PiS) ******************************************* Tyle, że Kempa z powodu pomówień i nacisków nie zamierza popełniać samobójstwa - wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Jakie zatem były motywy samobójczej śmierci 19.12.07, 17:22 i wielka szkoda. Ja na jej miejscu juz dawno palnela bym sobie w łeb. Ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija Re: Jakie zatem były motywy samobójczej śmierci 19.12.07, 17:27 wanda43 napisała: > i wielka szkoda. Ja na jej miejscu juz dawno palnela bym sobie w łeb. Ze wstydu > . ************************************************* Ja to widzę inaczej - to barwna i mądra osoba, nonkorformistka, wali prawdę między oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Sprwadzi sie do gdyania co by bylo 19.12.07, 16:50 gdyby jej nie skuli i dlzego tego nie zrobili...krotko mowiac igrzyska dla ubogich. Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Kogo pytasz? Zapytaj ją! 19.12.07, 16:51 Albo św. Piotra, jeśli masz dostęp. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Dedykowane forumowym i salonowym amebom 19.12.07, 17:44 Gdyby kiedyś miało się okazać, że samobójstwo Barbary Blidy nie było w żaden sposób spowodowane wizytą ABW i wszystkimi faktami, które są z nią związane, prymitywom umysłowym, którzy wiążą jej śmierć tylko i wyłącznie z jedną przyczyną, runąłby cały światopogląd. Mentalnym rozwielitkom nie przychodzi do głowy inne tłumaczenie niż to, że skoro się zabiła, była winna w sprawie. Zastanawiam się, jaką trzeba być człowieczą amebą i jakim prymitywem, żeby działanie pokrętnej ludzkiej psychiki próbować przyrównywać do działania cepa. Z drugiej strony, pewnie czerpią garściami ze swojego doświadczenia, więc nie ma się co dziwić. Skierowane do wszystkich (akurat tak się składa, że zadeklarowanych prawicowców, katolików i prawdziwych patryjotów było tu najwięcej), którzy nie znając sprawy i nie znając OSOBY, nie wiedząc nic o niej i o jej życiu, od zawsze w tej sprawie "wiedzieli lepiej". I nie omieszkali o tym poinformować wszystkich na gazeta.pl i salon24. Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Dedykowane forumowym i salonowym amebom 19.12.07, 18:02 mietowe_loczki napisała: > Skierowane do wszystkich (akurat tak się składa, że zadeklarowanych > prawicowców, katolików i prawdziwych patryjotów było tu najwięcej) są ludzie którzy potrafią myśleć samodzielnie i tą myśl artykułować w odróżnieniu od ameby którym masa i zbiorowość umożliwia przekaz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Dedykowane forumowym i salonowym amebom 19.12.07, 18:07 ehehehe napisał: > są ludzie którzy potrafią myśleć samodzielnie i tą myśl artykułować Czytając to forum i wątki "w sprawie", mam co do tego poważne zastrzeżenia. > w odróżnieniu od ameby którym masa i zbiorowość umożliwia przekaz > > :) Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Dedykowane forumowym i salonowym amebom 19.12.07, 18:13 mietowe_loczki napisała: > Czytając to forum i wątki "w sprawie", mam co do tego poważne > zastrzeżenia. ale od ciebie zależy czy z prądem popłyniesz czy z brzegu patrzeć bedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Dedykowane forumowym i salonowym amebom 19.12.07, 18:23 Cieszę się, że rozpoznałeś się jako adresat mojego wpisu. Zawsze coś. Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Dedykowane forumowym i salonowym amebom 19.12.07, 18:39 mietowe_loczki napisała: > Cieszę się, że rozpoznałeś się jako adresat mojego wpisu. Zawsze coś. nazbyt sobie schlebiasz, ale i jak niewiele ci potrzeba wiedz że mam gruba skóre... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Dedykowane forumowym i salonowym amebom 19.12.07, 18:43 ehehehe napisał: > mietowe_loczki napisała: > > > Cieszę się, że rozpoznałeś się jako adresat mojego wpisu. Zawsze coś. > > nazbyt sobie schlebiasz, ale i jak niewiele ci potrzeba Tak, niewiele, wystarczy mi kilkuzdaniowe podsumowanie mentalnego dresa, które później okazuje się całkiem celne. > wiedz że mam gruba skóre... A ja nie. I cieszę się, że nie tylko tym się różnimy. Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija Dedykowane forumowym czubom 19.12.07, 18:53 miętowym loczkom coś dziwnego uderzyło do głowy, mente captus? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Dedykowane forumowym czubom 19.12.07, 19:10 ajdija napisała: > miętowym loczkom coś dziwnego uderzyło do głowy, > mente captus? kikuniu, dziękuję za merytoryczny post :D Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija Re: Dedykowane forumowym czubom 19.12.07, 19:16 Loczki m., najpierw urągasz a potem oczekujesz meritum? Szczególne okoliczności samobójstwa wskazują na to,że dominowały tu powody związane z publiczną acz tajemną działalnością B. Blidy. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Dedykowane forumowym czubom 19.12.07, 19:26 Nazywam rzeczy (sic!) po imieniu. Co do reszty, zamilcz już, z łaski swojej. Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija Re: Dedykowane forumowym czubom 19.12.07, 19:38 Również nie stronię od nazywania rzeczy po imieniu! No i żadnej łaski! Żadnego milczenia! Cała prawda cała dobę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Dedykowane forumowym czubom 19.12.07, 19:39 Dawaj tę prawdę, natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija Re: Dedykowane forumowym czubom 19.12.07, 20:08 własnie czekam na nią (prawdę), ale od ciebie trudno jej się spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Dedykowane forumowym czubom 19.12.07, 20:57 A jakiej prawdy ode mnie oczekujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija Re: Dedykowane forumowym czubom 19.12.07, 21:07 nie rozśmieszaj mnie i nie stwarzaj "mądrych" teoryjek Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Dedykowane forumowym czubom 19.12.07, 21:15 Jakiej prawdy ode mnie oczekujesz? Czy tylko tak piszesz sobie żeby pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Dedykowane forumowym i salonowym amebom 19.12.07, 19:05 mietowe_loczki napisała: > Tak, niewiele, wystarczy mi kilkuzdaniowe podsumowanie mentalnego > dresa, które później okazuje się całkiem celne. > > > wiedz że mam gruba skóre... > > A ja nie. I cieszę się, że nie tylko tym się różnimy. to , że ludzie różnią się od siebie i między sobą to jest naturalne i niema w tym nic odkrywczego ale podnosić to w taki jak twój sposób to niedojrzałość och , i tak oto zrobił się wątek o tobie............... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Dedykowane forumowym i salonowym amebom 19.12.07, 19:12 Na pewno dojrzałością jest wskazywanie na taką przyczynę śmierci tylko po to, żeby chronić tyłek takiej miernoty jaką jest Jarosław Kaczyński & Co. Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Dedykowane forumowym i salonowym amebom 19.12.07, 19:21 mietowe_loczki napisała: > Na pewno dojrzałością jest wskazywanie na taką przyczynę śmierci > tylko po to, żeby chronić tyłek takiej miernoty jaką jest Jarosław > Kaczyński & Co. dopuki nie dojrzejesz aby odnieść się do istniejących dowodów doputy tak jak cała masa domagać się będziesz wiwisekcji Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Dedykowane forumowym i salonowym amebom 19.12.07, 19:25 ehehehe napisał: > mietowe_loczki napisała: > dopuki nie dojrzejesz aby odnieść się do istniejących dowodów > doputy tak jak cała masa domagać się będziesz wiwisekcji Jakie są istniejące dowody? Jakiej wiwisekcji się domagam i na kim? I jak to się ma do tego, że mentalne dresiarstwo w złej woli wskazuje na tylko jedną przyczynę samobójstwa Blidy? PS. A takiej ortografii uczą w której szkole języka wolskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Dedykowane forumowym i salonowym amebom 19.12.07, 19:32 > Jakie są istniejące dowody? Jakiej wiwisekcji się domagam i na kim? > I jak to się ma do tego, że mentalne dresiarstwo w złej woli > wskazuje na tylko jedną przyczynę samobójstwa Blidy? > > PS. A takiej ortografii uczą w której szkole języka wolskiego? no widzisz , ale to juz twój problem amebo........ typowe dla lewactwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Dedykowane forumowym i salonowym amebom 19.12.07, 19:35 Acha :) Na pytania oczywiście nie zamierzasz odpowiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy Re: Dedykowane forumowym i salonowym amebom 19.12.07, 18:29 Gdyby przyjąć twoje myślenie to każda wizyta komornika egzekwującego mandat za 100pln lub dzielnicowego po kolędzie byłaby znakomitą okazją do palnięcia sobie w trzewia z obrzyna.. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Dedykowane forumowym i salonowym amebom 19.12.07, 18:39 Właśnie nie, mentorze levicy. Nic nie zrozumiałeś. Powód nigdy nie jest JEDEN. Często przyczyny samobójstwa nie mogą być jednoznacznie ustalone przez biegłych psychiatrów, a tu mentalne dresiarstwo urządza sobie nagonkę na zmarłą bez zachowania elementarnych zasad zachowania i zwykłej ludzkiej przyzwoitości, i bez poparcia czymkolwiek swoich światłych ich mać wywodów. Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy Taka decyzja to nie jest impuls..ale u mężczyzny 19.12.07, 18:51 kobiety jednak są bardziej skłonne do działań impulsywnych. Przypadku Blidy nie da się jednak rozwikłać bo za dużo jest osób wokół tego,które chcą coś ugrać. Poza tym badać można skutecznie przyczyny próby samobójczej jeżeli uda się człowieka uratować albo odwieść od zamiaru targnięcia się na życie.. Tu jest jak mówią na Sląsku - po ptokach.. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Taka decyzja to nie jest impuls..ale u mężczy 19.12.07, 19:13 Czyli zgadzasz się ze mną, że lepiej na ten temat milczeć? Odpowiedz Link Zgłoś
gucio60 Re: obdukcja 19.12.07, 18:52 co wykazała obdukcja, bo zapomniałem albo jestem słabo poinformowany w związku ze śmiercią B.Blidy ? czy wynik obdukcji jednoznacznie wskazuje na samobójstwo czy może pozostwia furtkę do innej teorii ? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Jakie zatem były motywy samobójczej śmierci 19.12.07, 19:56 Jak sobie pomyślała ,że jeszcze 3 lata będą rządzić kartofle , to i życie jej obrzydło,widocznie uczulona była na pyry. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Podstawowe pytanie to CZY w ogole chciala popelnic 19.12.07, 21:28 samobojstwo. Moim zdaniem rownie wiarygodna jest hipoteza, ze chciala sobie tylko siniaka nabic i odjechac widowiskowo karetka w glorii meczennicy. Tyle, ze jak to sie mowi przejnowala lub ktos ja zle poinstruowal jakie skutki ma strzal z tzw. przylozenia amunicja jaka miala w rewolwerze: fakty.interia.pl/newsroom/news/niemozliwa-ekspertyza-broni-z-ktorej-zginela-blida,903022 Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Podstawowe pytanie to CZY w ogole chciala pop 19.12.07, 21:41 ani na haju nie byla ani tez pijana nie byla. Walnela sobie nie w noge ani w reke tylko w serce, wiec o czym tu filozofowac i bajdurzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin O tym, ze jakby naprawde chciala sie zabic to by 19.12.07, 21:48 miala w rewolwerze ostra amunicje. Cos zaczyna switac czy jeszcze nie ? jack20 napisał: > ani na haju nie byla ani tez pijana nie byla. > Walnela sobie nie w noge ani w reke tylko w serce, wiec o czym tu > filozofowac i bajdurzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kejdzi7 Palnęła se w czache bo była głupią babą. 19.12.07, 21:38 Jaki normalny człowiek świadomi taką krzywdę zrobiłby swojej rodzinie? Nie myślała w ogóle o nich. Wyszło tak, że najbardziej z jej śmierci cieszy się SLD bo dzięki temu samobójstwu mają czym przykrywać swoje węglowe i inne przekręty. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigraj Re: Palnęła se w czache bo była głupią babą. 19.12.07, 21:45 A ja na Jej miejscu to bym wystrzelał tych co tam przyszli ! Odpowiedz Link Zgłoś
kejdzi7 Re: Palnęła se w czache bo była głupią babą. 19.12.07, 21:55 dokładnie. oni mieli kamizelki a ona by poszła do pierdla nie za węgiel a za napaść na urzędników państowych. i SLD by miało srakę zamiast śmietanki. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat Re: Jakie zatem były motywy samobójczej śmierci 19.12.07, 21:48 Dlaczego Blida popełniła samobójstwo, gdy funkcjonariusze państwowi usiłowali zabrać ją na przesłuchanie? Żyjemy w państwie, gdzie nikogo nie aresztuje się z powodów politycznych, a władza sądownicza nie tylko oddzielona jest od władzy wykonawczej, ale wręcz skonfliktowana z nią. Mąż Blidy zeznał, że żyła ona w coraz większym napięciu. Jedynym znanym wytłumaczeniem tego było śledztwo w sprawie mafii węglowej. Jeśli Blida była niewinna, to czemu popełniła samobójstwo? Bo nie chciała, aby zobaczono ją w kajdankach? Czy można wyobrazić sobie bardziej nonsensowne uzasadnienie (a pojawiło się ono), zwłaszcza w odniesieniu do przyzwyczajonego do twardych konfrontacji polityka? Odpowiedz Link Zgłoś