zapijaczony_ryj 31.12.07, 08:39 Szpital Psychiatryczny w Łodzi nie przyjmuje nowych pacjentów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umyslowo-chory Re: Zła wiadomość dla PiS 31.12.07, 11:54 zapijaczony_ryj napisał: > Szpital Psychiatryczny w Łodzi nie przyjmuje nowych pacjentów! nieprawda, ja siem cieszem, mozna powiedzić img.interia.pl/wiadomosci/nimg/wyglada_psychopatyczny_1816503.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: KK buduje dom dla opetnych pisiakow k.Szczeci 31.12.07, 12:10 Słyszałem o tym.Jest podobno wybudowany na kształt Sejmu, a własciwie to niemal identyczny z oryginałem tylko drzwi są bez klamek. Będą chłopcy mogli kontymuować to co zaczęli i nikt im nie będzie przeszkadzał. Są tam nawet klocki lego potrzebne do budowy obiecanych 3 mln mieszkać. Oraz też specjalne drzwi w kształcie monitora do wejścia w internet. fotoforum.gazeta.pl/photo/8/gc/ig/cggy/1Rd0ZifN5CbXxc2vqX.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Zła wiadomość dla PiS 31.12.07, 17:24 Jest już dobra wiadomość dla PISdzielców,bo właśnie ogłoszono,że lekarze zawarli porozumienie z dyrekcją szpitala psychiatrycznego w Łodzi i ciemny lud PISiakami zwany będzie przyjmowany na leczenie.Kuracja będzie trwała minimum 10lat.Po tym okresie może zrozumieją na czym polega rządzenie państwem i jak nie przegrywać z kretesem wyborów. --------------- PISdzielce kłamią,bo prawda jest dla mich bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Zła wiadomość dla PiS 31.12.07, 17:35 borbali napisał: > Jest już dobra wiadomość dla PISdzielców,bo właśnie ogłoszono,że > lekarze zawarli porozumienie z dyrekcją szpitala psychiatrycznego w > Łodzi i ciemny lud PISiakami zwany będzie przyjmowany na > leczenie.Kuracja będzie trwała minimum 10lat.Po tym okresie może > zrozumieją na czym polega rządzenie państwem i jak nie przegrywać z > kretesem wyborów. > --------------- > PISdzielce kłamią,bo prawda jest dla mich bolesna. I dodać koniecznie trzeba ,że nfz obiecał pisdzielkom w calosci zrefundować tą kuracje. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Zła wiadomość dla PiS 31.12.07, 17:36 zapijaczony_ryj napisał: > Szpital Psychiatryczny w Łodzi nie przyjmuje nowych pacjentów! Mają w odwodzie Kobierzyn, Lubliniec, Tworki... Odpowiedz Link Zgłoś