Gość: grizz Re: A JA BYM ZAJEBAŁ IP: *.chello.pl 16.06.01, 20:16 Gość portalu: chrizz napisał(a): Jebnij się w swój piękny i pusty czerep!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaczek Re: A JA BYM ZAJEBAŁ IP: 193.0.117.* 16.06.01, 20:18 Gość portalu: grizz napisał(a): > Jebnij się w swój piękny i pusty czerep!!!!! A co ty byś sobie nie jebnął jakiegoś żydożercy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "" Zwalcie se konia chlopaki IP: *.as4.chcg1.il.voyager.net 16.06.01, 19:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrizz Re: Zwalcie se konia chlopaki - my? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 16.06.01, 20:06 a co oprócz czytania Naszego Dziennika tylko to potrafisz i tak ci się skojarzyło jak zobaczyłeś słow JEBAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrizz Re: Zdechnij parchu! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 17.06.01, 02:30 do mnie to mówisz głupi skurwielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykk Re: Zdechnij parchu! IP: *.chello.pl 17.06.01, 03:43 Gość portalu: chrizz napisał(a): > do mnie to mówisz głupi skurwielu chrizz,ty taki tolerancyjny,taki milutki dla Miriam i innch ci bliskich poglądach,takim językiem operujesz?Może to tylko późna pora ma taki wpływ na ciebie? Idż prześpij się,dobrze ci to zrobi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Zdechnij parchu! IP: *.ce.mediaone.net 17.06.01, 05:41 Zydki jebaki spotkajcie sie wreszcie inajebcie do woli dla was to przeciez nie grzech popedalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Te chlopaki nie maja co sobie zwalac. IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.06.01, 15:39 Taka tradycja, czy cos .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: JEBNĄŁBYM JAKIEGOŚ ANTYSEMITĘ IP: *.coh.org 19.06.01, 00:58 Ja tez bym jebnal jakiego anty-semite, ale chcetnie bym rowniez zajebal jakiemus anty- polakowi. W ogole to bym wykurwil najchetniej wszystim tym "anty" pojebancom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Ten watek to prowokacja IP: *.ivideon.com 19.06.01, 03:06 Gość portalu: Jac napisał(a): Po co wogole te forum istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś