warczacy_z_wilkami 04.02.08, 10:56 z "Alternatywy 4" wypożyczył do domu "Bitwę pod Grunwaldem". Gdzie tam Ludwikowi do niego z tymi marnymi obrazkami z Muzeum Narodowego :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piglowacki Re: Tow. Jan Winnicki 04.02.08, 11:38 warczacy_z_wilkami napisał: > Gdzie tam Ludwikowi do niego z tymi marnymi > obrazkami z Muzeum Narodowego :) Znowu coś przegapiłem ? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Tow. Jan Winnicki 04.02.08, 11:46 piglowacki napisał: > > warczacy_z_wilkami napisał: > > > Gdzie tam Ludwikowi do niego z tymi marnymi > > obrazkami z Muzeum Narodowego :) > > Znowu coś przegapiłem ? www.wprost.pl/ar/122804/Schetyna-oddaje-kolekcje-Dorna/ > Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: Tow. Jan Winnicki 04.02.08, 11:53 Bosz ! Rewolucja mOralna he, he, he. Przypomniał mi sie tekst matki_kurki: ...Wiecie co by było, gdyby nie było nocnej zmiany? Mielibyśmy w Polsce komunizm pełną gęba pod rządami komunistycznej partii PC. Szefem NBP byłby Żemek, oligarchami kręcącymi lody z Jarosławem Baksik i Gąsiorowski, prywatyzacje złodziejskie pod szyldem kumpla Dochnala, niejakiego Glapińskiego, odpowiedzialnego za narodziny afer paliwowych, które osobiście koncesjonował. Mięlibyśmy Macieja Zalewskiego, zamiast Rywina, mielibyśmy `Express Wieczorny', kupiony i sprzedany przez Jarosława, zamiast gazety Wyborczej."... ..."Jednym słowem, Jarosław Przykrótkawy Pierwszy z Dwóch, to najbardziej wyrazista twarz III RP, on robił dokładnie to, co zarzuca innym, a jego problem polega na tym, że wszystko co robił spartolił i dlatego mści się na tych co im się udało. Jarosław Przykrótkawy Pierwszy z Dwóch miał lepkie łapki jak mało kto, niestety zabrakło mu rozumu i umiejętności, aby się nachapać, dlatego prowadzi dziadowską politykę i jedyne co można mu powiedzieć, to zacytować słowa brata Jarosława skierowane do obywatela niezbyt zamożnego. Uwaga: na trzy, czteeeeeryyyyyy!"... całość: www.matka-kurka.net/post/?p=1066 Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Tow. Jan Winnicki 04.02.08, 12:00 A pan by położył głowę pod topór za niewinność ministra Ziobry w całej tej sprawie? - Pan nie ma toporu, ale ja głowę kładę. wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9625505&rfbawp=1202122333.694&ticaid=154cc&_ticrsn=3 www.geocities.com/livmanfc/chlopakinieplacza.htm Fred: Dawno temu ja też zaufałem pewnej kobiecie, wtedy dałbym sobie za nią rękę uciąć... I wiesz co? I bym teraz ku.rwa nie miał ręki. ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś