atak_bezecny 09.02.08, 19:52 Najbardziej seksowne Polki: .... 18. Sandra Lewandowska, polityk 1% 19. Jolanta Szczypińska, polityk 0,2% 20. Beata Sawicka, polityk 0,2% bez komentarza bo mnie przytkało, chyba z wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kod-em .. de gustibus non est disputandum.. 09.02.08, 19:55 img359.imageshack.us/img359/1180/przedipomakijazuyt5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: est disputandum! skoro są takie rankingi 09.02.08, 20:53 to znaczy, że właśnie o gustach się tam dyskutuje. Ja uważam, ze takie listy rankingowe zupełnie nie mają sensu, bo porównywać można porównywalne. Czytałem kilka lat temu o liście najwybitniejszych Anglików (w Anglii) i na tej liście ks. Diana zajmowała 3-cie miejsce, zaś np. Newton i Szekspir byli gdzieś koło setnego miejsca. Taka lista świadczy wyłącznie i idiotyzmie publiki i mediów, które ją takimi gównami karmią. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: est disputandum! skoro są takie rankingi 09.02.08, 21:05 Słownik angielski zawiera ok 500 tys. słów plus ponad 800 tys. tzw. dalszych terminów technicznych. W dziełach Szekspira doliczono się 300 tys. unikalnych słów. I on jest w okolicach setki??? O tempora, o mores! Odpowiedz Link Zgłoś
atak_bezecny Re: est disputandum! skoro są takie rankingi 09.02.08, 21:07 może ja sie mylę, moze slepote mam ale nie widze u tych pan i u paru innych osób z tych 2 list ni odrobiny seksowności. www.wprost.pl/ar/123296/Zmijewski-i-Cichopek-najbardziej-seksownymi-Polakami/ Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: est disputandum! porównywać porównywalne! 10.02.08, 16:00 Seksowność to sprawa bardzo osobista. Dla jednego jakaś pani jest absolutnie aseksualna, a dla drugiego to szczyt szczytów. Tego typu listy i rankingi to gó.. typowe dla współczesnych mediów zajmujących się idiotyzmami, bo to lubi szeroka publiczność. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych A Ziobru. Jak Ziobru wypadl? 10.02.08, 16:25 Wiezienia tez glosowaly? Odpowiedz Link Zgłoś