kecawa 14.02.08, 21:55 Było przykro patrzeć jak zdegradował ją do funkcji małej dzieweczki zasmucony Olejnik kecaw- wszak kobieta i robić jej coś takiego w dniu 14.02. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cebulowa_republika Re: Kurski uwalił Olejnik 14.02.08, 21:57 gdzie tego posluchac ? Daj kilka szczegolow, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Kurski uwalił Olejnik 14.02.08, 22:05 żałuj cały program i co więcej puenta była jego . Olejnik powinna lepiej się na walkę z nim przygotowywać!Jednak to tylko baba i nic więcej! kecaw konserwatysta Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Wacławie 14.02.08, 22:08 zawsze cię podejrzewałam, że jesteś typowym męskim szowinistą:( Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Wacławie 14.02.08, 22:11 Nie szowinista lecz konserwatysta wyznający zasadę,iż ostatnie słowo w dyskursie małżeńskich zawsze należy do mnie!!! A brzmi ono TAK JEST KOCHANA żono z milym kwa kwa kecaw po milej kolacji x\z małżonką (poleca tanie wino Chilijskie Las Pagos - 13,99 Real) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No tak! Kecawka chilijskim Los Yabolos malzonke.. 15.02.08, 01:03 ... swa w dzien sw. walentego trul!! Nie powiem, zebym sie tego po nim nie spodziewal! kecawa napisał: z milym kwa kwa kecaw po milej kolacji x\z małżonką (poleca tanie wino > Chilijskie Las Yabolos - 13,99 Real) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Sam też pewnie pił, 15.02.08, 01:05 pewnie stąd te zaburzenia percepcji Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Zalosny kapciuch i sknera:( 15.02.08, 01:14 Zapewne zmusil tez zone do wydawania z siebie wyrazow zachwytu nad nim Kecawka oraz nad romantycznym winem czerwonym, stolowym zakupionym w REAL-u! Namawiali mnie rozni, staraj sie polubic kecawke, toleruj, ale sie nie da, no!! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Nie da się 15.02.08, 01:20 polubić kogoś, kto zachwyca się kimś tak podłym, jak Kurski Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski011 Marouderowi tylko jabole w glowie 15.02.08, 01:39 Co sie dziwic: to "histeryk" chowu Buszki i Kulczykowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Predzej tobie i Kecawce, ktorzyscie dzis z bolem.. 15.02.08, 01:47 ...po cale 4 Euro na wina dla swoich pan wydali sknery zamlakane! Odpowiedz Link Zgłoś
cebulowa_republika Re: Kurski uwalił Olejnik 15.02.08, 00:59 Olejnik za duzo mysli o seksie, to ja oslabia Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyniec.dziedzic.pruski Re: Kurski uwalił Olejnik 14.02.08, 22:01 a to wacku jakiś drugi odcinek potem szedł? bo tego akurat nie było w ym co ja widziałem :D Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Kurski uwalił Olejnik 14.02.08, 22:07 Mniej pij a jeśli nie piłeś to mniej spozieraj na swoją miłą ! serdecznie pozdrawiam kecaw - nie masz co żałować Monisia była bez formy- baba?! Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyniec.dziedzic.pruski Re: Kurski uwalił Olejnik 14.02.08, 22:11 w tej części co ja dzisiaj widziałem wacławie to tak zagonionego w kłamstwie Kurskiego to naprawde warto drugi raz oglądnąć Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Kurski uwalił Olejnik 14.02.08, 22:13 Czy kalamał gdy mówił o 1 milionie przychodu pewnego ministra? czy milion to mało ? Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent6 Re: Kurski uwalił Olejnik 15.02.08, 10:23 kecawa napisał: > Czy kalamał gdy mówił o 1 milionie przychodu pewnego ministra? > > czy milion to mało ? Tak oczywiscie iz kłamał bo powiedział iż ".....zarobił na Krauze,Dochnalu i Stokłosie 1 mln zł...." a temat jego dochodów jest wg oswiadczenia inny! Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak tu jest juz zapis rozmowy... 15.02.08, 11:43 www.tvn24.pl/2079,1,kropka_nad_i.html :-) Slucham, zaraz skomentuje :] Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Kurski uwalił Olejnik 14.02.08, 22:10 wawrzyniec.dziedzic.pruski napisał: > a to wacku jakiś drugi odcinek potem szedł? 1.5 godziny czekal na instrukcje. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Kurski uwalił Olejnik 14.02.08, 22:12 Uwalił oj uwalił a Monika była słaba- zauroczył ą czy co ? pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyniec.dziedzic.pruski Re: Kurski uwalił Olejnik 14.02.08, 22:15 jej po prostu wacku mowe odbierało na moment jak słyszała co Kurski łże w żywe oczy i nawet się nie wzdrygnie. Taka nakręcona z kartki PiSowska normalna szmata sprzedajna. Tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Czasami nie warto polemizować -dlaczego...? 14.02.08, 22:21 Gdy ktoś w dyskursie sięga po inwektywy to kończę z nim dyskurs bowiem sam się deprecjonuje zasmucony poziomem niektórych naszych wielce szanownych dyskutant ów smutno mi gdy moralność upada tak szybko z miłym kwa kwa kecaw wystrzegający się niestosowności Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyniec.dziedzic.pruski Re: Czasami nie warto polemizować -dlaczego...? 14.02.08, 22:25 ty mnie tu wacław nie wyjeżdżaj z kultury pouczaniem bo przywołam linkiem posty które tu pisałeś, jak małżonka do senatorium wyjechała i z kolegami balangi urządzałeś :DD...a potrm nnnnaa..fffforum Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Czekam i się denerwuję ! 14.02.08, 22:35 Przywołaj mój drogi!! zaciekawiony Twoim słabym archiwum kecaw z najmilszym kwa kwa niebo gwiaździste nad nami a prawda moralna w nas jak to dobrze być uczciwym kecaw kaczysta Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Czekam i się denerwuję ! 14.02.08, 22:37 Szkoda Twego czasu -jestem czysty czysty bo prawo moralne jest we mnie i w moich bliskich z miłym kaczystowskim kwa kwa kecaw kaczysta obywatel IV RP milej nocy- jutro dzień - niech ci sięmkaczka przyśni a najlepiej dwie Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Przykro mi ale nie masz na mnie NIC 14.02.08, 22:38 Milej nocy kecaw kaczysta Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Masz PrOblem? -czysty kecaw 14.02.08, 22:42 Z milym kwa kwa od lat na tym forum trzymam się zasad- to są moje inicjały -szlachectwo zobowiązuje- tylko tyle ale i aż tyle Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ty, szlachcic postapanszczyzniany... 15.02.08, 02:02 ..nie pamietasz jak chlales z kolegami juz w dzien wyjazdu malzonki, ktorejsmy tu zyczyli, by ci rogi przyprawila? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ja tam Wacuchna takich oporow chlopku jeden... 15.02.08, 02:04 ...jakis, jak Wawrzyniec nie mam! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ty, szlachcic postapanszczyzniany... 15.02.08, 10:29 marouder.eu napisał: > ..nie pamietasz jak chlales z kolegami juz w dzien wyjazdu malzonki, ktorejsmy > tu zyczyli, by ci rogi przyprawila? Jakos trudno mi sobie wyobrazic,nawet takie idywiduum jak Kecawa z 4 rogami. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Czekam i się denerwuję ! 15.02.08, 07:14 w tobie tylko pisuarowa głupota.nic ponadto. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Czekam i się denerwuję ! 17.02.08, 00:11 A ty Permanentnie Ocipiała. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_systemu A ty Kecawa znowu nawalony - kiedy otrzeźwiejesz 14.02.08, 22:41 Że też ludzie potrafią się nawalić na sam widok idioty z PISu .... Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: A ty Kecawa znowu nawalony - kiedy otrzeźwiej 14.02.08, 22:43 Twój kolega szuka mojej nieprawości i nic nie jest w stanie zrobić serdecznie pozdrawiam kecaw z milym kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyniec.dziedzic.pruski Re: A ty Kecawa znowu nawalony - kiedy otrzeźwiej 14.02.08, 22:47 :D wacek przecież tego się nie da cytować :D wacuchna :D Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo1 chamekl jak jareczek K 15.02.08, 03:36 dwa smieci ale polska ma takich mnogo. gratuluje smietnika! Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Olejnik obnażona :-) 15.02.08, 10:08 Kurski doskonale uzewnętrznił, występującą w karykaturalnej wręcz formie u Olejnik, stronniczość. Ta baba jest oszalałą agitatorką PO :-) Nazywanie jej dziennikarką jest czystym nieporozumieniem. Kurski znokautował tę fanatyczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Olejnik obnażona :-) 15.02.08, 10:20 mógłbyś palniczku jakos ten swój bełkot na polski przetłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Olejnik obnażona :-) 15.02.08, 10:24 "Uważam, że pokrzywdzony(przez los) Zoro_wieczorowo_poro ma zmiany w mózgu. To wszystko, co mamdo powiedzenia w tej sprawie." Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: Olejnik obnażona :-) 15.02.08, 10:21 Tak,tak,wszyscy są przeciw PISowi,to oczywista oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Olejnik obnażona :-) 15.02.08, 10:25 nawet "Forbes" się myli :D tylko palnick nigdy :) wiadomosci.wp.pl/kat,1329,wid,9660883,wiadomosc.html?ticaid=155d3 Monika Olejnik jest najbardziej wpływową kobietą pracującą w mediach - wynika z rankingu opublikowanego w najnowszym numerze miesięcznika "Forbes". Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Olejnik obnażona :-) 15.02.08, 10:34 Rozczarowales mnie.Bylem przekonany ze najbardziej wplywowa jest Sowinska.Co prawda w mediach nie pracuje,lecz jak sie odezwie to caly swiat sie smieje. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Olejnik obnażona :-) 15.02.08, 10:34 zoro_wieczorowo_poro napisał: "Forbes" się nie myli :-))) 'Monika Olejnik jest najbardziej wpływową kobietą pracującą w mediach - wynika z rankingu opublikowanego w najnowszym numerze miesięcznika "Forbes".' To prawda. Zwróć uwagę, że nie nazwano jej dziennikarką a jedynie kobietą pracującą. Ta baba szczekająca w TVN24 wpłynęła (razem ze swoją stacją) na umysły Polaków w taki sposób, że wybrali sobie niekompetentny rząd posągowego Tuska. Tusk jest posągowy, bo jak posąg nie ma mózgu i zajmuje się trwaniem na narzuconej pozycji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Olejnik obnażona :-) 15.02.08, 10:40 ciebie palnick przeciez nikt nie nawróci więc te dyskusje są bezcelowe. Zauważ , że na liście nie ma też Rydzyka mimo że w sukience czarnej chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Olejnik obnażona :-) 15.02.08, 12:15 zoro_wieczorowo_poro napisał: > ciebie palnick przeciez nikt nie nawróci więc te dyskusje są bezcelowe. --- Masz rację, ja się wyjątkowo nie nadaję na nawracanie na kult PO a właściwie żaden inny. --- > Zauważ , że na liście nie ma też Rydzyka mimo że w sukience czarnej chodzi --- Rydzyk wpływowy ? :-)) Przecież wybory wygrał TVN do spółki z GW - to oni najskuteczniej robią wodę z mózgu (jesteś dobrym przykładem). Odpowiedz Link Zgłoś
gwendal Re: Kurski uwalił Olejnik 15.02.08, 10:56 Tak, tak, jasne. Kaczyński też po debacie z Tuskiem twierdził, że wygrał... Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Jeżeli po tej rozmowie ktoś nadal uważa Olejnik za 15.02.08, 13:18 dziennikarkę - jest idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Kurski uwalił Olejnik 15.02.08, 11:05 Widziałem to starcie dwóch polityków (Olejnik już nawet nie udaje, że jest dziennikarką). Atmosfera była tak gorąca, że co jakiś czas sobie 'tykali' przez pomyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: Kurski uwalił Olejnik 15.02.08, 12:16 szczekająca baba wpływa na umysły Polaków - ludzie nawet nie widzą, jakie durnoty wypisują Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Kurski uwalił Olejnik 15.02.08, 13:07 fury11 napisał: > szczekająca baba wpływa na umysły Polaków - ludzie nawet nie widzą, jakie durnoty wypisują --- I to jest poważny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Kurski uwalił Olejnik 15.02.08, 13:20 Dokładnie. Każdy Rydzyk ma swoją Środę a Kurski Olejnik. Odpowiedz Link Zgłoś
bkolmasiak Re: Kurski uwalił Olejnik 15.02.08, 13:22 Zrzuciłby ktoś na youtube albo video google. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Kurski uwalił Olejnik...a to było tak. 15.02.08, 14:49 www.tvn24.pl/2079,1,kropka_nad_i.html Odpowiedz Link Zgłoś