polnamyszka 21.02.08, 12:24 www.pardon.pl/artykul/4043/tusk_nie_jestem_leniem_wierzycie_mu Wierzymy mu? czyzby do Słońca Kaszub dotarła wiadomośc o tym co o nim sadza Polacy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hawranekslonko Re: Tusk : nie jestem leniem. 21.02.08, 12:54 Nie jestem sloncem zoliboza Jaroslaw. Wierzysz mu. Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Leń twierdzi, że nie jest leniem. 21.02.08, 12:59 No tak, na miano lenia porządnie się napracował. Odpowiedz Link Zgłoś
polnamyszka Re: Tusk : nie jestem leniem. 21.02.08, 13:03 hawranekslonko napisał: > Nie jestem sloncem zoliboza Jaroslaw. Wierzysz mu. Nie należe do partii Jarka wiec nie musze mu wierzyc. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: Tusk : nie jestem leniem. 21.02.08, 13:17 Nie jastem czlonkiem parti PO ,PIS .I wierze w to co widze.Bez uraz jest lepiej ale to nie jest zasluga naszych politykow tylko nasza.Raczej nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Tusk : nie jestem leniem. 21.02.08, 13:19 Tusk jest intrygantem , gdyż nazwał naszych rodziców i dziadków moherami i nawet porzadnie nie przeprosił, nigdy mu tego nie zapomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Tusk : nie jestem leniem. 21.02.08, 13:22 A Kaczynski przeprosil za Zomowcow? Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Leń, leń, leń... 21.02.08, 13:24 Leń, leń, leń już przyschnęło. Może jak sie wysuszy, to sie wykruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Tusk : nie jestem leniem. 21.02.08, 13:26 A dlaczego miał przepraszać za Zomo jak prawde powiedział. Wyzywanie starszych ludzi od moherów było obrzydliwe, świadczy o braku szacunku dla wspólobywateli, którzy często przeżyli 2 wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Tusk : nie jestem leniem. 21.02.08, 13:31 Jaka prawde powiedzial? Ten synalek komunistycznych apartczykow wyzywa Polakow od Zomowcow? Za takie cos to powinien w twarz plaskacza dostac. Od razu by do mamusi pod spodnice sie schowal, tchorz jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Tusk : nie jestem leniem. 21.02.08, 13:54 kolor napisał: > Jaka prawde powiedzial? > > Ten synalek komunistycznych apartczykow wyzywa Polakow od Zomowcow? > Za takie cos to powinien w twarz plaskacza dostac. Od razu by do > mamusi pod spodnice sie schowal, tchorz jeden. No i każdy, kto nie z PiS-em, to zomowiec (oczywista oczywistość), ale do melissy to nie obraza. Bo ona z PiS-em na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: Tusk : nie jestem leniem. 21.02.08, 13:28 Spieprzaj dziadu pamietasz.Lzeelity ,polskojezyczne media ,niemiecki radio.Tworki to jedyne lekarstwo,albo drewnica.Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Pracowity jak .....Tusk 22.02.08, 17:02 hotmoney.pl/artykul/1110/1/puls-biznesu-biznes-do-tuska-do-roboty-2.html Gdzie on ma kulturę????? ziewając paszczysko szeroko rozdziawił zapominajac o zatkaniu ust. Prostak nad prostaki. Odpowiedz Link Zgłoś