pies_na_czarnych 23.02.08, 20:49 Tak wyborcy ocenili 100 dni obecnego rzadu :o) 25x2=50 :o)))) Gejowy co ty na to palancie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: 58 25 6 5 :o) 23.02.08, 20:51 2/3 Polaków poszłoby na wybory w lutym "Fakty" zapytały też o ewentualną frekwencję, gdyby wybory odbyły się w najbliższą niedziele. Do urn chętnie poszłoby już blisko 2\3 ankietowanych (64 proc.). Prawie co piąty (19 proc.) na pewno nie wziąłby udziału w głosowaniu. "Jeszcze nie wiem" odpowiedziało 17 proc. pytanych. Sondaż został zrealizowany 21 i 22 lutego przez MillwardBrown SMG/KRC na ogólnopolskiej reprezentatywnej grupie osób pełnoletnich. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Warto jednakże zauważyć 23.02.08, 20:55 że wysokie poparcie PO zawdzięcza nie tylko brakiem jakiś ewidentnych wpadek (swoją drogą protesty związków zawodowych nie spotkały się chyba z akceptacją społeczną), a w dużej mierze z mizerią obecnej opozycji - rządzące do niedawna PiS czy mdłe, zagubione i pozbawione liderów LiD to nieciekawa propozycja. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Warto jednakże zauważyć 23.02.08, 21:00 Kaczki w pletwy sobie strzelaja. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
platfus-zpo Tusk jest najlepszy od 1987 r. 24.02.08, 00:07 Tusk wszystkich zkasował. Jest teraz najlepszym politykiem. Nikt mu nie podskoczy. Rząd trzyma któtko. Psiunki się go boją. Będzie rządził do 2015 r. A jak będzie chciał to i do 2020. Odpowiedz Link Zgłoś
pers-ltd Re: Tusk jest najlepszy od 1987 r. 24.02.08, 00:22 platfus-zpo napisał: > Tusk wszystkich zkasował. Jest teraz najlepszym politykiem. Nikt mu > nie podskoczy. Rząd trzyma któtko. Psiunki się go boją. Będzie > rządził do 2015 r. A jak będzie chciał to i do 2020 Eeee,tam do 2222 roku będzie rządził..na bank. Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Tusk jest najlepszy od 1987 r. 24.02.08, 00:41 pers-ltd napisał: > Eeee,tam do 2222 roku będzie rządził..na bank. ja pierdo.......... e to ja zmieniam nastawienie i będę pisał o sukcesach nas czekających już po 2222 roku zacznę od tego że : Donek jest moim ulubionym ziomalem :) i jest mi jak starszy brat (o jeden dzień) a nasze pokolenie 57 najbardziej nadaje się do rządzenia mamy jeszcze z tego roku siostry równie starannie wychowane i przygotowane do rządzenia. Jesteśmy więc elytą :) Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Najważniejsze to co przed nami - wielkie budowanie 24.02.08, 00:34 i przygotowywanie reform odblokowujących pozytywne, twórcze siły. Upraszczanie przepisów. Porządkowanie finansów państwa. A zarazem ograniczanie dwóch głównych źródeł korupcji - ingerencji urzędników państwowych i polityków w gospodarce oraz niepotrzebnie rozdętej biurokracji. Mam nadzieję, że w tej nowej sytuacji wielu Polaków odkryje dla siebie możliwość realizacji swych ambicji życiowych tu na miejscu, bez konieczności szukania dobrej pracy i szans na awans poza granicami kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Ciekawe jak będzie po uznaniu Kosowa 24.02.08, 00:43 Worek wyborczy może się odwrócić. A to już we wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: 58 :25 24.02.08, 02:58 kacza partia krytykujac zajadle Tuska strzela sobie w stope . Ale te prostaki tego nie pojmuja . Jeszcze kilka wystepow jednojajowych i Gosiewskich ,PIS uary odstrzela sobie sami jaja . nie moj problem . Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Do jaj coraz to blizej:) 24.02.08, 06:34 Gejowy wraz z gej-partia odstrzelili juz sobie nogi mnie wiecej do kolan, takze calkiem byc moze, ze niebawem trafia w jajka:) karbat napisał: > kacza partia krytykujac zajadle Tuska strzela sobie w stope . > Ale te prostaki tego nie pojmuja . Jeszcze kilka wystepow > jednojajowych i Gosiewskich ,PIS uary odstrzela sobie sami jaja . > nie moj problem . Odpowiedz Link Zgłoś