kronopio77 26.02.08, 07:22 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4963859.html Prezes nie docenił wiedzy Gosiewskiego na temat tirówek? :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allspice Re: Starcie bezzębnych karłów - na to czekałem :) 26.02.08, 08:08 Nadejdzie czas,że wszystkich wymieni 'na siebie':)- sam sterem, żeglarzem i okrętem... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_jarka Re: Starcie bezzębnych karłów - na to czekałem :) 26.02.08, 08:22 allspice napisała: > Nadejdzie czas,że wszystkich wymieni 'na siebie':)- sam sterem, > żeglarzem i okrętem... ....... i wrakiem Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 juz nie moge sie doczekac kiedy zaczna sie opluwac 26.02.08, 10:32 edgar jak widac poczul sie mocny... ciekawe czy podwinie ogon czy bedzie sie odszczekiwal... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: juz nie moge sie doczekac kiedy zaczna sie op 26.02.08, 10:35 wycofa sie bez poparcia Kaczynskiego jest nikim Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: juz nie moge sie doczekac kiedy zaczna sie op 26.02.08, 11:11 scoutek napisała: > wycofa sie > bez poparcia Kaczynskiego jest nikim co ja gadam co ja gadam z nimi czy bez jest takim samym nikim tylko mu sie wydaje, ze w PiS jest kims a tu nie Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: juz nie moge sie doczekac kiedy zaczna sie op 26.02.08, 10:35 Edgar i odszczekiwanie? Przeciez gdyby nie PIS toby z glodu umarl. Kto go wezmie do jakiejkolwiek roboty, chocby zamiatania ulic? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Starcie bezzębnych karłów - na to czekałem :) 26.02.08, 08:15 kronopio77 napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4963859.html > Prezes nie docenił wiedzy Gosiewskiego na temat tirówek? :)) Czy to nie ich na myśli miał śp. Władysław przestrzegając "Zapluty Karzeł Reakcji"? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Starcie bezzębnych karłów - na to czekałem :) 26.02.08, 12:16 Wiesław powiedział "Zaplute karły reakcji" bo nie znał słowa "dyspepsja" Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Walka bezzębnych karłów w pisuarze 26.02.08, 11:00 może być nawet lepsza od walk tłustych bab w kisielu. A przynajmniej bardziej zabawna :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Walka bezzębnych karłów w pisuarze 26.02.08, 12:36 buffalo_bill napisał: > może być nawet lepsza od walk tłustych bab w kisielu. > A przynajmniej bardziej zabawna :-))) A gdyby cos takiego urzadzic? Wstawic ring, ustawic tych dwoch karlow i niech sie naparzaja po ryjach. Wstep za biletami, publika zaplaci i dopisze! Dwa karly naparzajace sie po ryjach? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Walka bezzębnych karłów w pisuarze 26.02.08, 14:37 No, jeżeli u Gosia nastąpi przewaga ambicji nad zdrowym rozsądkiem (a więc i instynktem samozachowawczym), to może być śmiesznie. Wyobrażacie sobie, co możemy wtedy usłyszeć z usteczek Wielkiego Krasomówcy? Bo ja nie... i cierpliwie czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Gosio, jak sie nie spiszesz z impreza na 100 dni.. 26.02.08, 14:10 "Gosio, jak sie nie spiszesz z imprezą na 100 dni Tuska, to ja cie wypie.." - powiedział prezes bajko-PiSu. A Gosio sie ucieszuł, że będzie miał seks z gejowym Jaruchą, jak zawali imprezę, no i imprezę zawalił Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Gosio, jak sie nie spiszesz z impreza na 100 26.02.08, 15:02 Pewnie go wezma do Londynu do Muzeum Historii Naturalnej na eksponat, jako brakujace ogniwo w teorii Darwina. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Gosio, jak sie nie spiszesz z impreza na 100 26.02.08, 18:00 zdybex napisała: > Pewnie go wezma do Londynu do Muzeum Historii Naturalnej na eksponat, jako> brakujace ogniwo w teorii Darwina. A może po prostu wykorzystać miejscowo? Obwozić po jarmarkach jako dziw? I pokazywać razem z cielęciem dwugłowym i babą z brodą? Brać opłatę przy wejściu! Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: Gosio, jak sie nie spiszesz z impreza na 100 28.02.08, 11:07 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Gosio, jak sie nie spiszesz z impreza na 100 28.02.08, 14:27 A kto by go tam chcial ogladac? Odpowiedz Link Zgłoś