doc.torov 01.04.08, 18:19 17.27 Pierwsze opinie. Politolog, dr Marek Migalski: - Jarosław Kaczyński osiągnął jedno - wzmocnienie pozycji swego brata. Prezydent odegrał tu rolę, jaka na pewno spodobała się Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacekm22 Re: Tem Migalski to jakis idiota? 01.04.08, 18:24 Nie wiem po co zaprasza sie tego " specjaliste " ..... Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Tem Migalski to jakis idiota? 01.04.08, 18:26 Migalski spisdził się już od początku kaczej ery. Myślał, że to potrwa, a tu...klops. Usiłuje coś jeszcze ugrać, ale wygląda to tak żałośnie, że nie warto o tym mówić. Ot, zawiedziony pisdak. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Tem Migalski to jakis idiota? 01.04.08, 18:28 Jeśli Migalski nie poznał jeszcze słowa żenada, należy mu podstawić lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Tem Migalski to jakis idiota? 01.04.08, 19:06 elfhelm napisał: > Jeśli Migalski nie poznał jeszcze słowa żenada, należy mu podstawić lustro. A moze facet robi to z premedytacją? Gdyby był przeciwko Kaczorowi, jak wszyscy nikt by go tam na Śląsku nie zauważył. A tak jet czesto cytowany i pewno kase robi, na zasadzie dziewicy w burdelu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Tem Migalski to jakis idiota? 01.04.08, 19:27 Sugerujesz, że to taka cywilizowana i nieogolona wersja Zybertowicza? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Tem Migalski to jakis idiota? 01.04.08, 19:37 elfhelm napisał: > Sugerujesz, że to taka cywilizowana i nieogolona wersja Zybertowicza? ;) Powiedzmy ze hipotetyzuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Tem Migalski to jakis idiota? 03.04.08, 14:33 Tej toruńskiej gnidy nikt nie zakasuje - nawet Mizgalski. Dr. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Tem Migalski to jakis idiota? 01.04.08, 18:34 Mówi zgodnie z założeniami KCPiS poza tym w tym środowisku lizanie jest obowiązkowe. A kiedyś go nawet lubiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Tem Migalski to jakis idiota? 01.04.08, 18:37 nawet gdyby Lechu zatańczył na golasa z Sobecką (też nagą) trzymając różę w zębach to mu to nic nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Miglanc - Migalski 01.04.08, 18:54 to stały bywalec mediów. Trudno znaleźć tak beznadziejnie głupiego fascynata Kaczorów z dyplomem wykładowcy. Krasnodębski i Legutko przy nim wysiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
sebj.1 Re: Tem Migalski to jakis idiota? 01.04.08, 19:12 To dureń jakich mało - pamiętam jak po kompromitacji gó..arza Mularczyka przed TK odmówił komentarza całej sytuacji gdyż mamusia tegoż Mularczyka uczyła go w szkole. Wieszczył także upadek Po i lewicy po zakończeniu pracy legentarnej komiji ds. banków Zawiszy (był kiedyś taki śledczy). Nie dość że służalczy, to głupi jak but. Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 juz to psuje straszac ze nie podpisze 01.04.08, 19:28 to nieuleczalny duren Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Tem Migalski to jakis idiota? 03.04.08, 14:31 Czy to pierwszy idiota z tytułem doktora? Nie znamy idiotów z wyższymi tytułami i na wyższych stanowiskach? "Prezydent odegrał tu rolę, jaka na pewno spodobała się Polakom". Nie dość, że idiota, to jeszcze w moim imieniu mówi nie pytając mnie o zdanie i twierdzi, że tak jest napewno. Chyba qrva, że nie jestem Polakiem i dotąd nic o tym nie wiem. Ale zawsze mi się sprawdzało, że to idioci mieli odmienne zdanie od mojego. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Migalski stara się w komentarzach swoich przemycić 03.04.08, 18:40 tą odrobinę politycznej prawdy, która nie koliduje ze zdrowym rozsądkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Migalski stara się w komentarzach swoich prze 03.04.08, 18:56 Ja to trochę inaczej widzę. On mówi w zasadzie to samo co Jarek, tylko wie jak ten kit sprzedać. Zgadzam się, że dla przeciętnego słuchacza brzmi to rozsądnie, zwłaszcza w porównaniu z wersją oryginalną, ale żeby nazywać to od razu prawdą polityczną to już jest przesada. Nie przeczę że jest sprawny, tylko ślepe uczucie jakim darzy kaczki pozbawia go wiarygodności. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Migalski nie popiera PiS-u. Głosował na PO. 03.04.08, 19:01 Nie pisałem o "prawdzie" tylko o jej "odrobinie". Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Tem Migalski to jakis idiota? 03.04.08, 19:08 Doktor gra za błazna,wszak aura mu przyjazna.Dobrze mu płaci za TiVi występy prezio Urban/ski,bo jak wiadomo znany jest jego z abonamentu gest pański(bezpański). "Okazją dla złodzieja może tak samo być IDEA" Odpowiedz Link Zgłoś