liztooney 09.04.08, 13:46 Życzę mu powrotu do zdrowia oczywiście ale też mam nadzieję że kiedy przyjdzie czas odpowie za to co zrobił! Zginął człowiek, mogło być więcej ofiar więc kara musi zostać wymierzona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tanger.soto Re: Zientarski wraca do zdrowia... 09.04.08, 14:00 A ja uważam, że robienie z tego czołowego niusa jest dowodem na kompletne zidiocienie portalu i promowanie kretyńskich zachowań na drodze, choć nie wprosst, rzecz jasna. Cała Polska kibicuje palantowi, który zachował się na drodze skandalicznie, nieodpowiedzialnie i do tego ma na sumieniu czyjeś życie. Życzę mu zdrowia. Ale nie rozumiem, skąd to promowanie głupoty i robienie ze sprawy taaakiego niusa. Odpowiedz Link Zgłoś
takrzy1 Re: Ile mozna o tym pisac? 09.04.08, 14:12 Niech wraca do zdrowia, ale co mnie to obchodzi, ze go gdzies przewiezli. Dla mnie rowniez to jest wazne o tyle, ze po dojsciu do zdrowia powinien trafic do wiezienia, a pozniej do konca zycia do zamknietego psychitryka. Dla mnie to nieodpowiedzialny duren, ktorego glupota przekroczyla ogolnie przyjete znaczenie tego slowa. Przyczyna wypadku nie byla nierownosc na drodze, a debilizm Zientarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiha Re: Zientarski wraca do zdrowia... 09.04.08, 14:29 To jest news, taaaaa - ciekawy i bardzo istotny Bardzo ładnie, ze zdrówko się poprawia, czas na postawienie palantowi zarzutów. Mam nadzieję, ze GW będzie obiektywnie relacjonować proces wariata drogowego. Póki co jak widzę dzielnie kibicują koledze - mordercy. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Re: Zientarski wraca do zdrowia... 09.04.08, 15:10 Czy obiektywizmem nazwiesz to, ze pod zadnym z artykulow o Zientarskim nie mozna zamieszczac komentarzy? Czy obiektywizmem nazwiesz to, ze jako przyczyne wypadku podano nierownosc na drodze? gosciu przekroczyl dozwolona predkosc o jakies lekko liczac 150 km/h, a tu pisza, ze ferrari mu na muldzie podskoczylo i biedaczek stracil panowanie i walnal w wiadukt. Czy robienie z czytelnikow idiotow tylko po to, zeby nie napisac zle o koledze dziennikarzu jest fair? To jest akurat przyklad zle pojetej solidarnosci zawodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiha Re: Zientarski wraca do zdrowia... 09.04.08, 15:49 szkoda, ze nie zauważyłeś ironii w mojej wypowiedzi:) TO oczywiście jajca a nie żaden obiektywizm Odpowiedz Link Zgłoś
wal.do Re: Zientarski wraca do zdrowia... 09.04.08, 16:16 the_rapist napisał: > Czy obiektywizmem nazwiesz to, ze pod zadnym z artykulow o > Zientarskim nie mozna zamieszczac komentarzy? Hehe, jak się pierwszy raz ukazała informacja, że Zientarski leży w szpitalu to można było komentować, ale opcja zniknęła w 15 min. po ukazaniu się artykułu. IMHO dlatego, że zamiast użalać się nad nieszczęśnikiem wszyscy najechali ostro na kretyna drogowego, niedoszłego mordercę itp. No i od tej pory komentarzy nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
bastiatan Re: Zientarski wraca do zdrowia... 09.04.08, 20:07 Doszłego mordercę. Pasażer nie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Zientarski wraca do zdrowia... 09.04.08, 14:31 Pirat drogowy leczony za nasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
rodowiczmaryla Re: Zientarski wraca do zdrowia... 09.04.08, 14:31 Wyrazy wspolczucia dla Rodziny. Ale mam nadzieje, ze sam zaplaci za ratunek, leczenie i rehabilitacje..... :((( Bo to nie byl "wypadek". Tylko przypadek, ciezki przypadek glupoty i arogancji. Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Zientarski wraca do zdrowia... 09.04.08, 14:32 > Ale mam nadzieje, ze sam zaplaci za > ratunek, leczenie i rehabilitacje..... :((( O naiwności ludzka... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pewna-pani77 Re: Zientarski wraca do zdrowia... 09.04.08, 18:06 Amen. Żeby kózka nie skakała... Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill To bardzo zła wiadomość 09.04.08, 14:36 Zła dla wszytkich normalnych kierowców i wożonych przez nich żon i dzieci. Bezmózgi pirat drogowy powraca do zdrowia. Makabra. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Zientarski wraca do zdrowia... 09.04.08, 15:36 Obawiam się, że Zientarski ma plan "na warzywo", żeby uniknąć sądu. Chciałbym się mylić, ale akurat znam takie przypadki synalków lokalnych notabli. Odpowiedz Link Zgłoś
arwdar Re: Zientarski wraca do zdrowia... 09.04.08, 15:50 Nie mam pojęcia dlaczego Wyborcza z takiego debila (co sam wykazał) robi bohatera z pierwszej strony.... Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Zientarski wraca do zdrowia... 09.04.08, 15:55 Jaki 'target' takie 'niusy' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sonix24 przerost ego. 09.04.08, 16:07 Myślę, że przerost ego, to ciężka choroba na którą zapadł był ojciec, a którą następnie zarazil syna. A ten wypadek jest skutkiem ubocznym tej choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
kuka9 Re: Może to nie debil, a pedał gazu mu się zaciął 09.04.08, 16:22 znam osobę, która też starała się po wypadku o leczenie w Bydgoszczy i niestety nie mogła, znajomosci brak itp. :) Ale może dlatego, ze nie była sprawcą tylko ofiarą podobnego pirata? ______________________________________ Znudziło mi się czekanie na cud! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielpiotr Re: Zientarski wraca do zdrowia... 09.04.08, 16:24 Dlaczego NFZ wzbrania się przed refinansowaniem leczenia chorych na raka, a z takim przytupem finansuje leczenie wielokrotnego mordercy (młody Zientarski już raz spowodował tragiczny wypadek na motorze), którego jedyną zaletą jest to, że facet, dzięki ojcu, opływał w luksusach i również dzięki ojcu myślał jedynie o tym, by się nażreć i pokazać jakim to nie jest on Bogiem pośród głópków. Starszy Zientarski całe życie uprawiał, i robi to nadal, filozofię nabierania idiotów. Pod pozorem dziennikarstwa motoryzacyjnego lansował i lansuje, za odpłatnością "pod stołem", firmy, które chcą mieć promocję w TV. Zientarskim przewróciło się w głowach do tego stopnia, że dzisiaj nawet ojciec nie widzi niczego złego w przekroczeniu przez syna 200km/h na dziurawej Puławskiej. I zapowiada w nieoficjalnych rozmowach, że pozwie prezydent Warszawy do sądu za spowodowanie wypadku syna. Może "GW" chce podesłac biednemu tatusiowi nieodpłatnie dobrego mecenasa...? Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Zientarski wraca do zdrowia... 09.04.08, 16:26 Z tym pozwem to powaga? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielpiotr Re: Zientarski wraca do zdrowia... 09.04.08, 16:37 Czy z tym pozwem to powaga? Wiem jedno, jestem bliskim sąsiadem Zientarskiego, słyszę co on mówi, kogo obwinia. Inna sprawa to to, co on faktycznie zrobi. A tutaj jest pełna gama możliwości. Nie pamiętam wszak, by ojciec Zietarski zrobił kiedykolwiek coś, co nie wyszłoby mu na plus w finansach. Nie wykluczyłbym nawet wyrzeczenia się umierającego syna, za jakąś dożywotnią synekurę. "Zientarski" to jest jedyna w swoim rodzaju filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiha Re: Zientarski wraca do zdrowia... 10.04.08, 00:07 > Czy z tym pozwem to powaga? Wiem jedno, jestem bliskim sąsiadem > Zientarskiego, słyszę co on mówi, kogo obwinia. niebywałe, normalnie nie wierzę! trza mieć tupet, nie ma co:( Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiha Re: Zientarski wraca do zdrowia... 10.04.08, 00:10 > Może "GW" chce podesłac biednemu tatusiowi nieodpłatnie dobrego > mecenasa...? Ta, już wypowiedzi do mediów kleci tzw "przyjaciel rodziny" który całkiem przypadkowo jest specem od PR ... Odpowiedz Link Zgłoś
mo25 nie macie sie co pieklic..on juz z tego nie wyjdzi 09.04.08, 16:31 on juz swoja kare odebrał.... prawda jest taka ze bedzie w wiekszym lub mniejszym stanie warzywem do konca zycia... a teksty typu "aktywniej błądzi oczami " i ze to optrwa 2 tyg ....wiadomo cos trzeba powiedziec.żal mi rodziny ... ojciec juz jako dziennikarz samochodowy nie popracuje, swiadomosc ze syn morderca z głupoty,maja ferrari do splacenia a klinika w bydgoszczy predzej czy pozniej odesle go "do dalszej domowej rehabilitacji" co oznacza kosztowna i non stop opieke nad zywym- niezywym osobnikiem, wspolczuje i zastanawiam sie nad sensem ratowania ludzi za wszelka cene.... Odpowiedz Link Zgłoś
pewna-pani77 Przytomny, ale nie ma z nim kontaktu... 09.04.08, 18:02 Nie rozumiem. To przytomny czy nieprzytomny? Odpowiedz Link Zgłoś
bastiatan Re: Przytomny, ale nie ma z nim kontaktu... 09.04.08, 20:09 A co to kogo obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr991 Re: Przytomny, ale nie ma z nim kontaktu... 09.04.08, 20:13 Rodzine ofiary Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Zientarski wraca do zdrowia... 09.04.08, 21:33 --Już raz pisałam,że nie obchodzi mnie los Zietarskiego.Dla mnie jest on nieodpowiedzialnym idiotą i mordercą Irena Odpowiedz Link Zgłoś