Gość: olo IP: 213.76.130.* 12.09.03, 14:48 Nieprzekonywujący. (A jeszcze Rywin za uszami) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: Lech Nikolski w Tok FM. 12.09.03, 17:42 Ach, jakiego mądrego ministra od strategii mamy. Jakie refleksje, przemyślenia, pouczenia. Jaka jasność myśli i precyzja sformułowań. Komisja "Konkursu na Bałwana" jest z pana ministra dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman paths of glory IP: *.biaman.pl 12.09.03, 17:46 Nie słucham, nie czytam, ale wierzę. Jakżeby inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Lech Nikolski w Tok FM. 12.09.03, 17:50 "Lech Nikolski: Oglądałem ten mecz. Co prawda, zanim się zaczął, obiecywaliśmy sobie w jakimś gronie, że będziemy oglądać ten mecz do czasu, kiedy stracimy pierwszą bramkę. No, ale trudno było dotrzymać tego zobowiązania, bo stosunkowo szybko ją straciliśmy." A teraz najlepszy fragment: "Oglądałem do końca, na zmianę z innym." Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Lech Nikolski w Tok FM. 12.09.03, 18:11 minderbinder1 napisał: > "Lech Nikolski: Oglądałem ten mecz. Co prawda, zanim się zaczął, obiecywaliśmy > sobie w jakimś gronie, że będziemy oglądać ten mecz do czasu, kiedy stracimy > pierwszą bramkę. No, ale trudno było dotrzymać tego zobowiązania, bo stosunkowo > > szybko ją straciliśmy." > > A teraz najlepszy fragment: > "Oglądałem do końca, na zmianę z innym." ... z innym Lechem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Lech Nikolski w Tok FM. 12.09.03, 19:21 douglasmclloyd napisał: > minderbinder1 napisał: > > > "Lech Nikolski: Oglądałem ten mecz. Co prawda, zanim się > zaczął, obiecywaliśmy > > sobie w jakimś gronie, że będziemy oglądać ten mecz do czasu, > kiedy stracimy > > pierwszą bramkę. No, ale trudno było dotrzymać tego > zobowiązania, bo stosunkowo > > > > szybko ją straciliśmy." > > > > A teraz najlepszy fragment: > > "Oglądałem do końca, na zmianę z innym." > > ... z innym Lechem ;) Nikoś, Olka, Włodzio Cz. i ktoś czwarty grywają w brydża. Widziałam zdjęcie z tą czwórką (nie pamiętam czwartego) chyba w Polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Lech Nikolski w Tok FM. 12.09.03, 19:38 basia.basia napisała: > douglasmclloyd napisał: > > > minderbinder1 napisał: > > > > > "Lech Nikolski: Oglądałem ten mecz. Co prawda, zanim się > > zaczął, obiecywaliśmy > > > sobie w jakimś gronie, że będziemy oglądać ten mecz do czasu, > > kiedy stracimy > > > pierwszą bramkę. No, ale trudno było dotrzymać tego > > zobowiązania, bo stosunkowo > > > > > > szybko ją straciliśmy." > > > > > > A teraz najlepszy fragment: > > > "Oglądałem do końca, na zmianę z innym." > > > > ... z innym Lechem ;) > > Nikoś, Olka, Włodzio Cz. i ktoś czwarty grywają w brydża. > Widziałam zdjęcie z tą czwórką (nie pamiętam czwartego) > chyba w Polityce. Widocznie mecze ogląda z kimą innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman Nikolski Lech IP: *.biaman.pl 12.09.03, 17:51 Jacek Żakowski: No, nie tylko w tej grze nie gramy tak, jak Szwedzi. Lech Nikolski: Pewne szwedzkie radia też są lepsze od polskich. Jacek Żakowski: Dementuję to. Lech Nikolski: To sprawdzimy to. Jednak się skusiłem. Ile w tym finezji i zwodniczej taktyki. Tchu złapać nie mogę. Dlaczego Janas wciąz jest trenerem, skoro my taaakich strategów mamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman Ha! Jest trop! IP: *.biaman.pl 12.09.03, 17:52 "Co prawda, zanim się zaczął, obiecywaliśmy sobie w jakimś gronie" Myślę, że komisja sledcza powinna go znowu wezwać ... na komisję. Tutaj jest wyraźny trop dotyczący GTW. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Lech Nikolski w Tok FM. 12.09.03, 18:14 Lech Nikolski: Oglądałem ten mecz. Co prawda, zanim się zaczął, obiecywaliśmy sobie w jakimś gronie, że będziemy oglądać ten mecz do czasu, kiedy stracimy pierwszą bramkę. Ale po trzech minutach ta propozycja wydała nam się absurdalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enerde Re: Lech Nikolski w Tok FM. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 19:05 Gófi dał pogodnie głos ? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Lech Nikolski w Tok FM. 12.09.03, 19:11 douglasmclloyd napisał: > Lech Nikolski: Oglądałem ten mecz. Co prawda, zanim się zaczął, obiecywaliśmy > sobie w jakimś gronie, że będziemy oglądać ten mecz do czasu, kiedy stracimy > pierwszą bramkę. Ale po trzech minutach ta propozycja wydała nam się absurdalna > . Jakaś Polska...jakaś Szwecja...i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Lech Nikolski w Tok FM. 12.09.03, 19:38 kataryna.kataryna napisała: > douglasmclloyd napisał: > > > Lech Nikolski: Oglądałem ten mecz. Co prawda, zanim się zaczął, obiecywali > śmy > > sobie w jakimś gronie, że będziemy oglądać ten mecz do czasu, kiedy straci > my > > pierwszą bramkę. Ale po trzech minutach ta propozycja wydała nam się > absurdalna > > . > Jakaś Polska...jakaś Szwecja...i tyle... Zresztą, już sam pomysł rozgrywania tego meczu wydał nam się absurdalny. Odpowiedz Link Zgłoś