tadjan 24.05.08, 08:41 Marcinkiewicz to jest głupie dziecko Jarosława Kaczyńskiego, kiedyś się ślinił do swego pana a teraz gryzie go w łydkę. Ale jaki pan , taki kram. Lewactwo, ignorancja i prostactwo to cechy organizacji braci Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
realista1000 Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 24.05.08, 08:45 Kazio "Mściwus" Marcinkiewicz fałszywym okazał się człekiem - liże d... nowym panom, kąsając cyklicznie i fragmentarycznie starą dobrą rączkę, która go wykarmiła i o niego zadbała. Tak to już jest z ludźmi o fałszywych charakterach. No, ale i tacy muszą żyć - tylko jak się czują patrząc w lustro? Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Re: Marcinkiewicz to taki mały Kazio 24.05.08, 08:50 A ciągle myśli, że jest mężem stanu. To tylko sen Kaziu. Tylko sen... Obudź się wreszcie. Yes, yes, yes. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Re: Marcinkiewicz to taki mały Kazio 24.05.08, 14:20 Kaziutek rozgląda się za POsadą, ale przecież jakieś wiano wnieść musi; dobrych POsad za bezdurno nie rozdają :-)... Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: A jak to świadczy o znajomości ludzi przez Jar 24.05.08, 10:30 eczka. Przecież to miał być 'premier na 4 lata', najlepszy z możliwych. Jedno z dwojga: Jarkacz znał charakter Marcinka, ale brał go na premiera i kłamał wychwalając go; albo zupełnie nie zna się na ludziach. Co jest gorsze u polityka: cynizm i zakłamanie, czy brak rozpoznania rzeczywistości? Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.humor null 24.05.08, 08:54 Kazio ma wiele zaszczytnych funkcji w życiorysie, ale z żadnej się nie wywiązał i które po jego odejściu znów stały się zaszczytne. No, chociaż funkcja Premiera, po jego odejściu jeszcze bardziej została zdezawuowana przez jego następcę. To taki mały Nikodem Dyzma naszych casów. Ale pytanie o opinię Brudzińskiego, byłego majtka ze Szczecina, to już zupełny brak umiaru w politycznym sado-maso. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 24.05.08, 08:56 Ha,ha na dowidzenia Kaziu celnego kopniaka wymierzył obu bliźniakom i to bardziej Jarkowi niż Lesiowi.Obaj mają spie...ny weekend. W sumie mistrzostwo świata-jeden kop a trafia w dwa tyłki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
antoni99 Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 24.05.08, 09:01 Pan Kaziemierz mówi już ze śmietnika historii, było dobrze jak dali mu stanowisko bez odpowiedzialności, bez świadczenia pracy z dużą naszą kasą ! A teraz trzeba poświntoszyć nieco. Zabawić się jak z Samoobroną !!! ! ! ! !! ! Ale czy aneta Krawczyk jest szczęśliwa !?!?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 24.05.08, 09:05 Kaziu "POmocnik" odwraca uwagę od nijakiego i bzdetnego podsumowania dotychczasowych rządów Tuska, cwaniaczek bez klasy Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior "Zapasy" Swirokatoli trwaja!!! 24.05.08, 09:18 Polbozkowie polityczni na ringu,kazdy ma racje,jeden wazniejszy od drugiego,eks-wladcy,nieomylni stratedzy,kwiat wiary i spoleczenstwa. Nasi reprezentanci? Paranoia i Schizofrenia o podlozu wyznaniowym. Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re:Jasne: Tusk jest winien! 24.05.08, 10:33 On zrobił Marcinka premierem, a potem go zdjął. On kazał Marcinkowi nadawać na Kaczorów. Tusk, wszędzie Tusk. Jarkacz działa pod dyktando Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 24.05.08, 09:46 Ten pajac t.j. Palikot bis.W tych jego dywagacjach pewne jest napewno,że bliżniacy, dążyli do wszech władzy.Widoczne jest to do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor5 Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 24.05.08, 09:59 to info to dym o znacznie ważniejszej informacji: "Projekt noweli dotyczący byłych żołnierzy WSI Żołnierze zlikwidowanych Wojskowych Służb Informacyjnych (WSI), którzy dobrowolnie poddali się weryfikacji, będą mieli "otwartą drogę" do służby niezależnie od tego, czy Komisja Weryfikacyjna wyda czy nie stanowisko w ich sprawie - zakłada projekt zmian przepisów, który przyjął rząd." wiadomosci.onet.pl/1754729,11,1,1,,item.html?MASK=43996508 Odpowiedz Link Zgłoś
jagielo Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 24.05.08, 10:20 hmmm obserwujemy tu chyba "syndrom Millera". Jak tu się liczyć nie mając władzy? Jak zrobić żeby najwyższa władza, która zabrała mi moje poczucie społecznego znaczenia się ze mną liczyła? Obrzucić ją błotem! ale zaraz może dyskretniej, tak gdyby nigdy nic podpiłować jej nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Widziały gały Marcinka, co brały 24.05.08, 10:26 Przecież paranoja Jarkacza jest widoczna od dawna gołym okiem. Jeśli mimo to Marcinek poszedł na jego usługi, nie powinien dziwić sie podejrzliwości z jego strony. Paranoik nie wierzy nikomu, tylko jednostce biologicznej. Chyba, że Marcinek był ślepy. Ale co gorsze dla polityka: głupota, czy ślepota? Odpowiedz Link Zgłoś
smokpz Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 24.05.08, 10:59 Marcinkiewicz chlapnął i zdaje się że cała jego popularność prysła. Kaczyńscy wyciągnęli go i zrobili premierem a jemu woda sodowa uderzyła do łba. Ludzie lubili go gdy był wyluzowany ale nie lubią gdy wyszła z niego świnia. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 24.05.08, 11:08 smokpz napisał: > Marcinkiewicz chlapnął i zdaje się że cała jego popularność prysła. Kaczyńscy w > yciągnęli go i zrobili premierem a jemu woda sodowa uderzyła do łba. Ludzie lub > ili go gdy był wyluzowany ale nie lubią gdy wyszła z niego świnia. To nie "chlapniecie:,to oskarzenie,to slowa ekspremiera.Wyjasnic!! Odpowiedz Link Zgłoś
ecicha-3 Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 24.05.08, 11:09 Marcinkiewicz plecie bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
ecicha-3 Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 24.05.08, 11:12 Kiedy PO wezmie sie wreszcie do roboty i przestanie szukac tematow zastepczych. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 24.05.08, 12:34 Marcinkiewicz to miałki i śliski karierowicz i błazen, ale w tym przypadku nie tyle kłamie, ile właśnie ukrywa prawdę - ponieważ sam jest mocno umoczony w pisowskich brudach. Przestraszył sie, że za dużo wypaplał, i jak zwykle struga kretyna. Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 24.05.08, 12:48 Kaziu nie kasa sie reki ktora karmila, eh gluptasie Odpowiedz Link Zgłoś
polkaidolka Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 24.05.08, 13:06 Biedny człowiek , polityk marny bez sukcesów no może troche gimnastyki {yes,yes , yes}, cyniczny śmieszny, zapomina że takie zagrywki zawsze się pomięta Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 24.05.08, 13:19 "Kazimierzu, wiesz, że to Jarosław powinien stanąć na czele rządu, choćby na pół roku. Byłoby dobrze, żeby miał tak prestiżową funkcję w życiorysie" Oto dowod dbalosci braci Kaczynskich o Polske. Smiechu warte... Tylko wlasna d... sie liczy, a braciszek musi miec fajne CV. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski2 Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 24.05.08, 13:31 A ja znam jeszcze dwóch, też magalomanów. I to bardzo do siebie podobnych! Odpowiedz Link Zgłoś
polkaidolka Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 24.05.08, 13:40 Kazik dla wielu Polakow nie ma sprawy Marcinkiewicza , nie ma polityka Marcinkiewicza, Nie ma człowieka Marcinkiewicza ,jest tylko smutek Odpowiedz Link Zgłoś
mlazgacz Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 24.05.08, 14:03 To będzie spuszczenie wody po PiSie... Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 25.05.08, 08:20 Powiedziałbym, sikanie do własnego pisuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 25.05.08, 15:30 Ale dla nas,społeczeństwa, jest to sprawa,gdyż uwikłany w nią jest prezydent RP. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 25.05.08, 15:46 Lepper jako poseł z trybuny sejmowej zarzucał różnym politykom łamanie prawa.No to zrobili mu sprawę i wyroki.Kaziu zarzuca prezydentowi RP złamanie prawa i co,nie ma sprawy?Endrju Lepper,jest z innej stajni,więc co wolno wojewodzie(b premierowi) to nie tobie smrodzie.Zresztą Kaziu jest dalej marionetką sterowaną przez innych,ale mu to odpowiada bo pokorne ciele ssie różne profity,z różnych wymion. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Marcinkiewicz: Dla mnie nie było i nie ma spr 26.05.08, 09:59 Wiadomo, kto mówił, że czarne jest białe, a białe czarne. Odpowiedz Link Zgłoś