semperignotus 24.05.08, 11:03 kasują wątek,czyli jest coś na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zonaszwejka Re: Tajemnica jedynej sfałszowanej teczki jarosła 24.05.08, 11:05 semperignotus napisał: > kasują wątek,czyli jest coś na rzeczy To chyba ciebie maja dośc a nie tematu :))))))))))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Tajemnica jedynej sfałszowanej teczki jarosła 24.05.08, 11:09 1. Co tam jest takiego niewygodnego dla kaczora ? 2. Czy i jak zmieniała się zawartość teczek (w ramach odfałszowywania fałszerstw) i czy ktoś ma wersję pierwotną ? 3. Kiedy poczytamy o niej na pierwszej stronie jakiejś poczytnej gazety ? Może ktoś z Was potrafi mi pomóc w bólu myślenia ? Jak się dobrze poszuka to znajdzie się prawdziwa teczka Prezesa Jarosława, tzn. wersja pierwotna. Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus [...] 24.05.08, 11:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zonaszwejka skad to bierzesz? 24.05.08, 11:09 Watpie czy jestes tego autorem. Od tygodnia wklejasz to samo. Zauwazyles to ? Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: skad to bierzesz? 24.05.08, 11:14 teczką Kaczyńskiego zająłem się wczoraj , a zatem mowa o tygodniu jest z sufitu. a sprawa teczki tego pana nie powinna być chowana pod dywan- wszystkie teczki obciążające wrogów PIS zawierają prawdę oczywistą, a jedna jedyna teczka kłamstwo? Mogą to wmówić jedynie swojemu elektoratowi Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Klamiesz esbeku!Gdzie linki do tych"rewelacji"??? 24.05.08, 11:16 semperignotus napisał: > teczką Kaczyńskiego zająłem się wczoraj , a zatem mowa o tygodniu jest z sufitu. Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Klamiesz esbeku!Gdzie linki do tych"rewelacji 24.05.08, 11:18 Najpierw nie udostępnił swej teczki z IPN jak je udostępniali inni. Potem miał udostępnić już niedługo i długo to trwało. Teraz słyszymy, że jego teczka może być sfałszowana. Odpowiedz Link Zgłoś
zonaszwejka Wyjasnijmy na początek teczkę BOLKA 24.05.08, 11:17 semperignotus napisał: > teczką Kaczyńskiego zająłem się wczoraj , a zatem mowa o tygodniu jest z sufitu > . > a sprawa teczki tego pana nie powinna być chowana pod dywan- wszystkie teczki > obciążające wrogów PIS zawierają prawdę oczywistą, a jedna jedyna teczka > kłamstwo? Mogą to wmówić jedynie swojemu elektoratowi Musi byc jakas kolejnosc inczaej pogubimy sie w tym bałąganie. Chyba , ze o to ci chodzi. Zamydlić, pomieszać,odwrocic uwagę. Zapewniam mam uwage podzielną. Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus [...] 24.05.08, 11:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_bg Czyli piszący o Wałęsie opierają się na 24.05.08, 11:11 prawdziwych materiałach. I cała reszta jest prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Czyli piszący o Wałęsie opierają się na 24.05.08, 11:16 Wałęsa na podstawie materiałów z IPN został już zweryfikowany i ma status osoby pokrzywdzonej. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_bg W przeciwieństwie do wielu tu piszących ja 24.05.08, 11:21 widziałem teczkę daną z IPN osobie pokrzywdzonej z materiałami go dotyczącymi. Jakież było zdumienie kolegi, kiedy w dobry rok potem otrzymał kolejne materiały o sobie znalezione w zupełnie innej części kraju. Więc uważajmy z tymi stwierdzeniami, że coś tam zostało rozstrzygnięte. I tu chyba leży panika Wałęsy. Nie wie, czy coś znaleźli, więc krzyczy a za nim durnie. Zamiast poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: W przeciwieństwie do wielu tu piszących ja 24.05.08, 11:24 Alex pisze: 2008-05-23 o godz. 18:11 Powstalo muzeum prawdy w ktorym zlozono papiery systemu ktory opieral sie na klamstwie.Dzisiaj w oparciu o makulature wydaje sie wyroki na ludzi,bez prawa obrony.To zwyczajne swinstwo i podlosc Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: W przeciwieństwie do wielu tu piszących ja 24.05.08, 13:45 to może jeszcze raz sprawdzić teczkę braci K ? chociaż jak znam życie , już IPN-PIS , wyczyścił co trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: W przeciwieństwie do wielu tu piszących ja 24.05.08, 13:52 ok dwa lata temu czytałem wspomnienia figuranta "Jar" z okresu działalności opozycyjnej i nieinternowania go w SW. Pamiętam fragment w którym użalał się jak to brutalnie potraktowała go SBcja na przesłuchaniu 17.XII.1981 maglując go kilka godzin o pączku i herbacie. Potem wspominał o spotkaniach z panem oficerem w mieszkaniu ciotki pana oficera od którego to mieszkania pan oficer miał akuat klucze. I ...ślad w necie po tym zaginął! Nie ma ani słowa, a przeszukałem troche ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: W przeciwieństwie do wielu tu piszących ja 24.05.08, 13:54 pytań jest więcej- wystarczy zobaczyć na moje dwa wątki wycięte z powodu rzekomego złamania prawa -a tam były tylko ciekawostki na temat tej słynnej teczki Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Mam :) 24.05.08, 14:01 poczytaj dla przypomnienia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=53859454&v=2&s=0 to teczka i jest tam o mieszkaniu cioci pana oficera :))) a o pączku jeszcze pokopie Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Tajemnica jedynej sfałszowanej teczki jarosła 24.05.08, 15:36 zginęło kilkaset kartek z teczki , w tym te , które rzucały światło na orientację seksualną jk? Odpowiedz Link Zgłoś
h.c.baron Re: Tajemnica jedynej sfałszowanej teczki jarosła 25.05.08, 20:59 semperignotus napisał: > zginęło kilkaset kartek z teczki , w tym te , które rzucały światło na > orientację seksualną jk? przecież i tak każdy wie ,że to pedał. Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Tajemnica jedynej sfałszowanej teczki jarosła 25.05.08, 21:28 dlatego media , które próbują ratować mu gębę hetero/ze niby on i Szczypińska/ , traktuję odpowiednio Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Tajemnica jedynej sfałszowanej teczki jarosła 25.05.08, 22:25 z teczki Jarosława Kaczyńskiego, opublikowanej na Onecie, wynika, że rozmowie ostrzegawczej, jaką oficer SB odbył z Jarkiem w grudniu 1981 roku, rzeczony figurant Jar nie podjął żadnej działalności opozycyjnej i po ok. 5 miesiącach obserwacji sbecja odesłała teczkę tego lojalnego i posłusznego obywatel PRL do archiwum akta ubeckie nie kłamią! teczka Jarka nie zawiera ŻADNYCH śladów jego działalności opozycyjnej w stanie wojennym i po jego zniesieniu Odpowiedz Link Zgłoś
h.c.baron Re: Tajemnica jedynej sfałszowanej teczki jarosła 25.05.08, 22:28 mmikki napisał: > z teczki Jarosława Kaczyńskiego, opublikowanej na Onecie, wynika, że rozmowie > ostrzegawczej, jaką oficer SB odbył z Jarkiem w grudniu 1981 roku, rzeczony > figurant Jar nie podjął żadnej działalności opozycyjnej i po ok. 5 miesiącach > obserwacji sbecja odesłała teczkę tego lojalnego i posłusznego obywatel PRL do > archiwum > > akta ubeckie nie kłamią! teczka Jarka nie zawiera ŻADNYCH śladów jego > działalności opozycyjnej w stanie wojennym i po jego zniesieniu a czego się spodziewałeś po tchórzu? Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Tajemnica jedynej sfałszowanej teczki jarosła 26.05.08, 07:55 dlatego obrzucanie obelgami wszystkich co wtedy mieli odwagę walczyć stało się jego pasją Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe cytujesz sfałszowaną zawartość 26.05.08, 08:03 w oryginalnej stało o tym jak Jarosław Cnotliwy zwyciężył komunę na rudym 102 Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Mmikki? 26.05.08, 08:41 kojarzysz gdzie było o tym pączku i szklance herbaty? Pamiętam że też się pastwiłeś nad tym :D Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Tajemnica jedynej sfałszowanej teczki jarosła 26.05.08, 07:58 Ciągle niewyjaśniona. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Tajemnica jedynej sfałszowanej teczki jarosła 26.05.08, 08:30 Jest jeszcze jedna sfalszowana teczka.Zyty Gilowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś