Dodaj do ulubionych

Tajemnica jedynej sfałszowanej teczki jarosława k

24.05.08, 11:03
kasują wątek,czyli jest coś na rzeczy

Obserwuj wątek
    • zonaszwejka Re: Tajemnica jedynej sfałszowanej teczki jarosła 24.05.08, 11:05
      semperignotus napisał:

> kasują wątek,czyli jest coś na rzeczy

To chyba ciebie maja dośc a nie tematu :)))))))))))
      >
      >
      • semperignotus Re: Tajemnica jedynej sfałszowanej teczki jarosła 24.05.08, 11:09
        1. Co tam jest takiego niewygodnego dla kaczora ?
        2. Czy i jak zmieniała się zawartość teczek (w ramach odfałszowywania
        fałszerstw) i czy ktoś ma wersję pierwotną ?
        3. Kiedy poczytamy o niej na pierwszej stronie jakiejś poczytnej gazety ?

Może ktoś z Was potrafi mi pomóc w bólu myślenia ?
        Jak się dobrze poszuka to znajdzie się prawdziwa teczka Prezesa Jarosława, tzn.
        wersja pierwotna.
    • semperignotus [...] 24.05.08, 11:08
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • zonaszwejka skad to bierzesz? 24.05.08, 11:09
        Watpie czy jestes tego autorem. Od tygodnia wklejasz to samo.
        Zauwazyles to ?
        • semperignotus Re: skad to bierzesz? 24.05.08, 11:14
          teczką Kaczyńskiego zająłem się wczoraj , a zatem mowa o tygodniu jest z sufitu.
          a sprawa teczki tego pana nie powinna być chowana pod dywan- wszystkie teczki
          obciążające wrogów PIS zawierają prawdę oczywistą, a jedna jedyna teczka
          kłamstwo? Mogą to wmówić jedynie swojemu elektoratowi
          • 1normalnyczlowiek11 Klamiesz esbeku!Gdzie linki do tych"rewelacji"??? 24.05.08, 11:16
            semperignotus napisał:

> teczką Kaczyńskiego zająłem się wczoraj , a zatem mowa o tygodniu jest z sufitu.
            • semperignotus Re: Klamiesz esbeku!Gdzie linki do tych"rewelacji 24.05.08, 11:18
              Najpierw nie udostępnił swej teczki z IPN jak je udostępniali inni. Potem miał
              udostępnić już niedługo i długo to trwało. Teraz słyszymy, że jego teczka może
              być sfałszowana.
          • zonaszwejka Wyjasnijmy na początek teczkę BOLKA 24.05.08, 11:17
            semperignotus napisał:

> teczką Kaczyńskiego zająłem się wczoraj , a zatem mowa o tygodniu
            jest z sufitu
            > .
            > a sprawa teczki tego pana nie powinna być chowana pod dywan-
            wszystkie teczki
            > obciążające wrogów PIS zawierają prawdę oczywistą, a jedna jedyna
            teczka
            > kłamstwo? Mogą to wmówić jedynie swojemu elektoratowi

Musi byc jakas kolejnosc inczaej pogubimy sie w tym bałąganie.
            Chyba , ze o to ci chodzi. Zamydlić, pomieszać,odwrocic uwagę.
            Zapewniam mam uwage podzielną.
            • semperignotus [...] 24.05.08, 11:26
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • tomek_bg Czyli piszący o Wałęsie opierają się na 24.05.08, 11:11
        prawdziwych materiałach. I cała reszta jest prawdziwa.
        • semperignotus Re: Czyli piszący o Wałęsie opierają się na 24.05.08, 11:16
          Wałęsa na podstawie materiałów z IPN został już zweryfikowany i ma status osoby
          pokrzywdzonej.
          • tomek_bg W przeciwieństwie do wielu tu piszących ja 24.05.08, 11:21
            widziałem teczkę daną z IPN osobie pokrzywdzonej z materiałami go dotyczącymi.
            Jakież było zdumienie kolegi, kiedy w dobry rok potem otrzymał kolejne materiały
            o sobie znalezione w zupełnie innej części kraju. Więc uważajmy z tymi
            stwierdzeniami, że coś tam zostało rozstrzygnięte. I tu chyba leży panika
            Wałęsy. Nie wie, czy coś znaleźli, więc krzyczy a za nim durnie. Zamiast poczekać.
            • semperignotus Re: W przeciwieństwie do wielu tu piszących ja 24.05.08, 11:24
              Alex pisze:
              2008-05-23 o godz. 18:11

Powstalo muzeum prawdy w ktorym zlozono papiery systemu ktory opieral sie na
              klamstwie.Dzisiaj w oparciu o makulature wydaje sie wyroki na ludzi,bez prawa
              obrony.To zwyczajne swinstwo i podlosc
            • semperignotus Re: W przeciwieństwie do wielu tu piszących ja 24.05.08, 13:45
              to może jeszcze raz sprawdzić teczkę braci K ?
              chociaż jak znam życie , już IPN-PIS , wyczyścił co trzeba
              • zoro_wieczorowo_poro Re: W przeciwieństwie do wielu tu piszących ja 24.05.08, 13:52
                ok dwa lata temu czytałem wspomnienia figuranta "Jar" z okresu działalności
                opozycyjnej i nieinternowania go w SW. Pamiętam fragment w którym użalał się jak
                to brutalnie potraktowała go SBcja na przesłuchaniu 17.XII.1981 maglując go
                kilka godzin o pączku i herbacie. Potem wspominał o spotkaniach z panem oficerem
                w mieszkaniu ciotki pana oficera od którego to mieszkania pan oficer miał akuat
                klucze.
                I ...ślad w necie po tym zaginął! Nie ma ani słowa, a przeszukałem troche ;/
                • semperignotus Re: W przeciwieństwie do wielu tu piszących ja 24.05.08, 13:54
                  pytań jest więcej- wystarczy zobaczyć na moje dwa wątki wycięte z powodu
                  rzekomego złamania prawa -a tam były tylko ciekawostki na temat
                  tej słynnej teczki
                  • zoro_wieczorowo_poro Mam :) 24.05.08, 14:01
                    poczytaj dla przypomnienia
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=53859454&v=2&s=0
                    to teczka i jest tam o mieszkaniu cioci pana oficera :))) a o pączku jeszcze pokopie
                    • semperignotus Re: Mam :) 24.05.08, 14:09
                      www.barylo.com/
                      • zoro_wieczorowo_poro Re: Mam :) 24.05.08, 14:21
                        ?
                        • semperignotus Re: Mam :) 25.05.08, 20:57
                          i tak się kulamy z mitem
    • semperignotus Re: Tajemnica jedynej sfałszowanej teczki jarosła 24.05.08, 15:36
      zginęło kilkaset kartek z teczki , w tym te , które rzucały światło na
      orientację seksualną jk?
      • h.c.baron Re: Tajemnica jedynej sfałszowanej teczki jarosła 25.05.08, 20:59
        semperignotus napisał:

> zginęło kilkaset kartek z teczki , w tym te , które rzucały światło na
        > orientację seksualną jk?

przecież i tak każdy wie ,że to pedał.
        • semperignotus Re: Tajemnica jedynej sfałszowanej teczki jarosła 25.05.08, 21:28
          dlatego media , które próbują ratować mu gębę hetero/ze niby on i Szczypińska/
          , traktuję odpowiednio
    • mmikki Re: Tajemnica jedynej sfałszowanej teczki jarosła 25.05.08, 22:25
      z teczki Jarosława Kaczyńskiego, opublikowanej na Onecie, wynika, że rozmowie
      ostrzegawczej, jaką oficer SB odbył z Jarkiem w grudniu 1981 roku, rzeczony
      figurant Jar nie podjął żadnej działalności opozycyjnej i po ok. 5 miesiącach
      obserwacji sbecja odesłała teczkę tego lojalnego i posłusznego obywatel PRL do
      archiwum

akta ubeckie nie kłamią! teczka Jarka nie zawiera ŻADNYCH śladów jego
      działalności opozycyjnej w stanie wojennym i po jego zniesieniu
      • h.c.baron Re: Tajemnica jedynej sfałszowanej teczki jarosła 25.05.08, 22:28
        mmikki napisał:

> z teczki Jarosława Kaczyńskiego, opublikowanej na Onecie, wynika, że rozmowie
        > ostrzegawczej, jaką oficer SB odbył z Jarkiem w grudniu 1981 roku, rzeczony
        > figurant Jar nie podjął żadnej działalności opozycyjnej i po ok. 5 miesiącach
        > obserwacji sbecja odesłała teczkę tego lojalnego i posłusznego obywatel PRL do
        > archiwum
        >
        > akta ubeckie nie kłamią! teczka Jarka nie zawiera ŻADNYCH śladów jego
        > działalności opozycyjnej w stanie wojennym i po jego zniesieniu

a czego się spodziewałeś po tchórzu?
        • semperignotus Re: Tajemnica jedynej sfałszowanej teczki jarosła 26.05.08, 07:55
          dlatego obrzucanie obelgami wszystkich co wtedy mieli odwagę walczyć stało się
          jego pasją
      • wujaszek_joe cytujesz sfałszowaną zawartość 26.05.08, 08:03
        w oryginalnej stało o tym jak Jarosław Cnotliwy zwyciężył komunę na rudym 102
      • zoro_wieczorowo_poro Mmikki? 26.05.08, 08:41
        kojarzysz gdzie było o tym pączku i szklance herbaty? Pamiętam że też się
        pastwiłeś nad tym :D
    • douglasmclloyd Re: Tajemnica jedynej sfałszowanej teczki jarosła 26.05.08, 07:58
      Ciągle niewyjaśniona.
      • x2468 Re: Tajemnica jedynej sfałszowanej teczki jarosła 26.05.08, 08:30
        Jest jeszcze jedna sfalszowana teczka.Zyty Gilowskiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka