furiasz 27.05.08, 13:16 Jak można dostać tytuł profesorski, kiedy się ma taki umysł? Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zonaszwejka a po zawodówce mozna zostac prezydentem? 27.05.08, 13:19 furiasz napisała: > > Jak można dostać tytuł profesorski, kiedy się ma taki umysł? > Hmmm... Zalezy wszystko o promotora. Odpowiedz Link Zgłoś
furiasz Prezydenta wybiera naród. 27.05.08, 13:22 Naród może się kierować emocjami, albo nawet być ciemny. Profesutrę otrzymuje się za wybitne dokonania naukowe. Sorki, ale nie widzę Zybertowicza. Ciekawi mnie, kto mu tę profesurę przyznał i dlaczego. I czy pytano o opinię psychologów oraz psychiatrów. Odpowiedz Link Zgłoś
zonaszwejka Re: Prezydenta wybiera naród. 27.05.08, 13:25 furiasz napisała: > > Naród może się kierować emocjami, albo nawet być ciemny. > Profesutrę otrzymuje się za wybitne dokonania naukowe. > Sorki, ale nie widzę Zybertowicza. > Ciekawi mnie, kto mu tę profesurę przyznał i dlaczego. > I czy pytano o opinię psychologów oraz psychiatrów. Sugerujesz, że jest podobnym profesorem jak np. Bartoszewski? Balcerowicz?Geremek? Odpowiedz Link Zgłoś
furiasz Re: Prezydenta wybiera naród. 27.05.08, 13:31 Za co tamci dostali (i powinni aktualnie dostać) - wiem. Jak mógł zostać nazwany "profesorem" Zybertowicz - nie wiem. Naprawdę. To przecież tuman. Odpowiedz Link Zgłoś
zonaszwejka Re: Prezydenta wybiera naród. 27.05.08, 17:32 furiasz napisała: > > Za co tamci dostali (i powinni aktualnie dostać) - wiem. > Jak mógł zostać nazwany "profesorem" Zybertowicz - nie wiem. > Naprawdę. > To przecież tuman. W tamtych czasach o tytuł było zupełnie łatwo. Wystarczyło mieć kolegów "na górze" :) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: a po zawodówce mozna zostac prezydentem? 27.05.08, 14:03 w Polsce nawet Kaczyński może zostać prezydentem lub premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: "profesor" Zybertowicz. 27.05.08, 13:21 nie ma tytułu. jest doktorem habilitowanym zatrudnionym na stanowisku profesora UMK w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
furiasz Czyli, rozumiem, zwykły profesor szkolny. 27.05.08, 13:23 To by wjaśniało wiele. Czy to jemu dzieci kubeł ze śmieciami chciały nałożyć na głowę? Skadś chory umysł musiał się wziąć. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Czyli, rozumiem, zwykły profesor szkolny. 27.05.08, 13:44 Nie, nie szkolny, w szkole średniej to nawet do ludzi z licencjatem się mówi per profesor:))) On jest profesorem nadzwyczajnym, nie zwyczajnym belwederskim. Powinien przedstawiać się jako dr hab. Andrzej Zybertowicz, prof. UMK. A w rozmowie na pewno nie tytułować się jako profesor:) To samo z prezydentem, o którym orgazmicznie PiSiaki mówią, że jest profesorem - a to g... prawda, jak z Zybertowiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Czyli, rozumiem, zwykły profesor szkolny. 27.05.08, 13:47 Hm, ciut się pomyliłem:) zwyczajny i belwederski to coś jeszcze innego:) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Czy to ten od zarządzania przez rozwibrowanie? 27.05.08, 13:24 jeśli tak, to chylę czoła przed jego bezstronnością Odpowiedz Link Zgłoś
zelazny.karzel.wasyl Jak stać się ikoną"Prawizny"napisawszy taki tekst? 27.05.08, 13:24 Panie Profesorze! Pan wyjaśni, jak to możliwe...: "Wolnokonkurencyjny kapitalizm powoduje, iż w skali masowej występuje zjawisko doprowadzenia wyzysku do niebezpiecznego poziomu. Niebezpiecznego zarówno dla burżuazji, jak dla robotników, choć w nierównym stopniu. Wyzysk sięga szczytu, poziom życia robotników - dna. Czym jest to spowodowane? Głupotą czy chciwością burżuazji?" „O obiektywnej funkcji społecznej ruchu robotniczego i ideologii marksistowskiej w XIX wieku” („Acta Uniwersitatis Nicolai Copernici”, nr 143, 1983 r). Odpowiedz Link Zgłoś
furiasz I jest. 27.05.08, 13:28 PiS to partia marksistowska z jedną modyfikacją: kłamie, że wierzy w Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Charakterystyczne: 27.05.08, 13:31 Jak się nie ma nic do powiedzenia, to stosuje się ataki personalne. Najlepiej zmieszać z błotem, zgnoić, a potem wykazać, że przecież taki ktoś nie mógł nic ważnego wygłosić. Im dłużej się to czyni, tym większa liczba baranów, którzy taki sposób postępowania akceptują i według tak narzuconego kryterium biorą udział w "dyskusji". Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Bardzo charakterystyczne. 27.05.08, 13:42 Jak udowadnie się Zybertowiczowi, że jest dwulicową chorągiewką i sługusem władzy - to jest to "atak personalny". No pewnie, że personalny! A jaki ma być, jak "persona" szmatława? Odpowiedz Link Zgłoś
furiasz Genialnie trafna i prosta ocena 27.05.08, 14:00 postepowania Jarosława Kaczyńskiego. Nie mogłeś lepiej ująć jego metod postepowania. Dziękuję y caego serca, szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Charakterystyczne: 27.05.08, 14:11 charakterystyczne dla pisuarów -odwrócić kota ogonem.jak się pokazuje,że Zybertowicz to koniunkturalna miernota z zachwianą przez nocne majaczenia o szpiegach psychiką,która nie jest profesorem to zaraz płacz nad atakowanymi personalnie.wam hrabio też odbiło. Odpowiedz Link Zgłoś
berkowicz4 Re:a co wypisywaly badz wygadywaly 27.05.08, 13:39 na czesc najkrwawszego rezymu w historii tudziez jego priwislinskiej mutacji dzisiejsze ikony 'liberalnej demokracji' w rodzaju szymborskiej, michnika, mazowieckiego, kuronia, milosza czy kolakowskiego?? he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
zelazny.karzel.wasyl W 1983 r. już nikt w Marksizm nie wierzył. Pisali 27.05.08, 13:51 tak wtedy już tylko dla Kasy, pozycji "naukowej", wyjazdów zagranicznych itp. Na co liczył Zybertowicz, bo w to, że wierzył w to, co pisal nie uwierzę? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: W 1983 r. już nikt w Marksizm nie wierzył. Pi 27.05.08, 14:11 zelazny.karzel.wasyl napisała: > tak wtedy już tylko dla Kasy, pozycji "naukowej", wyjazdów > zagranicznych itp. > Na co liczył Zybertowicz, bo w to, że wierzył w to, co pisal nie > uwierzę? > Liczyl na to,ze kase bedzie mial przez nastepne 1000 lat.;) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: W 1983 r. już nikt w Marksizm nie wierzył. Pi 27.05.08, 14:11 zrozumienie różnicy czasów jest zbyt trudne dla pisuarów. Odpowiedz Link Zgłoś
berkowicz4 Re: jak to nie wierzyl?? komuchy z KOR-u wierzyly 27.05.08, 14:14 nadal i walczyly o socjalizm demokratyczny, z ludzka twarza - co im sie w jakiejs mierze udalo, bo wg tzw. konstytucji mamy przeciez panstwo o 'spolecznej gospodarce rynkowej', urzeczywistniajace zasady 'sprawiedliwosci spolecznej', he, he. niemniej co to ma do rzeczy?? pytasz jak zybertowicz moze byc ceniony przez 'prawizne', to ja sie pytam jak byli stalinisci, ktorzy wypisywali rzeczy dalece bardziej kuriozalne, czynnie wspierajac przy tym UBekow rozprawiajacych sie z podziemiem moga byc teraz idolami demoliberalow?? Odpowiedz Link Zgłoś
furiasz Mogli. Ze strachu. 27.05.08, 14:18 Tamten rezim byl okrutny do imentu. Ten na szczescie nie dal rady sie umocnic. Odpowiedz Link Zgłoś
berkowicz4 Re: nie kapuje, macie za autorytety 27.05.08, 14:30 michnika i mazowieckiego ze strachu?? he, he Odpowiedz Link Zgłoś
furiasz Masz na nicka berkowicz 27.05.08, 17:19 Nie jestem homofobem, ale to dośc powszechnie znane nazwisko wśród Żydów. Zadam ci więc z tego powodu pytanie, czy Marek Edelman jest jakimś autorytetem, czy też może raczej Szymon Zygelbojm, który działał z Londynu. No bo jak mogli być autorytetami Życidz wykonujący karnie wszelkie polecenia niemieckich okupantów podczas wojny. Bali się? Hehe. Pomyśl ciutkę, nie za wiele, ale chociaż ociupinę. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Masz na nicka berkowicz 27.05.08, 17:38 Stawiasz zbyt trudne zadania. Pomyśl....to wręcz niewykonalne dla berkowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
berkowicz4 Re:a czy ja jestem jakis pedal, zebym mial 27.05.08, 21:20 cos do homofobow?? sadzisz po sobie? he, he > działał z Londynu. No bo jak mogli być autorytetami Życidz > wykonujący karnie wszelkie polecenia niemieckich okupantów podczas > wojny. Bali się? Hehe. kto wykonywal karnie?? zygelbojm?? co ty bredzisz? i jak to sie ma do twoich idoli - szymborskiej, kolakowskiego czy kuronia?? przeciez oni sami przyznawali sie do tego, ze nikt ich do uslugiwania rezymowi nie przymuszal!! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: nie kapuje, macie za autorytety 27.05.08, 21:09 Kochasz wychowankow radzieckich uczelni? Tacy sa zawsze chetnie widziani w pis.Zybertowicz zrobil doktorat w Rostowie nad Donem.Jak na pisiora,jest swietnie wyksztalcony.Powinien,jako taki,dostac od Kaczynskich obstawe BOR. Odpowiedz Link Zgłoś
berkowicz4 Re:wychowankowie radzieckich uczelni i to 27.05.08, 21:22 tych bezpieczniackich po dwoch latach wrocili i walnie zasilili POlszewicki rezym, szczegolnie sluzby specjalne, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś