24.03.09, 03:16
Wątek poświęcony sklepowi internetowemu:
MamBra - www.mambra.pl

Tu zamieszczamy komentarze i pytania dotyczące OBSŁUGI, CZASU DOSTAWY, procedury składania zamówień, sposobów płatności, zwrotów, wysokości cen,zmian na stronie internetowej, promocji cenowych itp.

UWAGA! NIE omawiamy w tym wątku KONKRETNYCH MODELI STANIKÓW! Na to miejsce jest w wątkach odpowiednich producentów!

Zapraszamy!
Obserwuj wątek
    • ania.kar linki do art. i programu o MamBra 25.03.09, 22:03
      Artykuł na Balkonetce o MamBra:
      balkonetka.pl/2009/3/23/mambra-mdash-na-miare-duzego-biustu

Właścicielki MamBra w programie "Dzień Dobry TVN":
      dziendobrytvn.plejada.pl/26,17461,wideo,,87061,biustonosz_na_duzy_biust,aktualnosci_detal.html
      i wątek (z trochę mylącym tytułem ;-) o tym programie:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=93088847&a=93088847&v=2&wv.x=0

Mam nadzieję, że właścicielki MamBra zajrzą na LB i odezwą się w tym wątku :)
      • mambra Re: linki do art. i programu o MamBra 11.04.09, 22:58
        Zaglądamy, zaglądamy :) i przepraszamy, że odzywamy się dopiero teraz.
        Pani Aniu, dziękujemy za mini mediowe portfolio :)
        Pozdrawiamy i życzymy WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
        Magda i Kasia
        MamBra
    • agastrusia Wybór rozmiaru 26.03.09, 20:27
      Czy można jakoś samodzielnie wskazać rozmiar kupowanego stanika czy jest się
      zdaną na to co wskaże kalkulator?
      • ania.kar Re: Wybór rozmiaru 26.03.09, 20:55
        W miejscu gdzie jest wyszukiwarka, na dole jest napisane "Znam swój rozmiar".
        Trzeba w to kliknąć i pojawi się okienko, w które wpisujemy szukany rozmiar.
        Niestety wyszukiwarka nie rozpoznaje brytyjskich obwodów. Po wpisaniu 30FF
        pokazuje się "Nie posiadamy obecnie twojego rozmiaru w ofercie. Zamów swój
        rozmiar poprzez formularz kontaktowy", a jeśli wpiszemy 65FF, to dopiero wtedy
        pokażą się dostępne modele biustonoszy.
        • mambra Re: Wybór rozmiaru 28.05.09, 19:48
          Już usprawniłyśmy wyszukiwanie po rozmiarze :) Ponieważ funkcja "Znam swój
          rozmiar" była mało widoczna, zorganizowałyśmy dla niej osobne okienko pod oknem
          wyszukiwarki.
          Teraz od razu na dowolnej podstronie sklepu można wpisywać swoje rozmiary w
          centymetrach (okno "Wyszukiwarka") lub rozmiary bielizny w oknie "Znam swój
          rozmiar" (wówczas wpisujemy rozmiary według rozmiarówki polskiej - ale tej,
          która jest odpowiednikiem rozmiarówki brytyjskiej).
          Po zatwierdzeniu batonem OK pojawia się lista wszystkich modeli w danym
          rozmiarze dostępnych w MamBra "od ręki". Wszystkie inne rozmiary możemy zamówić
          na życzenie, pod warunkiem, że są jeszcze w produkcji... ;)
          Pozdrowienia dla obecnych i przyszłych klientek!!!
          Kasia i Magda
    • eponak Rozciągliwość 26.03.09, 21:01
      Ogromnie się mi podoba, że sklep ma taką informację na stronie :) Nie mam czasu
      porównywać większości modeli z informacjami w wątkach producenckich, ale miłe
      jest takie określenie parametrów stanika :)
    • szolem-a Re: MAMBRA 26.03.09, 22:16
      Szata graficzna strony jest po prostu fantastyczna, aż przyjemnie popatrzeć.
      Chyba najładniejszy internetowy sklep z "naszymi" stanikami z jakim miałam do
      czynienia :)
      • imp18 Nie zgadzam się :P 31.03.09, 19:59
        Najładniejszy nie jest, troche zalatuje "kiczem" i "niedopieszczeniem graficznym ... ale urok jakiś tam swój ma :)

Ogólnie ok, ceny na razie mnie nie przekonują bo można kupić taniej w innych sklepach...
      • mambra Re: MAMBRA 11.04.09, 23:11
        Dziękujemy, staramy się :)
        Teraz w zakładce w "Zrób zakupy w BraGalerii" oprócz grafiki dołączyłyśmy opcję
        oglądania zdjęć wszystkich biustonoszy naraz. Wystarczy sobie tylko ściągnąć
        dodatek do przeglądarki i robi się Stanikowy Matrix :)
    • marcelowypotwor mambra stacjonarnie 29.03.09, 13:16
      odwiedzilam sklep a w zasadzie prywatne mieszkanie na pulawskiej (trzeba
      wczesniej umowic sie telefonicznie lub mejlowo)
      dziewczyny przemile i pomocne, komfortowo i bez pospiechu, cala uwaga obu pan
      skupiona na jednej klientce:)spedzilam tam godzine
      wybor duzy chociaz na razie chyba tylko Panache (w tym maskaradki), za tydzien
      czy dwa maja byc tez stroje kapielowe
      ceny jak na sklep stacjonarny niewygorowane - maskaradki ok 170 zl, reszta ok
      140-150 zl
      wyszlam zadowolona z piekna maskaradka:)
      • malaruska Re: mambra stacjonarnie 24.04.09, 17:23
        Ja tez jestem zadowolona :) Pojechałam po kostium kąpielowy, model konkretny i
        upatrzony, a skończyło się na hurtowym mierzeniu staników, niemal wszystkich
        dostępnych w moim rozmiarze i zbliżonych. Byłam tam tez godzinę i zweryfikowałam
        wiele moich wyobrażen na temat modeli które na mnie pasują (lub jak sie okazało
        - nie ;)) co jest dla mnie jako raczej początkującej bardzo cenne na przyszlość.
        Moge powiedzieć ze teraz jestem średniozaawansowana stanikowo ;) Wszystko to
        dzięki konkretnym uwagom i wskazówkom pani Kasi, bo w jej ręce się dostałam. W
        efekcie końcowym nabyłam nie tylko kostium, ale tez i stanik, o którym z
        początku nawet nie pomyślałabym żeby zmierzyć, a okazalo się że dla mojego
        biustu zapewnia przyjemny efekt. Tak więc tym optymistycznym akcentem serdecznie
        polecam!
    • jul-kaa Re: MAMBRA 12.04.09, 01:10
      Dorzucilabym do wyszukiwarki brytyjska rozmiarowke - notorycznie (juz chyba czwarty raz) wpisuje swoj rozmiar w systemie brytyjskim i sie zloszcze, ze nic nie ma :) A potem olsnenie nadchodzi, wpisuje w centymetrach i są!
      • amijami Re: MAMBRA 12.04.09, 02:23
        mam dokladnie to samo (ja chyba juz przez Was dziewczyny mysle w calach..)
        nawet jak mam rozwijane menu z rozmiarami to czuje sie przez chwile zagubiona kiedy rozmiary sa w centymetrach :P
        • mambra Re: MAMBRA 28.05.09, 19:54
          Rzeczywiście, chyba będziemy musiały coś z tym zrobić :)
          Chciałyśmy być takie "prokrajowe" ale biuściasta edukacja przebiega zdecydowanie
          pod brytyjskim sztandarem ;)
          Nie jesteśmy jeszcze w stanie określić terminu, ale postaramy się, żeby system
          wyszukiwania akceptował także rozmiary brytyjskie!
    • milstar Re: MAMBRA - polecam 15.04.09, 19:53
      Ja dziś poszłam tylko przymierzyć 1 stanik... Spędziłam tam prawie godzinę, wyszłam z zupełnie innym, a przymierzyłam wszystko, co było w moich okolicach rozmiarowych.
      Dowiedziałam się przy okazji że do tej pory źle zakładałam staniki, przez co potrzebowałam większych miseczek. Efekt: przyszłam po Harmony burgund 70J, wyszłam z Veroną 70G.
      I pani Kasia obiecała, że postara się zamówić dla mnie stanik, którego nie ma, a na który się ślinię ;)

Polecam szczególnie osobom niepewnym rozmiaru., dziewczyny znają się na doborze.
    • ocisza Re: MAMBRA 24.04.09, 08:49
      Serwis jest niedostępny. Ja otrzymuję następujący komunikat:
      Limit transferu dla tego konta na bieżący miesiąc został przekroczony
      • 987ania Re: MAMBRA 24.04.09, 09:20
        u mnie taki sam komunikat:(
        • kakunia.k Re: MAMBRA 24.04.09, 21:36
          u mnie działa?
          normalnie wszystko chodzi...
    • kry0 Re: MAMBRA 08.05.09, 20:30
      Moja siostra zapałała miłością do Pandory. W stacjonarnym nie było
      jej rozmiaru, ale nie powtrzymała się przed zakupem fig i stringów.
      Nie miałam wyjścia - spędziłam wieczór przeszukując sklepy, żeby
      znaleźć 65E. Znalazłam w mambra. Zamówiłam w niedzielę wieczór z
      wysyłką na samo południe. Stanik dotarł, siostra szczęśliwa.
      Meldowała w czwartek rano, że jest "pandorkowa" :-) Sklep działa
      wzorcowo.
    • anka_z_lasu Re: MAMBRA 23.06.09, 22:25
      Przybyłam, zmierzyłam, kupiłam ;)
      Bardzo fajny sklep, coraz bardziej podobają mi się takie internetowo-stacjonarne
      placówki ;) Stanik został dla mnie odłożony poprzedniego dnia, mierzenie w
      sympatycznej atmosferze i z fachową pomocą. Polecam :)
    • ania.kar o MamBra w Twoim Stylu 12.08.09, 16:53
      Widziałam króciutką wzmiankę o MamBra w sierpniowym "Twoim Stylu". W
      innym wątku ją już cytowałam:
      forum.gazeta.pl/forum/w,32203,98875206,98926467,o_MamBra_w_Twoim_Stylu.html?wv.x=2

Mają Panie jakieś "wejścia" w tym miesięcznika? ;-) Może udałoby się
      coś więcej tam napisać?
      • mambra Re: o MamBra w Twoim Stylu 13.08.09, 10:42
        Staramy się zainteresować Twój Styl tym tematem. Mamy nadzieję, że uda się przekonać redakcję, że to naprawdę świetny temat dla kobiecego magazynu :)
        • mambra Panache: Ariza Teal/Gold i Tango Classic 13.08.09, 10:49
          Informacja dla klientek spragnionych jesienno-zimowej kolekcji Panache.
          W MamBra pojawiły się pierwsze modele z tej właśnie kolekcji: Ariza Teal/Gold i Tango Classic czarny w wersji Plunge i Balconnet.
        • mambra Re: o MamBra w Twoim Stylu 29.09.09, 10:50
          Miło nam poinformować, że od dziś w naszej ofercie znajduje się bielizna Keia
          Pink. Można wybierać z 5 modeli: Ella, Emilia, Georgie, Natalie i Bridgette.
          Serdecznie zapraszamy!
          • mambra Re: o MamBra w Twoim Stylu 29.09.09, 10:56
            Powyższy wpis miał być nową wiadomością a nie odpowiedzią w sprawie Twojego
            Stylu, przepraszamy.
    • the-only.agata Re: MAMBRA 13.08.09, 13:22
      wczoraj byłam:)
      Panie są rewelacyjne, bardzo cierpliwe i profesjonalne. Atmosfera,
      którą te Panie roztaczają sprawia ( miałam to szczęście że
      kupowałam "stacjonarnie"), że od wejścia ma się pełne zaufanie i
      przeświadczenie o tym, że będzie dobrze:)

pozdrawiam właścicielki i trzymam kciuki
      • mambra Łatwe wyszukiwanie 16.08.09, 11:35
        Wszystkie internautki znużone klikaniem na stronie "od jednego modelu stanika do drugiego i tak w kółko" ;) informujemy, że w naszym sklepie znajduje się zakładka "Zrób zakupy w BraGalerii".
        Po wejściu na:
        www.mambra.pl/Zr%C3%B3b_zakupy_w_BraGalerii-153.html
        wystarczy ściągnąć dodatek, który bardzo ułatwia przeglądanie oferty MamBra. Dzięki niemu można oglądać zdjęcia wszystkich produktów za jednym pociągnięciem myszki. Powinno być to szczególnie pomocne gdy oferta MamBra zostanie poszerzona o bieliznę kolejnych producentów. Oczywiście z BraGalerii zawsze można przejść do sklepu, gdy o którymś biustonoszu chcemy dowiedzieć się czegoś więcej.
        • mambra Panache: jagodowe Tango i szmaragdowa Antoinette 01.09.09, 10:11
          Te modele (a także oberżynowa Eliza i jagodowe Tango) z kolekcji jesień-zima
          2009 są dostępne u nas od wczoraj. Serdecznie zapraszamy!
          • mambra KEIA PINK w mambra 29.09.09, 10:53
            Miło nam poinformować, że od dziś w naszej ofercie znajduje się bielizna Keia
            Pink. Można wybierać z 5 modeli: Ella, Emilia, Georgie, Natalie i Bridgette.
            Serdecznie zapraszamy!
            • mambra Nowe modele KEIA PINK w MAMBRA 19.10.09, 20:34
              Miło nam poinformować, że od dziś można zamawiać kolejne modele Keia Pink:
              Georgie Ivory i Georgie Teal (niestety ten ostatni już niedostępny w rozmiarach
              70/75/80 G i 70/75/80 GG), Ava oraz Jessica.
              Serdecznie zapraszamy :)
              • mambra Kaia Pink ANNETTE i COLLETTE w MAMBRA 07.11.09, 15:15
                Od dzisiaj można zamawiać u nas kolejne modele Keia Pink: Annette w kolorze
                pudrowego różu i Collette w kolorze pistacji. Obwody 65-85 cm, miseczki D-H.
                Termin realizacji zamówień podajemy na wszelki wypadek dłuższy, często jednak
                rozmiary, na które podałyśmy termin 31 dni docierają do sklepu w ciągu 2
                tygodni. Serdecznie zapraszamy!
                • mambra Re: Kaia Pink ANNETTE i COLLETTE w MAMBRA 07.11.09, 15:17
                  Keia Pink nie Kaia Pink, przepraszamy za literówkę.
                  • mambra Keia Pink ANNETTE i COLLETTE w MAMBRA 07.11.09, 15:23
                    Niestety w obu tych modelach nie są już dostępne rozmiary 65D i 85H.
    • inez69 MAMBRA-polecam! 21.10.09, 17:44
      Zdecydowanie polecam. Bardzo miła, cierpliwa i pomocna obsługa.
      Zamówiłam gorset Sahara, koszt wysyłki za granicę to 25zł (w
      KAROline żądają 70 zł...), przesyłka była u mnie po 3 dniach.
      Niestety rozmiar i fason nie dla mnie, odesłałam i po paru dniach
      ostałam zwrot pieniędzy. To były moje pierwsze zakupy w polskim
      sklepie netowym i jestem bardzo zadowolona.
      Dziękuję i pozdrawiam.
      • niebieska.maupa Kiedy wyprzedaże?? 31.12.09, 12:21
        Zakładam optymistycznie. że będzie ;-) Ktokolwiek wie?? Od kiedy
        wyprzedaż zimowa w MamBra? Się nie mogę doczekać!
    • kasia_grubasia MAMBRA w Salsa Libre 14.04.10, 20:51
      Dziewczyny, nie wiedziałam gdzie to wrzucić. W weekend 24-25 kwietnia Mambra będzie w szkole salsy Salsa Libre w Warszawie. Ja się bardzo cieszę itd, ale wśród tancerek jest dużo małobiuściastych i bardzomałobiuściastych. A wydaje mi się że sklep nie ma dla nich nic, miski od D i nie ma zmiłuj. To pytanie do dziewczyn z Mambra: czy da się coś z tym zrobić? Bo inaczej dziewczyny wyjdą rozczarowane :( chodzi mi np. o jakąś jednorazową współpracę np. z Dopasowaną albo Bradeą...

To piszę ja, małobiuściasta przedstawicielka społeczności Salsa Libre :)
    • olga.mambra Forumowy powrót MAMBRA! 06.09.10, 13:23
      Witacie ponownie! Przez jakiś czas MamBra była kobietą internetowo milczącą, ale właśnie wyłania się z forumowego niebytu, i od razu mamy świetne wieści- w najbliższą sobotę w sklepie stacjonarnym MamBra na warszawskim Mokotowie nastąpi gorączka sobotnich zniżek. wszystkie modele sezonowe i stroje kąpielowe w atrakcyjnych cenach, po szczegóły zapraszamy na mambrową stronę internetową.
      Poza tym w MamBra oczywiście wiele nowości, ale o tym za momencik.
      Pozdrawiamy Was wszystkie serdecznie, z nadzieją ze nie zostałyśmy ani troszkę zapomniane!
    • olga.mambra Nowości w MAMBRA 07.09.10, 13:44
      Dziewczyny Drogie, jakoś tu niepokojąco cicho:) więc aby podgrzać atmosferę, wpadłam Was poinformować, że w MamBra ostatnio nowości: Polka Red Black Panache Masquerade- plunge w ognistym kolorze w dodające słodyczy kropeczki, daje osiągnąć naprawdę oszałamiający dekolt- wiemy bo sprawdziłyśmy:) jest także Sienna Panache Superbra- balkonetka lila róż pokryta czarną koronką- do kompletu stringi i szorciki- baaardzo zmysłowy zestaw. Jest także plunge Erin z Panache Superbra- dla fanek jesiennych fioletów/śliwek/ koloru oberżyny. Erin ma piękny, niebanalny haft w intensywnych kolorach i doskonale zbiera biust.
      Nowych, zmysłowych i olśniewających biustonoszy będzie w najbliższym czasie dużo więcej, bo nadchodzą kolejne dostawy!:)
      pozdrowienia!
      • olga.mambra Maia, Ariza, Eliza i Georgiana:) w MamBra 16.09.10, 10:41
        Witajcie Kochane!
        Z przyjemnością informujemy wszystkie Klientki spragnione jesienno-zimowej kolekcji firmy Panache!
        W MamBra znajdziecie teraz świeżutkie: Arizę Teal Pink w cudnym odcieniu błękitu paryskiego, ametystową Elizę Dusky Purple, Maię w smakowitym kolorze mlecznej czekolady,oraz szalenie zmysłową Georgianę w perłowym różu z dodatkiem czarnego tiulu!
        A już wkrótce następne wieści....:)
        pozdrawiamy Was bardzo słonecznie, z nadzieją na Babie Lato!:)
      • olga.mambra lawendowy Saffron już w MAMBRA 27.09.10, 14:12
        Witajcie raz jeszcze bardzo serdecznie i ciepło, mimo totalnie niesprzyjającej aury:)
        spieszę donieść, ze właśnie dojechała do Mambra lawendowa nowość Saffron Lavender z Panache Superbra!
        Miękki fiszbinowy biustonosz typu balkonetka, bardzo ładnie zbiera biust i nadaje mu krągły kształt. Zarówno górne jak i dolne fragmenty miseczek zostały wykończone pięknym kwiatowym haftem. Ramiączka obszyte są materiałem, z którego wykonano miseczki,a więc świetnie nadają się do pokazania przy wyciętych poziomo dekoltach. po krótkiej dyskusji w gronie MamBra doszłyśmy do wniosku, ze Saffron jest stanikiem w stylu retro, a to z racji swojego wzoru na miseczkach. zachęcamy do zachwycenia sie Saffron tak jak my!
    • olga.mambra Maia Chocolate Ivory 30.09.10, 13:19
      Dziewczyny, dziś na profilu Mambra na facebooku rozmawiamy o Mai Chocolate Ivory- wpadnijcie, rozejrzyjcie się i zostańcie naszymi znajomymi, tak jak już prawie 800 osób:)
      www.facebook.com/profile.php?id=100000186457076
    • olga.mambra Coś dla Mam- piękny karmnik Sophie 04.10.10, 14:20
      Kochane Świeżo Upieczone MAMY!
      W MamBra coś pięknego specjalnie dla Was- „karmniki” w nowym, zmysłowym wcieleniu. Sophie Maternity z Panache Superbra to miękki, bezfiszbinowy, wygodny biustonosz do karmienia. Przemiły w dotyku. Kolor cielisty, a zewnętrzna warstwa jest cała w zmysłowych czarnych koronkach:). Ten model podbija serca naszych klientek- nie ma co się dziwić, jest po prostu piękny. I inny niż dotychczasowe karmniki:)- mega zmysłowy właśnie. Rozmiarów u nas cała mnogość:) Polecamy wszystkim Mamom!
      mambra.pl/Biustonosz-do-karmienia-Sophie-Maternity-352.html
    • ania.kar przekopiowana treść strony przez sklep Li Parie 20.10.10, 14:01
      Proponuję właścicielkom sklepu przeczytanie postów dotyczących kopiowania zdjęć i opisów biustonoszy przez sklep Li Parie, ponieważ i MamBra niestety została do tego wykorzystana:
      forum.gazeta.pl/forum/w,32203,107770737,117776222,Re_kolejna_wpadka_Li_Parie.html
      • olga.mambra Re: przekopiowana treść strony przez sklep Li Par 25.10.10, 13:43
        ania.kar napisała:

> Proponuję właścicielkom sklepu przeczytanie postów dotyczących kopiowania zdjęć
        > i opisów biustonoszy przez sklep Li Parie, ponieważ i MamBra niestety została
        > do tego wykorzystana:
        > forum.gazeta.pl/forum/w,32203,107770737,117776222,Re_kolejna_wpadka_Li_Parie.html

Drogie Lobbystki! Niestety wiemy o tym procederze, dostałyśmy info w ostatni piątek (dziękujemy zazulli) i natychmiast zareagowałyśmy. Po naszej interwencji zdjęcia zostały wprawdzie usunięte niemal od razu, niemniej pozostało uczucie totalnego niesmaku i jednak niezrozumienia tej sytuacji- nie sądziłyśmy, ze jakimkolwiek problemem może być własnoręczne cięcie i dość nieskomplikowane obrabianie zdjęć. no cóż. Bardzo Wam wszystkim dziękujemy za czujność:)
    • olga.mambra Angie- prawdziwa gwiazda 26.10.10, 00:07
      Dziewczyny, ponieważ ostatnio zrobiło się tutaj z pewnych względów niewesoło, pora poprawić nastroje:)

Dziś powieje seksapilem:D
      W MamBra właśnie pojawiły się kolejne śliczności, więc dziś o jednej z nich- Angie Black Nude.

Jest to szalenie efektowna balkonetka z linii Maskaradek. Wierzchnia warstwa to czarna koronka (baaardzo fajny, oryginalny wzór), a pod spodem kolor cielisty. Dzięki temu pojawia się wrażenie bardzo seksownej przezroczystości- czarnej koronki na nagim ciele:D Wygląda rewelacyjnie!
      Pionowe cięcia na miseczce, tak jak ramiączka, wykonane są z czarnej połyskliwej satyny.
      Angie wspaniale uwydatnia biust. Zapraszamy Was bardzo serdecznie, żebyście się nabiustnie przekonały, że Angie to prawdziwa stanikowa gwiazda:) mambra.pl/Angie-Black-Nude-(5796)-133.html
    • olga.mambra Tiffany Plunge White!!! 27.10.10, 13:53
      Dziewczyny, czy pamiętacie model Panache Tiffany w kolorze czarnym? A może nawet nosicie? Niezmiennie cieszy się szalonym powodzeniem wśród naszych Klientek. Jeśli jesteście wielbicielkami tego modelu, to mamy superwiadomość- teraz dostępna jest Tiffany w kolorze kości słoniowej!
      Zobaczcie jakie cudo.... mambra.pl/Tiffany-Plunge-White-(5431)-75.html

Tiffany Plunge White to usztywniany biustonosz typu plunge oczywiście;), idealny do noszenia do głębokich dekoltów- na co dzień, do sukni ślubnych, koktajlowych i wszytskich innych... Dekolt kształtowany przez Tiffany jest rewelacyjny. Biustonosz ten sprawdza się szczególnie przy ubraniach z gładkich tkanin oraz materiałach przylegających do ciała. Doskonale zdaje egzamin w sytuacjach, gdy nie chcemy by wzorzysta bielizna przebijała przez materiał.
      Podoba Wam się?
    • olga.mambra Re: MAMBRA 04.11.10, 12:03
      DZIEWCZYNY!
      JUŻ JUTRO O 11 OTWIERAMY MAMBRA W KRAKOWIE, UL. SŁAWKOWSKA 16.
      WPADNIJCIE, POKAŻCIE SIĘ I POMIERZCIE STANIKI! CZEKAMY NA WAS!
      NA DOBRY POCZĄTEK ZNIŻKI! 10% NA STANIK I 15% NA KOMPLET.
      ZAPRASZAMY WAS NA NASZEGO FACEBOOKA www.facebook.com/event.php?eid=161936170505816
      i na wątek krakowski na Lobby:) forum.gazeta.pl/forum/w,32203,117590803,117590803,MamBra_KRAKOW.html
    • olga.mambra Nowości od Panache Cleo w MamBra! 15.11.10, 13:36
      Drogie Panie!
      Chcemy Wam przedstawić dwie nowości od Panache z linii Cleo. Po pierwsze Sadie. To lekko usztywniany biustonosz, który nadaje piersiom wymarzony kształt. Poza tym to piękna, kokieteryjna kombinacja purpurowo-szarej kratki z uroczym kwiecistym haftem wykańczającym miseczki.
      Sadie jest uwodzicielska, a jednocześnie szalenie dziewczęca. Materiał, z którego jest wykonana jest niezwykle przyjemny w dotyku!

Po drugie Lizzie!
      Lizzie to delikatna, tiulowa balkonetka. Zabawne, kokieteryjne połączenie białych kropek z kwiecistym haftem w kolorze soczystego amarantu na czarnym tle czyni ten biustonosz niezwykle uroczym. Umieszczona na mostku biustonosza kokardka ozdobiona jest diamencikiem, który dodatkowo przyciąga wzrok. Model Lizzie jest kwintesencją dziewczęcego czaru.

I jak? Podobają Wam się nasze dziewczęce nowości? Dajcie nam znać!
    • olga.mambra ZNIŻKI NA KOSTIUMY! 16.11.10, 12:53
      Kochane!
      Wiemy, ze nie wszystkim dane było odbyć wakacje w wakacje:) i część z Was nadrabia urlopy właśnie teraz, kiedy u nas szaro, buro i ponuro, a w dalekich krajach błękitne niebo, żółty piasek i szmaragdowe morze…. Marzenia……
      Ale podejdźmy do sprawy praktycznie- żeby pływać w szmaragdowym morzu, trzeba zaopatrzyć się w KOSTIUM! A w chwili obecnej w MamBra czekają na Was RABATY na KOSTIUMY KĄPIELOWE!
      Zapraszamy Was tutaj po zdjęcia: www.mambra.pl/stroja_kapielowa-19.html

A jakie te zniżki?
      30%- Lemon Floral, Brighton, Sorrento blue
      20%- Pebbless, Monroe, Geneva Coral i Black, Riviera
      15%- kostiumy jednoczęściowe Sorrento i Pebbles oraz Miss Mandalay Ruffle Teal Bikini- butelkowa zieleń

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka