donek_z_bagien 20.06.08, 23:37 video.google.pl/videoplay?docid=7998662718398711779 Tak trzymać panie Sławku ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donek_z_bagien Obejrzyj ,a dopiero potem pyskuj. 21.06.08, 00:05 masuma napisał: > No to trza pod prąd I tak nic nie zrozumiesz , tak już masz :( Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: "Pod Prąd":-) 21.06.08, 13:27 Przecież teraz opluwanie ludzi uważanych w naszym kraju za osoby wybitne jest Cool and Trendy więc skończ pieprzyć o jakimś działaniu "Pod Prąd" bo jesteś żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien A kto kogo tu opluwa ? 21.06.08, 13:33 Mówienie prawdy to teraz nazywa się plucie? Dla ciebie wybitni ludzie to Bolek i Donek, a dla mnie pan Prezydent Lech Kaczyński.Dlaczego w prawie każdym poście Go opluwasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: "Pod Prąd":-) 21.06.08, 13:57 bardzo mnie wzruszył zdaniem o cierpieniach jego mamusi po atakach gazety na jego osobę. Popłakałem się aż Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: "Pod Prąd":-) 21.06.08, 14:57 A mnie wzruszył Dowald gdy opowiadał jak go skaleczył Kurski atakiem za jego dziadka w Wehrmachcie.Płakałem tak samo jak Lepper gdy dowiedział się że jego córka dowiedziała się w szkole o seksaferze./Czy prostytutkę można zgwałcić,hehehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
pantau07 Re: Pod Prąd - Sławomir Cenckiewicz 21.06.08, 14:48 Od kiedy gowno plynie pod prad? Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien Re: Pod Prąd - Sławomir Cenckiewicz 21.06.08, 14:50 pantau07 napisał: > Od kiedy gowno plynie pod prad? Od kiedy goowno odpowiada na posty ? Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Pod Prąd - Sławomir Cenckiewicz 21.06.08, 14:51 Waldemar Białoszewski 19 czerwiec 2008 ~~~~~*EMPIRYK*~~~~~ Elektryka prąd nie tyka. Jak ma gumowego poplecznika, sprzymierzenca, sojuszniika. Tu śrubokręt nie pomoże, bo prąd mocno "kopnąć" może. ŚWIĘTY BOŻE, nie pomoże, tylko wyskok *NAMUR* Tak brzmi głosów, LUDU CHÓR. Co sie stało? To sie stanie. Zasługuje na wygnanie. Niech poczuje na własnej skórze, jak się czuł na STOCZNI murze W PRL-owskiej nomenklaturze. Stronników ma się wielu, współzałożycielu, ręczycielu, wiertelu, mącicielu, czerwonej stacji dezelu. Prawych ludzi zastraszania, do wyjazdu z Kraju zmuszania. Karą więzienia straszenia Elżbiety Gawlas skrzywdzenia Pod Rygorem Natychmiastowej Wykonalności. Wszelkie granice Państwem Rządzenia PODŁOŚCI NIKT tego nie docenia. WYGNANIEM Z KRAJU ŚMIERTELNEGO POKRZYWDZENIA?!?!?! POLSKA PRAWICA też nie powiedziała DO WIDZENIA! ! ! Jeszcze LUD nie takiej prawdy się dowie Jak mi PAN BÓG PODPOWIE. To na tyle z JEZUSEM w rozmowie. Waldi. Elu jesteś czysta jak kropla łzy, płynąca z oczka niewinnego dziecka. Biała Polska Damo!!! ******************************* Trzeba byc poeta, zeby tak napisac. Lech Walesa "przeskoczyl" mur Stoczni Gdanskiej. Zasluzyl na zeslanie do NAMUR. www.citadelle.namur.be/pages.php?lang=EN&categoryno=90 ****************************** www.polskawalczaca.com/viewtopic.php?t=2078 wiadomosci.onet.pl/3637036,1,1,1,relacjetv.html Odpowiedz Link Zgłoś