jola_iza 23.06.08, 16:35 Pasuje Wam wszystko co zrobił PiS- komisja likwidacyjna WSI, IPN, CBA, religia w szkole. Zatem ?? W czym problem ??Ile jeszcze będzie PO Przeciw a nawet ZA?? Im więcej ZA tym bardziej za PiS:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pers-ltd Re: Platformo 23.06.08, 16:41 jola_iza napisała: > Pasuje Wam wszystko co zrobił PiS- komisja likwidacyjna WSI, IPN, > CBA, religia w szkole. Zatem ?? W czym problem ??Ile jeszcze będzie > PO Przeciw a nawet ZA?? Im więcej ZA tym bardziej za PiS:)) Nawet Henio napisał,że Tusk chleje.Tusk wie,czym jest PO.Ja,na jego miejscu też bym chlał.Odlecą na "drzwiach od stodoły" jak mówił Bronek ksywa "klęczon" Komorowski. Odpowiedz Link Zgłoś
zdenek.blacha Re: Platformo 23.06.08, 16:46 Nie mieszaj, religia w szkołach nie jest pomysłem PiS. www.eioba.pl/a2562/wprowadzenie_religii_do_szkol jola_iza napisała: > Pasuje Wam wszystko co zrobił PiS- komisja likwidacyjna WSI, IPN, > CBA, religia w szkole... Odpowiedz Link Zgłoś
pers-ltd Re: Platformo 23.06.08, 16:50 zdenek.blacha napisał: > Nie mieszaj, religia w szkołach nie jest pomysłem PiS. > > www.eioba.pl/a2562/wprowadzenie_religii_do_szkol > > jola_iza napisała: Oczywiście masz rację,to nie PiS ją wprowadził,ale prawicowe oszołomstwo czyli..... no właśnie kto? -lewica? > > > Pasuje Wam wszystko co zrobił PiS- komisja likwidacyjna WSI, IPN, > > CBA, religia w szkole... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Platformo 23.06.08, 18:32 pers-ltd napisał: > Oczywiście masz rację,to nie PiS ją wprowadził,ale prawicowe oszołomstwo > czyli..... no właśnie kto? -lewica? Wszystko jest względna, ale.. co do reszty się zgadzają :)) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Platformo 23.06.08, 18:49 > Oczywiście masz rację,to nie PiS ją wprowadził,ale prawicowe oszołomstwo > czyli..... no właśnie kto? -lewica? Tadeusz Mazowiecki. Odpowiedz Link Zgłoś