dymka1 03.07.08, 08:17 Pocztowcy PiSowscy wstrzymali produkcję znaczka okolicznościowego na 25-lecie przyznania Lechowi Wałęsie Nagrody Nobla. baby rwały włosy z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dymka1 Re: Histeria W Gdńsku 03.07.08, 08:31 Postanowiły zamknąć sie od wewnątrz. Ogłosiły strajk głodowy dopóki Tusk nie przyzna im racji i ogłosi, że Wałęsa był agentem. Odpowiedz Link Zgłoś
dymka1 Re: Histeria W Gdńsku 03.07.08, 08:48 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,5420214,Nie_chca_bic_Lecha.html Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Histeria W Gdńsku 03.07.08, 08:57 Prawdziwy Polak na Bolka pluje,kurs 30 srebrników zniżkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Solidaruchy się wykańczają ? 03.07.08, 08:59 A kogo to obchodzi poza zgredmi Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Solidaruchy się wykańczają ? 03.07.08, 09:04 Obchodzi tych co z mitu Wałęsy żyją.Padnie legenda Wałęsy,padnie towarzystwo wzajemnej adoracji i asekuracji skupione wokół Bolka.Chopie to jest dla nich sprawa życia lub śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_zboczenca Re: Solidaruchy się wykańczają ? 03.07.08, 09:09 elwer-pancerfaust44 napisał: > Watpie.Wszystkie badania opinii publicznej mowia cos innego.Bolek nie Bolek, Polacy kochaja swojego elektryka.;) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Solidaruchy się wykańczają ? 03.07.08, 09:13 A elektryk po zawodówce prezydentem, to już perwersja Polaków.Tak jak M Boska u agenta w klapie a siekiera w łapie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski kaczory skazy nie mają. 03.07.08, 09:10 Sorry, to taki kiepski żart ... . Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: kaczory skazy nie mają. 03.07.08, 09:15 Jako były filatelista twierdzę że słynne znaczki ze skazą są bardzo cenne. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_zboczenca Re: kaczory skazy nie mają. 03.07.08, 09:30 W Wyborczej bylo o maturach, z cytatami. Jeden byl mniej wiecej taki: Mickiewicz za mlodu byl filatelista.;) Odpowiedz Link Zgłoś
siostra.bozenka Re: kaczory skazy nie mają. 03.07.08, 09:31 Przełożę cię przez kolano jak nie przestaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 [...] 03.07.08, 09:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_zboczenca Re: kaczory skazy nie mają. 03.07.08, 09:53 Ale meeting sie zrobil.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: maja. ale monety maja byc z wizerunkiem Bolka 03.07.08, 09:32 Ba,są już banknoty z Bolkami różnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: maja. ale monety maja byc z wizerunkiem Bolka 03.07.08, 14:42 Z Bolkami, ale chociaż chrobrymi. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Histeria W Gdńsku??????? 03.07.08, 09:40 Załóż okulary, to lepiej zobaczysz, że żadnej histerii w Gdańsku NIE MA. Jest piękna, słoneczna pogoda, życie toczy się swoim normalnym trybem. Jest rocznica przyznania Nobla Wałęsie, rocznica stworzenia Solidarności, jest okazja do upamiętnienia tego faktu okazjonalną monetą. Pisdak-Skrzypek zrobił to, na co go stać: nie zgodził się na bicie monety. No i...sr* go pies, niech ta żałosna kreatura robi to, co potrafi, a mianowicie, ośmieszać się, bo niczym sensownym jako prezes NBP nie wykazał się. Wałęsa miał i ma nadal swój autorytet, a głupi Skrzypek myśli, że coś osiągnie zachowując się jak GÓWNIARZ. Odpowiedz Link Zgłoś
dymka1 Re: Histeria W Gdńsku??????? 03.07.08, 09:42 Przecież własnie to napisałam. Dlaczego na mnie krzyczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Histeria W Gdńsku??????? 03.07.08, 09:48 Bicie monet(szelągów) i druk znaczków(fałszywych)to profesja liberałów-aferałów z KLD(PO).Obowiązkiem Polaków jest bicie agentów! Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Histeria W Gdńsku??????? 03.07.08, 09:50 Haha, to kładź łeb na pieńku, przecież stary komuch to pierwsza linia agentury. Odpowiedz Link Zgłoś
e_hehehe Re: Histeria W Gdńsku??????? 03.07.08, 10:06 etta2 napisała: > Haha, to kładź łeb na pieńku, przecież stary komuch to pierwsza > linia agentury. nie histeryzuj jak wybijemy agentów to ciebie tylko spuścimy w kiblu Odpowiedz Link Zgłoś
ricore Solidarnośc to nie Wałęsa. 03.07.08, 11:20 Dlaczego zamiast BOLKA na rewersie nie dać znaku Solidarnosci? Solidarnosc to MASA LUDZI. A za Wałęsa ciągnie się smród. Odpowiedz Link Zgłoś
dymka1 Re: kaczory skazy nie mają. 03.07.08, 10:16 siostra_zboczenca napisała: > Nie znam. Torturować cię nie zamierzam, żebyc sie przyznał. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_zboczenca Re: kaczory skazy nie mają. 03.07.08, 10:34 dymka1 napisała: > siostra_zboczenca napisała: > > > Nie znam. > > Torturować cię nie zamierzam, żebyc sie przyznał. Na tym forum bym sie nie przyznalA;)) Odpowiedz Link Zgłoś
siostra.bozenka Re: kaczory skazy nie mają. 03.07.08, 11:05 siostra_zboczenca napisała: > Na tym forum bym sie nie przyznalA;)) Poszukiwany, poszukiwana..;. > > Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 [...] 03.07.08, 10:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski To dintojra w patoligicznej solidaruszej rodzinie. 03.07.08, 11:49 Rodzina ... . Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro No to jak pan inż Skrzypek 03.07.08, 12:21 tak się uparł żeby na 25-lecie Nobla nie wydawać z Wałęsą, a maszyny już przygotowane i moce przerobowe czekają, to może "z okazji 36 rocznicy wyjazdu na kanikułe do cioci w Skierniewicach braci K".? Na awersie Jarek a rewersie Lech? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: No to jak pan inż Skrzypek 03.07.08, 12:26 Swietny pomysl! Trzeba poprosic Siwa,zeby poslala do prezkancli.;) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: No to jak pan inż Skrzypek PS 03.07.08, 12:27 Sorki,myslalem o giwi,napisalem siwa. To ten upal.;) Odpowiedz Link Zgłoś
dymka1 Powycinali elwera 03.07.08, 12:36 Nie dość ze głupi to jeszcze nikt go nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Powycinali elwera 03.07.08, 12:55 Zdaje sie,ze jak giwi nie lubi, to nobilitacja.Jakby zostal panem hrabia. Siostra bozenka tez niby ucierpiala,ale przeciez i ona zostala wlasnie pania hrabianka.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: że hę? nt 03.07.08, 15:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=81663864&a=81665330 I to we wlasnym watku.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: że hę? nt 03.07.08, 15:07 pozarski napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=81663864&a=81665330 > I to we wlasnym watku.;))) po ci wkejasz mi link do postu który nie istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: że hę? nt 03.07.08, 15:09 Myslalem,ze nie potrzebowalas dowodu.Czlowiek nigdy nie wie.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: że hę? nt 03.07.08, 15:14 pozarski napisał: > Myslalem,ze nie potrzebowalas dowodu.Czlowiek nigdy nie wie.;))) Dowodu na co? Nie potrzebuje dowodów, wystarczą mi przekonania. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: że hę? nt 03.07.08, 15:18 To pieknie. Ze he? Wiedzialas,ze cie giwi sciela? Jesli tak,to co mialo znaczyc to "ze he"? Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: że hę? nt 03.07.08, 15:21 pozarski napisał: > To pieknie. Ze he? Wiedzialas,ze cie giwi sciela? Jesli tak,to co mialo znaczyc > to "ze he"? Kłoce sie z tobą na innym forum. nie rozpraszaj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: że hę? nt 03.07.08, 15:27 Przeczytalem pare twoich postow.Twojego absztyfa nie czytam, a nawet nie dotykam.Brudna sciera.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: że hę? nt 03.07.08, 15:32 pozarski napisał: > Przeczytalem pare twoich postow.Twojego absztyfa nie czytam, a nawet nie > dotykam.Brudna sciera.;))) Jesteś zazdrosny. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: że hę? nt 03.07.08, 15:36 pozarski napisał: > Kobieta.;)))) Kobieta.A ty jestes zazdrosny. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: że hę? nt 03.07.08, 15:40 pozarski napisał: > Uwazaj,bo jestem znany jako Otello.;)) A ja słyszałam że jak któraś da ci kosza to biegniesz do pani na skargę. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: że hę? nt 03.07.08, 15:48 Tak?A od kogo?To pewnie ten z pierwszej lawki,denuncjator i lizod.upa.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: że hę? nt 03.07.08, 15:50 pozarski napisał: > Tak?A od kogo?To pewnie ten z pierwszej lawki,denuncjator i lizod.upa.;)) Ciesz się ciesz, dopóki możesz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: że hę? nt 03.07.08, 15:52 pozarski napisał: > Taki mondry to i ja jestem.;) Jestem pogniewana. Nie żartuję. Zła i pogniewana. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: że hę? nt 03.07.08, 15:59 Na szczescie masz wielu pocieszycieli.Mam nadzieje,ze JA cie nie urazilem. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: że hę? nt 03.07.08, 16:24 pozarski napisał: > Na szczescie masz wielu pocieszycieli. A jednak zazdrosny. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: że hę? nt 03.07.08, 16:32 Strasznie sie rozpedzilas na tamtym watku.To nie jest przyjemne.;( Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: że hę? nt 03.07.08, 16:33 pozarski napisał: > Strasznie sie rozpedzilas na tamtym watku.To nie jest przyjemne.;( Do mannego miej pretensje nie do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: że hę? nt 03.07.08, 16:35 Ja mam mannego wygaszonego.Czytam tylko ciebie.Ty potwierdzasz kazdy jego idiotyzm.Twoja sprawa.;( Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: że hę? nt 03.07.08, 16:39 pozarski napisał: > Ja mam mannego wygaszonego.Czytam tylko ciebie.Ty potwierdzasz kazdy jego > idiotyzm.Twoja sprawa.;( Nie wiedziałam. ale napisałeś, że nie mam sense of humor. Też byś się mścił. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: że hę? nt 03.07.08, 16:41 Nie wiem.Watpie.Napisalbym,ze niedorosles do mojego albo cos w tym sensie.Jestes msciwa baba.To niedobrze.;) Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: że hę? nt 03.07.08, 16:44 pozarski napisał: > Nie wiem.Watpie.Napisalbym,ze niedorosles do mojego albo cos w tym sensie. Pogniewałbyś się, a ja bym latała za tobą, żebyś sie od-obraził. Jeste > s > msciwa baba.To niedobrze.;) Mściwa tak, baba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: że hę? nt 03.07.08, 16:56 Nienie.To mnie zle czytasz.Ja sie nie obrazam za prztyczki.Sam prztycze(prztykam),wiec wiem,ze to przyjemnosc.Wlazlem na Erec tam jest dyskusja o wyborach w Ameryce.Przeczytaj,a zwlaszcza wymiane zdan miedzy mamzerkiem(swietny) i manny(dno),a zrozumiesz o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: że hę? nt 03.07.08, 16:59 pozarski napisał: > Nienie.To mnie zle czytasz.Ja sie nie obrazam za prztyczki.Sam > prztycze(prztykam),wiec wiem,ze to przyjemnosc.Wlazlem na Erec tam jest dyskusj > a > o wyborach w Ameryce.Przeczytaj,a zwlaszcza wymiane zdan miedzy > mamzerkiem(swietny) i manny(dno),a zrozumiesz o co mi chodzi. Maniusia też mam nie lubić?:-) Napisałabym, ze ciebie lubię najbardziej, ale skoro nie mam poczucia humoru mógłbyś to odczytać literalnie i przestać się starać:P Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: że hę? nt 03.07.08, 17:06 Masz racje.Lub Maniusia,ale mnie z nim nie kop,bo wtedy to juz nie tylko naturalna sympatia dla Maniusia,ale dodatkowa antypatia do mnie. Myslisz,ze ja nie jestem msciwy?Zapytaj...;)))Ja sie nie musze starac,bo i tak wiem,ze mnie lubisz.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: że hę? nt 03.07.08, 17:11 pozarski napisał: Myslisz,ze ja > nie jestem msciwy?Zapytaj...;))) Jesteś mściwy?:-) Ja sie nie musze starac,bo i tak wiem,ze mnie > lubisz.;)) Niestety się nie mylisz:-)) Idźmy stąd. Nie lubimy się publicznie obnażać przypominam. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: że hę? nt 03.07.08, 17:27 Do ciebie,czy do mnie? Byl taki szwedzki film:Idziemy do ciebie,czy do mnie?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant arbiter elegantiarum 03.07.08, 18:05 Hahahaha:))))) >Brudna sciera.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: arbiter elegantiarum 03.07.08, 18:13 Wleczesz sie szarmancki za mna,jak smrod po gaciach.Odpusc sobie.;( Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re:szarmancik arbiter elegantiarum 03.07.08, 18:25 Jak zwykle. I filosemita do tego. Material na ziecia?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re:szarmancik arbiter elegantiarum 03.07.08, 18:39 Ty mnie ciagniesz w dol.A teraz odpiernicz sie. Wracaj na Erec.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re:szarmancik arbiter elegantiarum 03.07.08, 18:45 Publuzgaj jeszcze troche, yalla;) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re:szarmancik arbiter elegantiarum 03.07.08, 18:52 Ty bluzgasz.Ja mowie do gluchego,co prawda,ale nie slepego. Popisujesz sie,ale tu cie chyba nikt nie doceni.Tylko Erec cie kocha,bracie. I zaslugujesz mocium panie. Takich jak ty,ze swica szukac.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re:szarmancik arbiter elegantiarum 03.07.08, 18:54 Oczywiscie, gdzie mi do Ciebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Nie oddamy Panzerfausta ani Gdańska ! 03.07.08, 15:41 Jakem Beck !!! Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Nie oddamy Panzerfausta ani Gdańska ! 03.07.08, 15:59 Napisałem tylko sprowokowany w odpowiedzi na chamskie wycieczki osobiste Dymki,czyli siostry Bożenki będącej siostrą zboczonego że jest słoną idiotką.A tu ich siostra Giwi mnie ciach!/Des gestirnte himmel uber mir,das moralische Gesetz in mir! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Nie oddamy Panzerfausta ani Gdańska ! 03.07.08, 16:11 elwer-pancerfaust44 napisał: > Napisałem tylko sprowokowany w odpowiedzi na chamskie wycieczki osobiste > Dymki,czyli siostry Bożenki będącej siostrą zboczonego że jest słoną idiotką.A > tu ich siostra Giwi mnie ciach!/Des gestirnte himmel uber mir,das moralische > Gesetz in mir! Manche Dinge erledigen sich von selbst, wenn sie man einfach liegenlässt ! Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Nie oddamy Panzerfausta ani Gdańska ! 03.07.08, 16:33 Da liegt der Hund begraben.Lubia ludzi choć żech nie kanibal i nie dom sie innym zjeść w kaszy.Nicht um alles in der Welt. Odpowiedz Link Zgłoś