aloa_oe 08.07.08, 16:54 Ten gość nie jest bohaterem mojego romansu,ale ma rację. wiadomosci.onet.pl/1784942,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
platformiarz Re: POmysły PO 08.07.08, 16:58 Chyba go nie chcą. Bo pluje. Tacy ludzie są w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: POmysły PO 08.07.08, 17:10 Wie co mówi,bo zna Tuska i nie tylko jego. W 1990 zaangażował się wraz z grupą działaczy NZS w tworzenie struktur terytorialnych Kongresu Liberalno-Demokratycznego. Pełnił funkcje sekretarza generalnego i wiceprzewodniczącego KLD. W 2001 odszedł razem z całą grupą dawnych działaczy KLD z Unii Wolności do nowo utworzonej Platformy Obywatelskiej. 23 września 2001 jako lider warszawskiej listy Platformy Obywatelskiej został wybrany posłem na Sejm IV kadencji liczbą około 70 tys. głosów. Był członkiem Komisji Spraw Zagranicznych i wiceprzewodniczącym Klubu Parlamentarnego Platformy Obywatelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
platformiarz Re: POmysły PO 08.07.08, 17:29 Doskonale wiem kim jest Piskorski. Ale twoje poglądy? Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: POmysły PO 08.07.08, 17:30 platformiarz napisał: > Doskonale wiem kim jest Piskorski. > Ale twoje poglądy? > Dziwne. Co jest dziwnego w moich poglądach? Odpowiedz Link Zgłoś