Gość: obcy Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: *.dyn.optonline.net 29.09.03, 04:08 Lech Walesa to czlowiek,ktory pomimo wszystkiego zlamal tzw.stary porzadek w Polsce i od tej pory zaczal sie nowy okres. Czy lepszy?kto wie? moze za pare lat okazac sie ze tak,bo na razie to to wszystko nie za bardzo wyglada;ale kazda choroba ma swoje przesilenie.Miejmy zatem nadzieje,ze tak jest i w tym przypadku. A zatem, w gore serca,i wszystkiego dobrego Panie Prezydencie, obcy,:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: *.ga.at.cox.net 29.09.03, 04:46 serdeczne zyczenia w dniu urodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: *.ga.at.cox.net 29.09.03, 04:53 Serdeczne zyczenia. PS.Mieszkam w malym miescie na Florydzie i prawie wszyscy amerykanie znaja imie Lecha Walesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Highland POLONIA W USA IP: *.proxy.aol.com 01.10.03, 15:44 Wszystkiego co najlepsze. Tak trzymac. Cala Polonia jest za Lechem , no oczywiscie oprocz ludzi ktorzy sami siebie nie lubia. Nadchodzi czas Lecha Walesy - bardzo dobrze.!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Kontewicz Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.09.03, 05:28 Szanowny Panie Prezydencie! Czas nie oszczedza nikogo, niestety. Pan juz obchodzi 60 urodziny. A jeszcze tak niedawno skakal Pan przez plot, za ktorym byla wielka niewiadoma. Dzisiaj nikt nie chce juz pamietac, ze wtedy za tym plotem mogla czekac smierc. Pan walczyl o moja wolnosc, o moich braci wolnosc, o wolnosc calego swiata. I tu, w Ameryce, w Kanadzie pamietaja to Panu. Ja tez pamietam. I dziekuje za to. Wyjechalem do Kanady, bo Pan nie poddal sie, trwal na swoim miejscu. Dzisiaj jestem nauczycielem w szkole sredniej, do ktorej Pan przyjechal w odwiedziny. I musze Panu zdradzic, ze na tzw. Scianie Slawy naszej szkoly wisi Pana zdjecie. A ludzie, ktorzy przyszli na spotkanie z Panem do dzis przypominaja mi, ze Prezydent Lech Walesa sciskal ich rece. Przywizol Pan do Kanady kawal pieknej Polski, przywiozl Pan do Kanady swiadectwo wolnosci, o ktorej Pan mowil w swoim wystapieniu. My pamietamy to wszystko i zachowujem w pamieci jak najcenniejszy skarb. Ja tylko nie moge odzalowac, ze moje zdjecie z panem nie wyszlo, poniewaz w trakcie robienia tego zdjecia jeden z dygnitarzy wszedl po prostu w obiektyw. Nic to, mam za to Pana ksiazke z autografem, ktora pokazuje moim corkom i opowiadam im o mojej Polsce, o moim kraju, ktory Pan pomagal unormalniac. Dzis kiedy jezdze do Polski, nie chce mi sie wierzyc jak pieknie rozwija sie moja ojczyzna. Pan ma w niej miejsce dozywotnie! Pozdrowienia dla Pana jesli to co pisze dotrze do Pana. Zycze Panu nastepnych 60 lat w swietnym zdrowiu. Waldemar Kontewicz, Etobicoke, Ontario, Kanada (I jeszcze na marginesie - Pana zdjecie w Polityce na rowerze jest dla mnie bezcenne, ma Pan na glowie czapke z mojej szkoly, na ktorej jest jej logo Philip Pocock, taki stylizowany krzyz z dwiema literkami PP) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: *.umirm.gov.pl 03.10.03, 14:49 Kochany Panie Prezydencie z okazji Pana urodzin składam życzenia wszelkiej pomyślnośći, dalszej pogody ducha, niezłomności, zdrowia, realizacji i pociechy z najbliższych członków rodziny oraz wyrazy głębokiego szacunku dla tego co zrobił Pan dla Polski wbrew wszelkim "burzom i naporom". Szkoda ,że tak wielu Polaków nie potrafiło docenić tego co chciał i dla nich Pan zrobić i co Pan zrobił!!!. Jako Polka z tradycjami patriotycznymi wstydzę się za tych Polaków. Jeszcze raz życzę wszystkiego "naj" i dziękuje za wykonanie "porządnej roboty". Z wyrazami szacunku Irmina z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USA Jeden z najwiekszych Polakow XX stulesie.Jeden z IP: *.tnt1.juanita.wa.da.uu.net 29.09.03, 06:36 nielicznych o ktorym caly swiat wie. Wszystkiego njalepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GK Najlepsze zyczenia z Seattle. Zaluje ze nie bylem IP: *.tnt1.juanita.wa.da.uu.net 29.09.03, 06:42 na prelekcji kilka lat temu. Moze nastepnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Najlepsze zyczenia z Tacoma Washington !!!!!!! IP: *.tnt1.juanita.wa.da.uu.net 29.09.03, 06:43 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: All Re: KIJ CI W OKO LECHU RZEZIMIECHU!!!!!!!!!! IP: *.atlantic.net 01.10.03, 15:44 A Tobie: dwa!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Najlepsze zyczenia i dzieki za stworzenie wolnej IP: *.tnt1.juanita.wa.da.uu.net 29.09.03, 06:50 Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.03, 06:50 Serdeczne gratulacje za zniszczenie polskiego przemysłu, za bezrobocie i zniszczenie perspektyw polskiej młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolfuss Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: *.kim.pl / *.kim.pl 29.09.03, 15:37 No tak PRL to były i perspektywy i wielki przemysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wookie Walesa dawaj moje 100 milionow IP: *.74-201-80.adsl.skynet.be 01.10.03, 13:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy K Szanowny Panie Prezydencie, zycze panu wszystkiego IP: *.tnt1.juanita.wa.da.uu.net 29.09.03, 06:56 najleprzego z okazji 60 urodzin. Jest Pan jednym z bohaterow Polski XX wieku i jednym z bardzo niewielu Polakow rozpoznawanych po nazwisku tu w USA. Ja ze swej strony zrobie wszystko by to tak trwalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: friend from USA All the best Mr. president. IP: *.tnt1.juanita.wa.da.uu.net 29.09.03, 07:03 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: All the best Mr. president. IP: *.dyn.optonline.net 29.09.03, 07:35 Tu sie pomyliles,Walesa nie zna angielskiego. Ale dopiero sie go uczy. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: All the best Mr. president. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 14:13 To nie przeszkodziło mu przemawiać w Kongresie USA, ani być tak znaną i cenioną tam osobą jaką np. pan Kwaśniewski nigdy nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: All the best Mr. president. IP: *.bpc.ac.uk 29.09.03, 15:21 Dear Mr.President Lech Walesa Happy Birthday. Have a lovely day from Lidia from England Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: Szanowny Panie Prezydencie, zycze panu wszyst IP: *.dyn.optonline.net 29.09.03, 07:06 Gość portalu: Jerzy K napisał(a): > najleprzego z okazji 60 urodzin. Jest Pan jednym z bohaterow Polski XX wieku i > jednym z bardzo niewielu Polakow rozpoznawanych po nazwisku tu w USA. Ja ze > swej strony zrobie wszystko by to tak trwalo. Przepraszam,ale co Ty ze sie tak wyraze mozesz ze swej srony zrobic, aby imie Walesa bylo nie zapomniane i to w dodatku w USA? Chyba sobie kpisz tutaj,gosciu. To imie nie jest znane w USA dla zadnego Amerykanina! Niestety, pozdrowienia, obcy,:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 07:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt Z Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: *.opisik.pulawy.pl 29.09.03, 07:24 Wszystkiego Najlepszego Panie Prezydencie Zygmunt Z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 07:26 Drogi wielu Polakom Solenizancie, Moc serdeczności na te 40 lat! - do setki. Przesyła Gdańszczanin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: 62.233.135.* 29.09.03, 07:27 Drogi Lechu< Jesteś symbolem mojego pokolenia.Tobie i takim jak Ty zawdzięczam wolną Polskę. Mam wobec Ciebie dług który nigdy nie zdołam Ci spłacić. Kiedy Ty narażałeś swoje życie i życie swojej rodziny ja nie z własnej winy znalazłem się w sytuacji oczekującego. Działałem skromnie na własnym podwórku, ale gdzie mi do Ciebie. Jestem z tych co mają świadomość ile zawdzięczamy Twojej niezłomnej postawie. Życzę Ci zdrowia i wielu powodów do satysfakcji. Chciałbym abyś odnalazł się w pogmatwanej polskiej rzeczywistości, abyś odnalazł sens tego o co walczyłeś, abyś poczuł się u siebie. Chwała Ci Lechu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz_w Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 08:08 Wszystkiego najlepszego i następnych sto lat w zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 08:45 Życze ci abys był mocny w swich postanowieniach, jak będą wybory to będe na ciebie głosował.Ja sądze że nadal jesteś jedyną osobą która coś zmieni w POLSCE na dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Czapki z głów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 08:55 Panie Prezydencie, wszystkiego dobrego na następne 60. lat promocji naszego kraju za granicą... kiedyś także Polacy Pana docenią. Potrzeba jeszcze trochę czasu by sprawy zaczęły jawić się w odpowiednim świetle... Jeszcze raz - 120 lat życzę Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Dołączam się 29.09.03, 16:21 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Panie Prezydencie, > wszystkiego dobrego na następne 60. lat promocji naszego kraju za granicą... > kiedyś także Polacy Pana docenią. Potrzeba jeszcze trochę czasu by sprawy > zaczęły jawić się w odpowiednim świetle... > Jeszcze raz - 120 lat życzę Podobnie myślę, dołączam się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: 62.233.207.* 29.09.03, 08:56 Dużo szczęścia, pomyślności, zdrowia i siły. Za to co Pan zrobił, i za to co (mam nadzieję)zrobi. Jestem z Panem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tera Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 09:04 Panie Prezydencie! Wszystkiego najlepszego życzy Panu urodzona 29.09. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: 2.3.STABLE* / 213.195.173.* 29.09.03, 09:10 100 - lat p.Prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Kaźmierczak Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 11:38 Panie Prezydencie, wyrazy uznania i szacunku oraz serdeczne życzenia pomyślności w życiu osobistym od Marii Kaźmierczak z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kun3 Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.03, 11:47 100 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalafior Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 29.09.03, 12:01 Nie pozostaje nic innego, tylko życzyć Panu stu lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WP Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: 194.181.60.* 29.09.03, 09:16 Szanowny Panie Prezydencie! W dniu urodzin życzę dyżo zdrowia i powodów do radości. Był Pan dla mnie wzorem wyważonego i nieustępliwego działania w okreśonym kierunku. Nieraz miałem pewne wątpliwości, ale zawsze okazywało się, że nieuzasadnione. W odróżnieniu od wielu innych często byłem krytyczy wobec Pana lecz jednocześnie bardzo życzliwy. Przy pierwszych wyborach prezydenckich głosowałem na Pana z pewnymi wątpliwościami. Obecnie uważąm, że najważniejsze sprawy dla Polski Pan podczas swojej kadencji dopilnował (redukcja zadłużenia, pełna suwerenność). Jeszcze raz wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: *.kiel.gazeta.pl 29.09.03, 10:26 lechu wróć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: *.cyf-kr.edu.pl 29.09.03, 11:11 STO LAT PANIE PREZYDENCIE!!! zyczy KRAKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Jodłowski Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: *.neonet.gliwice.pl / *.crowley.pl 29.09.03, 09:24 Lechu, wszystkiego najlepszego, ale dzieło nie zostało dokończone. Czas znowu postawić sprawy twardo na nogach. Obyś znowu był na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoss 60. urodziny Lecha Wałęsy... IP: 213.158.195.* 29.09.03, 09:36 Wszystkiego dobrego, Panie Prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: 60. urodziny Lecha Wałęsy - złóż życzenia! IP: 2.5.2.* / 62.58.16.* 29.09.03, 09:49 Lechu, Wszystkiego dobrego. Tomasz Domagalski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filipek W życzenia! IP: *.013-281-67626721.cust.bredbandsbolaget.se 29.09.03, 09:56 Dzien dobry Szanowny Jubilacie Lechu Walesie Zycze duzo zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś