kamil.ran 18.07.08, 11:43 PiS i SLD ją zablokują, co będzie więc dalej? Czy PO przygotuje inna reforme czy sobie odpuści i poczeka na upadek szpitali i wtedy na gruzach systemu opieki zdrowotnej przeprowadzi konieczne zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujaszek_joe Trzeba spytać opozycję 18.07.08, 11:46 to bardzo odpowiedzialni ludzie i na pewno zaprezentują alternatywne rozwiązanie problemu Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Trzeba spytać opozycję 26.07.08, 14:18 Koalicja PO-PSL ma w sondażach 70 % i ma się pytać opozycji która ma w sondażach ok 28 % o zdanie?Nie żartujmy z demokracji! Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Mam nadzieje, ze spoleczenstwo nie bedzie .... 18.07.08, 11:46 .. czekac i wymiecie nieudolne rzady. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: reforma słuzby zdrowia raczej upadnie 18.07.08, 11:57 Wydaje się, że trzeba będzie wtedy podejść do problemu indywidualnie dla każdej jednostki. Jeżeli będzie potrzebna ludziom to pomóc i zrestrukturyzować. Rozkradzione g... niech gnije razem z personelem. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: reforma słuzby zdrowia raczej upadnie 18.07.08, 12:05 Jeżeli PO naprawdę chciałoby reform,to uwzględnili by opinie opozycji.Przecież wiadomo że koalicja rządowa nie przepchnie ustawy bez poparcia opozycji.Póki co to nie mają takiej większości by to zrobić.Chyba te reformy to będą takie zamierzenia,sobie,muzom,PiaRowi i jako szkolna wymówka.A czas płynie nieubłaganie.Mija 9 miesiąc rządów PO wobec 24 miesięcy PiS.Efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: reforma słuzby zdrowia raczej upadnie 18.07.08, 12:10 a ktoś zna opinie opozycji? elwer-pancerfaust44 napisał: > Jeżeli PO naprawdę chciałoby reform,to uwzględnili by opinie opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda No Elwer zna. 18.07.08, 12:12 Z taką pewnością siebie zabiera głos, że zna na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: No Elwer zna. 18.07.08, 12:18 W komisji zdrowia większość koalicyjna odrzucała hurtem propozycje SLD i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: No Elwer zna. 18.07.08, 12:19 > propozycje SLD i PiS. Na czym polegały te propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
pers-ltd Re: No Elwer zna. 18.07.08, 12:22 woda.woda napisała: > > propozycje SLD i PiS. > > Na czym polegały te propozycje? Masz kompa? masz wyszukiwarkę? Wpisz temat i będziesz mieć informacje z różnych źródeł. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: No Elwer zna. 18.07.08, 12:40 Poszukam w wolnej chwili. Miałam jednak nadzieję, że ktos jest w stanie krótko i jasno to okręslić. Odpowiedz Link Zgłoś
pers-ltd Re: No Elwer zna. 18.07.08, 12:42 woda.woda napisała: > Poszukam w wolnej chwili. > > Miałam jednak nadzieję, że ktos jest w stanie krótko i jasno to > okręslić Ja,Ci tego nie powiedziałem złośliwie.Tego się nie da streścić w paru zdaniach.Najlepiej samemu przeczytać i wyrobić sobie zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: No Elwer zna. 18.07.08, 12:46 Np opozycja nie chciała przymusowej prywatyzacji,nawet tych publicznych szpitali które radzą sobie doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: No Elwer zna. 18.07.08, 12:49 Dzięki. Interesowałoby mnie jeszcze, jak opozycja to argumentowała :) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: No Elwer zna. 18.07.08, 12:50 Bo znalazłam to: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5462601,PiS__PO_chce_totalnej_prywatyzacji_szpitali_pod_przymusem.html a to nie są argumenty, tylko bełkot i propaganda... Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: No Elwer zna. 18.07.08, 12:22 Propozycje SLD i PiS były zbieżne z pierwszym projektem PO,które PO wycofała. Odpowiedz Link Zgłoś
pers-ltd Re: No Elwer zna. 18.07.08, 12:21 elwer-pancerfaust44 napisał: > W komisji zdrowia większość koalicyjna odrzucała hurtem propozycje SLD i PiS Informowały o tym media.Jak ktoś chce wiedzieć to wie. Jak kogoś się tuczy informacją,że PO chce dobrze a inni odwrotnie to jest to problem tego "kogoś". Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: reforma słuzby zdrowia raczej upadnie 18.07.08, 12:21 Posłuchaj rozmów w tym temacie.Nawet Balicki,przecież nie lewicowiec a raczej liberał, też nie zgadza się na dyktat PO. Odpowiedz Link Zgłoś