Dodaj do ulubionych

Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchody

01.08.08, 14:19
a kto tym karłem się przejmuje... sam nie może iść, jak tysiące Warszawiaków ?? Święta krowa potrzebuje zaproszenia... w tyłkach im się poprzewracało
Obserwuj wątek
    • lexgm null 01.08.08, 14:21
      Nie martw się Gosiu, "skaknij" przez mur jak Lechu, albo wykonaj taki skok jak ostatnio wykonałeś przez bramkę - tylko wieńca nie zgub.
    • com.bi-nerki Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:22
      Ależ oni mają problemy!
    • doktur_szatan [...] 01.08.08, 14:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • dr.krisk Pan Gosiewski? 01.08.08, 14:25
        Miło nam :)
    • kajetan-wawa Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchody 01.08.08, 14:26
      ale zdążył się poskarżyć o tym prasie ?
      A i tak nie wiem po co PiS-uary w tych obchodach - ani warszawiacy , ani
      powstańcy / może powstają tylko kiedy kaczorek idzie ? /
    • yoonac Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:27
      Żeby z potomkiem hetmana tak się nie liczyć??? :)
    • superdzikus Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:29
      Dokturze... wstyd mi, że mam takich rodaków jak Ty. Jakże się cieszę, że to młodych będzie przybywać, a nie starych. To jedyna szansa dla naszego kraju.
    • doktur_szatan Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:35
      superdzikus o których młodych mówisz? tych 2 przede mną co sie wpisali? zaistne przyszlość różowa
    • sar-11 Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:37
      Na obchody na peron do Włoszczowej marsz...
    • kaczy_mozdzek Komunikat pani prezydent Warszawy! 01.08.08, 14:38
      Urząd Miasta Warszawy zawiadamia, że pan Edgar Krótkoskrzydły nie mógł byc
      zaproszony, bo w pierwszym rzędzie wszystkie miejsca dla konusów zajęli Kaczory
      i Łopinskie, a z tyłu, gdzie mogłoby być ewentualnie miejsce, to on i tak by nic
      nie widział.

Urząd ma nadzieję, że we Włoszczowej (nie we Włoszczowie!) pan Edgar będzie
      figurował w pierwszej linii uroczystości organizowanych z okazji zamknięcia
      peronu PKP i tam będzie widział wszystko.

Podpisano
      HGW
    • polska_baba Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:39
      Posłom z PiS-u trzeba wszystko wysyłać listem poleconym z potwierdzeniem odbioru, zaklejając kopertę w obecności notariusza i kamer przynajmniej 3 stacji tv.
    • leopold.korytkowski Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:40
      bez kitu superdzikus dobrze mu powiedziales, a ty dokturze no to jest po prostu zenua to co wypisujesz..a ci kolesie przed toba to nie wiem o co tobie cho?w porzadku wpisy bez zadecia
    • oda_nobunaga Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:42
      Chamidła platformiane żadnej okazji nie przepuszczą by zaatakować PiS durnymi prowokacjami. Bufetowa do pola, miejsce krowy nie na salonach.
    • pakulec Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:45
      zgubił zaproszenie i wstydzi się przyznać, a z drugiej strony to po co tam taki Gosiu będzie psuć powietrze?
    • r0b0l [...] 01.08.08, 14:45
    • allspice Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchody 01.08.08, 14:48
      I bardzo dobrze...
    • q3000 Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:50
      A kto to jest Gosiewski ??? To ten od peronu dla 10 pasażerów za 900.000 zł ???
    • hoyacarnosa Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:51
      do oda_nobunaga
      przecież to przecudnej urody sfotygowana jest krową, czyli winna przebywać w oborze. bufetowa jest bufetową, czyli jej miejsce jest w bufecie.
    • wanda43 Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchody 01.08.08, 14:52
      Panie Gosiewski! Weź sie pan za to obraź, zabierz zabawki i odejdź na zawsze.
    • cirano Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:52
      Toz to bezczelność bez granic, jemu ryć się na te obchody. Też walczył?
    • boguswi [...] 01.08.08, 15:00
    • milo_1 Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 15:01
      EDGARO PERONO numero uno...... non grata.......w stolicy..:)
      We Włoszczowej czekają na ciebie ...bez biletu masz prawo wstępu...;))
    • intel-e-gent Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 15:04
      To on, taki patriota, potrzebuje osobnego zaproszenia??

Jak rany, naprawdę MA Gosiu problem...

A tak serio - nie wierzę mu, że nie dostał, ale zakładam, że ekipa HGW mogła z tym nawalić, więc... trzeba uważać na takie szczegóły.

Lewy Sierpowy - lewicowy punkt widzenia
      lewysierpowy.blox.pl
    • jot_jan Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 15:05
      No i nie pobawił się Edgar w wojenkę, znowu układ. No,ale jak ktoś wyżej napisał we Włoszczowie czekają na pokurcza z otwartymi rękami, na peronie.
    • mavro [...] 01.08.08, 15:06

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka