mmisial 01.08.08, 14:19 a kto tym karłem się przejmuje... sam nie może iść, jak tysiące Warszawiaków ?? Święta krowa potrzebuje zaproszenia... w tyłkach im się poprzewracało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexgm null 01.08.08, 14:21 Nie martw się Gosiu, "skaknij" przez mur jak Lechu, albo wykonaj taki skok jak ostatnio wykonałeś przez bramkę - tylko wieńca nie zgub. Odpowiedz Link Zgłoś
com.bi-nerki Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:22 Ależ oni mają problemy! Odpowiedz Link Zgłoś
doktur_szatan [...] 01.08.08, 14:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-wawa Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchody 01.08.08, 14:26 ale zdążył się poskarżyć o tym prasie ? A i tak nie wiem po co PiS-uary w tych obchodach - ani warszawiacy , ani powstańcy / może powstają tylko kiedy kaczorek idzie ? / Odpowiedz Link Zgłoś
yoonac Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:27 Żeby z potomkiem hetmana tak się nie liczyć??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
superdzikus Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:29 Dokturze... wstyd mi, że mam takich rodaków jak Ty. Jakże się cieszę, że to młodych będzie przybywać, a nie starych. To jedyna szansa dla naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
doktur_szatan Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:35 superdzikus o których młodych mówisz? tych 2 przede mną co sie wpisali? zaistne przyszlość różowa Odpowiedz Link Zgłoś
sar-11 Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:37 Na obchody na peron do Włoszczowej marsz... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Komunikat pani prezydent Warszawy! 01.08.08, 14:38 Urząd Miasta Warszawy zawiadamia, że pan Edgar Krótkoskrzydły nie mógł byc zaproszony, bo w pierwszym rzędzie wszystkie miejsca dla konusów zajęli Kaczory i Łopinskie, a z tyłu, gdzie mogłoby być ewentualnie miejsce, to on i tak by nic nie widział. Urząd ma nadzieję, że we Włoszczowej (nie we Włoszczowie!) pan Edgar będzie figurował w pierwszej linii uroczystości organizowanych z okazji zamknięcia peronu PKP i tam będzie widział wszystko. Podpisano HGW Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:39 Posłom z PiS-u trzeba wszystko wysyłać listem poleconym z potwierdzeniem odbioru, zaklejając kopertę w obecności notariusza i kamer przynajmniej 3 stacji tv. Odpowiedz Link Zgłoś
leopold.korytkowski Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:40 bez kitu superdzikus dobrze mu powiedziales, a ty dokturze no to jest po prostu zenua to co wypisujesz..a ci kolesie przed toba to nie wiem o co tobie cho?w porzadku wpisy bez zadecia Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:42 Chamidła platformiane żadnej okazji nie przepuszczą by zaatakować PiS durnymi prowokacjami. Bufetowa do pola, miejsce krowy nie na salonach. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:45 zgubił zaproszenie i wstydzi się przyznać, a z drugiej strony to po co tam taki Gosiu będzie psuć powietrze? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l [...] 01.08.08, 14:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchody 01.08.08, 14:48 I bardzo dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:50 A kto to jest Gosiewski ??? To ten od peronu dla 10 pasażerów za 900.000 zł ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hoyacarnosa Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:51 do oda_nobunaga przecież to przecudnej urody sfotygowana jest krową, czyli winna przebywać w oborze. bufetowa jest bufetową, czyli jej miejsce jest w bufecie. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchody 01.08.08, 14:52 Panie Gosiewski! Weź sie pan za to obraź, zabierz zabawki i odejdź na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 14:52 Toz to bezczelność bez granic, jemu ryć się na te obchody. Też walczył? Odpowiedz Link Zgłoś
boguswi [...] 01.08.08, 15:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 15:01 EDGARO PERONO numero uno...... non grata.......w stolicy..:) We Włoszczowej czekają na ciebie ...bez biletu masz prawo wstępu...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 15:04 To on, taki patriota, potrzebuje osobnego zaproszenia?? Jak rany, naprawdę MA Gosiu problem... A tak serio - nie wierzę mu, że nie dostał, ale zakładam, że ekipa HGW mogła z tym nawalić, więc... trzeba uważać na takie szczegóły. Lewy Sierpowy - lewicowy punkt widzenia lewysierpowy.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jot_jan Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 15:05 No i nie pobawił się Edgar w wojenkę, znowu układ. No,ale jak ktoś wyżej napisał we Włoszczowie czekają na pokurcza z otwartymi rękami, na peronie. Odpowiedz Link Zgłoś
mavro [...] 01.08.08, 15:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś