Dodaj do ulubionych

Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego

13.08.08, 13:38
Na Pańskie ręce składamy wyrazy uznania i szacunku za postawę i odwagę dla
wszystkich 5 prezydentów - od wszystkich moich kolegów i koleżanek z pracy,
którzy oglądali transmisję i są z Pana dumni. Zaznaczam, że ten post jest
uzgodniony z nimi, oraz, że wśród ludzi, którzy ze mną pracują, są zwolennicy
PO, PiS i SLD. Wszyscy uważamy, że okazał się Pan godny sprawowanego urzędu i
zdał Pan na celująco egzamin w trudnej sytuacji. Z wyrazami szacunku.
Obserwuj wątek
    • free_hoki Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 13:40
      Mam nadzieję,że w takim razie zdejmiecie z moich barków obowiązek opłacania pana
      prezydenta i jego kancelarii - bo mnie się jego prezydentowanie nie podoba.
      • ktotojestipisze Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 13:41
        No zawsze możesz zrzec się obywatelstwa i wyjechać do Rosji - innej możliwości
        nie ma, ponoszenie ciężarów publicznych to konstytucyjny obowiązek obywatela RP
        • free_hoki Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 13:48
          Dlaczego mam się zrzec obywatelstwa kraju w którym się urodziłem,w którym płacę
          podatki i przestrzegam jego praw ?
          Dlaczego mam pojechać akurat do Rosji (choć to zapewne piękny kraj)?
          Dlaczego mam ponosić "ciężary publiczne" skoro pan prezydent nie dba o moje
          prawa zawarte w konstytucji - a to jego obowiązek, za który bierze moje pieniądze ?
          I dlaczego mi powyższe radzisz ?
          Twój prezydent, popierasz jego działania - to sobie go opłacaj - ja wolę dać na
          schronisko dla zwierząt.
          • ktotojestipisze Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 13:51
            No niestety prawnie nie masz takiej możliwości, Kancelaria Prezydenta jest
            opłacana z podatków (które przecież płacisz) - stąd moja rada, a Rosja
            faktycznie jest piękna, polecam Petersburg, coś cudownego, szkoda , że trafił im
            się Putin,
            • free_hoki Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 14:00
              Na szczęście ani Ty, ani Twój prezydent nie mają prawnej możliwości aby mnie do
              wyjazdu zmusić. Polska bowiem nie jest ani Twoją własnością, ani własnością
              Twojego prezydenta.
              EOT
              • ktotojestipisze Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 14:02
                Ależ ja ci udzieliłem rady, inaczej będziesz musiał płacić i tyle, wcale nie
                zachęcam cie do wyjazdu
        • scoutek Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 13:54
          ktotojestipisze napisał:

> No zawsze możesz zrzec się obywatelstwa i wyjechać do Rosji - innej możliwości
          > nie ma, ponoszenie ciężarów publicznych to konstytucyjny obowiązek obywatela RP

g..o prawda
          zdaje sie, ze to pan prezydent stoi na strazy Konstytucji RP za MOJE (m.in.)
          pieniadze
          i ma robic tak, by MOICH praw nie lamac
          • ktotojestipisze Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 13:57
            Tzn. jakie twoje prawa ? Zawsze możesz złożyć skargę konstytucyjną do TK :)
            Tylko musi ją sporządzić adwokat lub radca prawny - może Kalisz się nada :)
        • polaknormalny Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 16.08.08, 21:45
          ktotojestipisze napisał:

> No zawsze możesz zrzec się obywatelstwa i wyjechać do Rosji - innej możliwości
          > nie ma, ponoszenie ciężarów publicznych to konstytucyjny obowiązek obywatela RP
          biedna ta RP skoro ma zdrajce który powinien dostać kulke w łeb za prezydento
          chociaż nie szkoda na debila ołowiu
      • platformiarz Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 13:45
        Jestem dumny z Prezydenta. Tusk to tchorz, tak jak Radosaw Cykor-ski.
        • wos9 Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 14:58
          platformiarz napisał:

> Jestem dumny z Prezydenta. Tusk to tchorz, tak jak Radosaw Cykor-
          ski.

A ty dumny i odważny, jak twój idol prezydĘt. Tylko na Moskwę
          pójdziesz sam, bo jego dyspepsyjność zbyt cenna dla kraju.
    • scoutek Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 13:53
      patience, a ty dziecko w przedszkolu jestes czy co?
      jak piszesz list na forum to oznacza, ze robisz pokazowke, bo chyba nie sadzisz,
      ze pan prezydent (kimkolwiek by byl) szuka TUTAJ slow poparcia i potwerdzenia
      tgo, ze robi dobrze/zle?
      a taka pokazowka to gowniarstwo i tyle
      • patience Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 14:01
        Moze i pokazowka. Ale to autentyk. Naprawde mam w pracy ludzi z roznych partii
        (najwiecej PO). Wszyscy jestesmy pod ogromnym wrazeniem. Przy całej
        przygnębiającej jakości sceny politycznej wszyscy się cieszą, że możemy być
        dumni z polskich wystąpień na arenie międzynarodowej. Karta ONZ przewiduje
        suwerenność terytorialną państw. Staneliśmy w jej obronie. Jak powiedział
        Prezydent, "mali też mają głos i są podmiotem". Trzymamy kciuki za 5ciu
        Prezydentów i za Gruzję.
        • scoutek Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 14:23
          patience napisała:

> Moze i pokazowka. Ale to autentyk. Naprawde mam w pracy ludzi z roznych partii
          > (najwiecej PO). Wszyscy jestesmy pod ogromnym wrazeniem.

to piszcie list doprezydenta a nie do ludzi czytajacych forum
          to tak, jakbys u sasiadow zrobila awanture swojemu nieobecnemu tam facetowi
          • patience Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 14:30
            scoutek napisała:
            > to piszcie list doprezydenta a nie do ludzi czytajacych forum
            > to tak, jakbys u sasiadow zrobila awanture swojemu nieobecnemu tam facetowi

Nie mamy namiarow na Pana Prezydenta i to jedyna forma publicznej wypowiedzi,
            jaka jest nam dostepna, scoutek:) Poza tym ja sie roznie od reszty forumowiczow
            tym, ze swego bloga pisze pod nazwiskiem. Wystarczy kliknac na linka w
            sygnaturce. Moi koledzy i kolezanki z pracy uwazaja sie za zbyt powaznych, by
            sie udzielac na forach, ale gdybym przekroczyla jakies normy, to natychmiast by
            sie ukazal protest. Tutaj lub w moim blogu, rowniez sygnowany nazwiskami. Nie
            ukaze sie. To jest naprawde autentyk, opinia srodowiska. Krajowe konflikty
            polityczne odlozylismy na bok. Trzymamy kciuki za Pana Prezydenta i jego 4
            kolegow. I za Gruzje. Wszystkim, ktorym drogi los Polski w nastepnych 20 latach,
            zycze to samo.
            • scoutek Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 14:34
              patience napisała:
              > Nie mamy namiarow na Pana Prezydenta i to jedyna forma publicznej wypowiedzi,
              > jaka jest nam dostepna, scoutek:) P

niby taka madra jestes
              napisz porzadnie, z podpisami i wszelkimi rewerencjami wyslij albo na maila albo
              na adres pocztowy:
              www.prezydent.pl/x.node?id=82
              a calosc wyslij rowniez do jakiegos dziennika, moze opublikuja
              a nie wyglupiaj sie na FK, bo to tylko szopka
        • pozarski Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 14:52
          Slyszalem,ze pracujesz z kotami. Komandos uratowany?;)
      • con-donek-2008 Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 14:02
        scoutek napisała:

> patience, a ty dziecko w przedszkolu jestes czy co?
        > jak piszesz list na forum to oznacza, ze robisz pokazowke
        Hmmm, a co ty robisz tutaj? Piszesz do szuflady?
        • scoutek Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 14:22
          con-donek-2008 napisała:

> scoutek napisała:
          >
          > > patience, a ty dziecko w przedszkolu jestes czy co?
          > > jak piszesz list na forum to oznacza, ze robisz pokazowke
          > Hmmm, a co ty robisz tutaj? Piszesz do szuflady?

a co? widziales jakiekolwiek moj list do kogos opublikowany na forum?
          • con-donek-2008 Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 14:25
            Widocznie jeszcze wszystko przed tobą:)
    • zapijaczony_ryj J a za to dziękuję panu prezydentowi za jego 13.08.08, 14:01
      spontaniczność. Za szczerość i nie skrywanie uczuć!
      Za to, ze zawsze to co na sercu, to na języku

www.o23.pl/Polski%2BPrezydent%2BLech%2BKaczy%25F1ski%2Bnamawia%2Bdo%2Bwyjazdu%2Bz%2BPolski-id-0oFip9CXTzM.html
      www.youtube.com/watch?v=IZMBmnDEMXE
    • allspice Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 14:34
      ...proszę poważniej traktować swój urząd:) - jeśli przeczyta hymn
      pochwalny to i może zwróci uwagę na moją prośbę:)
      • off_nick Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 14:36
        Stało ich sześciu. Wszyscy machali. Biedne narody Litwy, Łotwy, Estoni, Ukrainy - że też mają durniów za prezydentów. A przecież może być tak pięknie:

"... Niezłomny jest związek republik swobodnych.
        Ruś wielka na setki złączyła go lat...
        Niech żyje potężny jednością narodów,
        z ich woli zrodzony nasz kraj,Związek Rad.
        Chwała ci ojczyzno,
        tyś ziemia swobody.
        Ludu, przyjaźni ostoja i straż.
        Sztandar wolności, sztandar czerwony,
        drogą zwycięstwa niech kraj wieeedzie nasz..."
        • ktotojestipisze Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 14:38
          Noooooo takie cudne czasy wolności i dobrobytu :)
    • lepszejutro Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 14:48
      Ciekawe pajacu, co masz za pracę, że zamiast pracowac pisujesz sobie na forach. Zapewne w kancelarii prezia. Po drugie, przedstaw sie z imienia i nazwiska bohaterze, wstydzisz się, ze wszyscy twoi znajomi bedą byłymi znajomymi i na twoj widok zaczną spluwac i robic kółka na czole? Duma z idiotów? Czy jak zostaniesz bez ropy i gazu też bedziesz pierd.. takie androny i wielbił kaczego idiotę? Zapewne cały świat i Europa zgłupiały tylko ten zasraniec, z takimi jak ty wie lepiej niz inni. tylko dlaczego to ci inni pędzą do przodu, a my z grzęźniemy w pisuarze?
      • patience Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 14:55
        epszejutro napisała:

> Ciekawe pajacu, co masz za pracę, że zamiast pracowac pisujesz sobie na forach.
        > Zapewne w kancelarii prezia. Po drugie, przedstaw sie z imienia i nazwiska boh
        > aterze, wstydzisz się, ze wszyscy twoi znajomi bedą byłymi znajomymi i na twoj
        > widok zaczną spluwac i robic kółka na czole?

Proste. Kliknij w linka w mojej sygnaturce a sie dowiesz, jak sie nazywam:) Nie
        moja wina, ze moi koledzy i kolezanki z pracy nie chca sie udzielac na forach
        Agory. Ja sie od nich tym roznie, ze kocham internet (oraz dyskusje z
        mlodziezowka Schetyny ;). Ale jak sam wiesz, teksty sygnowane nazwiskami sa
        powazne.
    • pozarski Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 14:50
      pejszns naPiSala:

Skad tyle umilowania tego psudopolityka u tej kaczorzycy? Lubi male
      wymiary,ale zeby az tak male? Co sie za tym kryje? dr.Freud czy
      dr.Reich?
    • woda.woda Tu chyba nie ma rąk Kaczyńskiego... 13.08.08, 14:57
      > Na Pańskie ręce składamy

napisz na adres kancelarii...
      • patience Re: Tu chyba nie ma rąk Kaczyńskiego... 13.08.08, 15:03
        woda.woda napisała:

> > Na Pańskie ręce składamy
        >
        > napisz na adres kancelarii...

Myslelismy o tym, ale to jest bez sensu blokować wyrazami poparcia wazne majle,
        ktore ewentualnie tam napływaja. Mam na myśli tylko tyle, że istnieją sytuacje,
        kiedy krajowe konflikty polityczne się odkłada na bok. Suwerenność państwa to
        taki moment. Polityka zagraniczna. Liczę, że rząd T^uska rownież stanie na
        wysokości zadania. Ma wielkie pole przed sobą. To zadanie Sikorskiego. Osobiście
        olewam kto z jakiej partii, ta sytuacja przekroczyła krajowe konflikty. Teraz
        niech MSZ uruchomi politykę zagraniczną.
        • woda.woda e tam, 13.08.08, 15:06
          gdybyś napisała do kancelarii, to może Kczyński by przeczytał te
          twoje słowa pełne zachwytu i by się ucieszył, a tak to one (te
          słowa) sie marnują

my tam ze znajomymi taki mail posłaliśmy z wyrazami oburzenia nad
          nieodpowiedzialnością Kaczyńskiego
          • patience Re: e tam, 13.08.08, 15:12
            woda.woda napisała:

> gdybyś napisała do kancelarii, to może Kczyński by przeczytał te
            > twoje słowa pełne zachwytu i by się ucieszył, a tak to one (te
            > słowa) sie marnują
            >

Nie marnują się. Teraz czas na Sikorskiego, żeby uruchomił dyplomację, ile się
            tylko da. Dobrze, że pojechal do Gruzji. Teraz niech zawalczy na polu
            dyplomatycznym. Osobiście olewam krajową konkurencję partyjną. To jest zbyt
            poważna sytuacja. Elity muszą pracować razem.
            • woda.woda marnują się, marnują, 13.08.08, 15:15
              Kaczyński ich nie przeczyta - i cały pogrzeb na nic...

a może pocztą wyślij?

> Elity muszą pracować razem.

Kaczyński to elity?
              Nie sądzę, on raczej nie należy do towarzystwa ;)
            • pozarski Re: e tam, 13.08.08, 15:16
              pejszns naPiSala:

Mowi jak czlonek partii, chodzi jak czlonek partii i spiewa jak
              czlonek partii. Czy to drugie przyjscie pati-pati?
              • patience Re: e tam, 13.08.08, 15:25
                Mieszkasz nie w Polsce, pozi. Niczego nie kapujesz. Polsce grozi to samo co
                Gruzji, jesli zlekcewazy sytuacje w panstwach Europy Wschodniej. To jest czas,
                kiedy sie krajowe konflikty odklada na bok. Oczekuje od dyplomacji Sikorskiego,
                ze bedzie teraz bardzo aktywna. Musimy zadzialac w UE. Sikorski jest szefem MSZ
                i ma dobra opinie w UE. Zycze mu powodzenia.
                • woda.woda Re: e tam, 13.08.08, 15:28
                  patience napisała:

> Mieszkasz nie w Polsce, pozi. Niczego nie kapujesz. > >
                  >
                  że zapytam - a ty w Polsce mieszkasz?
                  • patience Re: e tam, 13.08.08, 15:34
                    woda.woda napisała:

> patience napisała:
                    >
                    > > Mieszkasz nie w Polsce, pozi. Niczego nie kapujesz. > >
                    > >
                    > że zapytam - a ty w Polsce mieszkasz?

Szczerze powiedziawszy, czesciowo. Ale jestem tu zatrudniona, dzieki
                    internetowi. Place podatki. To jest moja Ojczyzna. Nie chce, zeby sie tu
                    przytrafilo to, co Gruzji. Lech kaczynski zrobil i robi swoje. Tych 5
                    prezydentow NAPRAWDE robi za zywa tarcze. Teraz czas na nasz MSZ i dyplomacje
                    Sikorskiego. Ktos musial byc, kto powie, co myslimy. Teraz naprawde czas na
                    nasz MSZ. Zycze im powodzenia rownie goraco, jak Lechowi Kaczynskiemu.
                    • woda.woda hmmm 13.08.08, 15:37
                      ale chyba mało znasz polskie realia, skoro myślisz, że Kaczyńskiemu
                      i MSZowi jest po drodze

to są dwa różne światy
                      • pozarski Re: hmmm 13.08.08, 15:43
                        woda.woda napisała:

> ale chyba mało znasz polskie realia, skoro myślisz, że
                        Kaczyńskiemu
                        > i MSZowi jest po drodze
                        >
                        > to są dwa różne światy

To jest w ogole interesujaca historia,bo wydawaloby sie,ze do Gruzji
                        pojechali poprzec tamtego watahe prezydenci krajow jeszcze niedawno
                        pod radzieckimi wplywami. Klaus jednak nie pojechal. Ciekwiloby
                        mnie,czy Kaczor,ktory twierdzi,ze sie z Waszkiem przyjazni go
                        zaprosil i ten nie przyjal zaproszenia,czy tez w ogole Czecha nie
                        zapraszal?
                        • woda.woda Re: hmmm 13.08.08, 15:49
                          Czesi zawsze byli bardzo pragmatyczni...
                      • patience Re: hmmm 13.08.08, 15:49
                        woda.woda napisała:

> ale chyba mało znasz polskie realia, skoro myślisz, że Kaczyńskiemu
                        > i MSZowi jest po drodze
                        >
                        > to są dwa różne światy

Mysle ze jestesmy wszyscy Polakami i mamy wspolna historie. Klocic sie bedziemy
                        potem. teraz mamy wspolny interes. Radek Sikorski jest dobrym szefem MSZ, ma
                        dobra opinie w UE i USA. Przypadek zrzadzil, ze akurat teraz jest szefem MSZ,
                        ale ma wlasne doswiadczwniadczenia z Rosjanami. Moze sie okazac najlepszym
                        ministrem na taki moment. Nie mozemy odpuscic z suwetrtennosci, gdyz to oznacza
                        katastrofe takze dla Polski. Osobiscie odkladam wszelkie konflikty
                        wewnatrzkrajowe, stawka jest zbyt wielka. Mamy Sikorskiego z jego kontaktami na
                        swiatowa prase, wykorzystajmy go.
                        • woda.woda Re: hmmm 13.08.08, 15:51
                          potwierdzasz tylko, że nie orientujesz się w realiach

nawet, jeśli interes jest wspólny, to sposoby jego realizacji sa
                          nie do pogodzenia

szczególnie z kims tak emocjonalnym i próżnym, jak Kaczyński
                          • patience Re: hmmm 13.08.08, 15:56
                            Byc moze sie nie orientuje. Byc moze partyjne interesy znacza wiecej, niz mi sie
                            wydaje. Ale wierze, ze interes panstwa jednak bedzie mial kluczowe znaczenie,
                            niezaleznie od przynaleznosci partyjnej.
                            • pozarski Re: hmmm 13.08.08, 15:57
                              patience napisała:

> Byc moze sie nie orientuje. Byc moze partyjne interesy znacza
                              wiecej, niz mi si
                              > e
                              > wydaje. Ale wierze, ze interes panstwa jednak bedzie mial kluczowe
                              znaczenie,
                              > niezaleznie od przynaleznosci partyjnej.

Myslisz,ze bedzie wojna? Kupuj make i cukier!;)))
                          • pozarski Re: hmmm 13.08.08, 15:56
                            woda.woda napisała:

> potwierdzasz tylko, że nie orientujesz się w realiach
                            >
                            > nawet, jeśli interes jest wspólny, to sposoby jego realizacji sa
                            > nie do pogodzenia
                            >
                            > szczególnie z kims tak emocjonalnym i próżnym, jak Kaczyński

Realia dla pejszns nie istnieja. Jej glownym zajeciem jest pisanie
                            bloga,w ktorym poslugujac sie cytatami Hanny Arendt i Richarda
                            Rorty'ego snuje rozne, calkiem nieprawdopodobne dywagacje. Ma
                            klopoty z polszczyzna, wiec masz chyba racje,ze nie mieszka w
                            Polsce.;)
                            • patience Re: hmmm 13.08.08, 16:12
                              Arendt razem z Rortym to niezly klucz do zrozumienia wspolczesnosci. Bywaja
                              ludzie o gorszym backgroundzie.
                              • pozarski Re: hmmm 13.08.08, 16:31
                                Arendt,z pewnoscia,ale trzeba umiec czytac ze zrozumieniem. Rorty,
                                na szczescie, daje ci pelna wolnosc: mow sobie co chcesz.;)
                • pozarski Re: e tam, 13.08.08, 15:30
                  pejszns naPiSała:

> Mieszkasz nie w Polsce, pozi. Niczego nie kapujesz. Polsce grozi
                  to samo co
                  > Gruzji, jesli zlekcewazy sytuacje w panstwach Europy Wschodniej.
                  To jest czas,
                  > kiedy sie krajowe konflikty odklada na bok. Oczekuje od dyplomacji
                  Sikorskiego,
                  > ze bedzie teraz bardzo aktywna. Musimy zadzialac w UE. Sikorski
                  jest szefem MSZ
                  > i ma dobra opinie w UE. Zycze mu powodzenia.
                  >
                  >
                  Ty mieszkasz w Polsce? Nie na "ziemiach odzyskanych"? Co za
                  roznica,gdzie mieszkam, jesli w kwestii kaczorstwa to nie ma zadnego
                  znaczenia? Polska i Gruzja to dwa swiaty,no i Gruzja lezy blizej
                  Rosji. To chyba widac i z Wroclawia, nonie?;)
        • pozarski Re: Tu chyba nie ma rąk Kaczyńskiego... 13.08.08, 15:11
          Teraz niech msz uruchomi...No, bedzie klopot z uruchamianiem po tym
          widowisku. Chyba,ze Kaczor zostanie w Gruzji, jako specjalny doradca
          do spraw byle jakich.
    • amenothep potepiamy pana za wplatanie Polskie w kolejna woje 13.08.08, 15:00
      mafii o kase. Uwazamy pana za wroga Polski.
    • goniacy.pielegniarz Może Was pozdrowi z platformy 13.08.08, 15:06
      Wręczycie kwiaty i koniecznie podajcie mu jakieś dziecko na ręce.
      • woda.woda :))) 13.08.08, 15:07
    • amenothep G. Bush tez dziekuje Kaczynskiemu ;-( 13.08.08, 16:33
      img209.imageshack.us/img209/2804/bushtshirtrr5.jpg
    • ra88 podobno Kaczynski przyjal nazwisko Kalmanawardze 13.08.08, 16:38
      jako wyraz solidarnosci z Saakaszwili.;-(
    • ehehehe Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 16:46
      patience napisała:

> Na Pańskie ręce składamy wyrazy uznania i szacunku za postawę i odwagę dla
      > wszystkich 5 prezydentów - od wszystkich moich kolegów i koleżanek z pracy,
      > którzy oglądali transmisję i są z Pana dumni. Zaznaczam, że ten post jest
      > uzgodniony z nimi, oraz, że wśród ludzi, którzy ze mną pracują, są zwolennicy
      > PO, PiS i SLD. Wszyscy uważamy, że okazał się Pan godny sprawowanego urzędu i
      > zdał Pan na celująco egzamin w trudnej sytuacji. Z wyrazami szacunku.
      >
      >
      >

Prawda jak nam Polakom teraz przyjemnie ? (ret)
      wcale nie ciesze się ..........
      jak wielu jeszcze zabiega o to , że ich interesy są zagrożone i daleko spójne z
      polskimi.....
      wcześniej wypowiedzi Kwacha !!!!!!!
      kręcenie tusku przez bolka

a w temacie ? --
      • srazak Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 16:50
        ehehehe napisał:

To przynajmniej wiem,w jakim marnym towarzystwie sie obracasz.;))
        • ehehehe Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 17:02
          srazak napisał:

> ehehehe napisał:
          >
          > To przynajmniej wiem,w jakim marnym towarzystwie sie obracasz.;))

to pomysl dlaczego mi odpisujesz ?

...grunt ci sie wali... :)

hy?
          • srazak Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 17:12
            ehehehe napisał:

>
            > to pomysl dlaczego mi odpisujesz ?
            >
            > ...grunt ci sie wali... :)
            >
            > hy?

Grunt sie wali? Sam nie wiem. A jak niby mialoby to wygladac? Poza
            tym, mialem satysfakcje klecac moj post. Bo to przeciez wy,
            zwolennicy kaczastego twardoglowia, jestescie w mniejszosci, a to
            zawsze przyjemnosc robic sobie posmiechujki.;)
            • ehehehe Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 17:20
              srazak napisał:

> ehehehe napisał:
              >
              > >
              > > to pomysl dlaczego mi odpisujesz ?
              > >
              > > ...grunt ci sie wali... :)
              > >
              > > hy?
              >
              >
              > Grunt sie wali? Sam nie wiem. A jak niby mialoby to wygladac? Poza
              > tym, mialem satysfakcje klecac moj post. Bo to przeciez wy,
              > zwolennicy kaczastego twardoglowia, jestescie w mniejszosci, a to
              > zawsze przyjemnosc robic sobie posmiechujki.;)

a jak chcesz tak se mów, tym bardziej oddalam sie bo wymyślisz na mnie obelgi i
              tym samym wciągać będziesz mnie swoim doświadceniem
              w cos co ruskie wymyślili na gruzinów.
              bywaj :)
              • srazak Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 13.08.08, 17:25
                Obelgi? Nigdy w zyciu. Nie nazywam sie Kaczynski.;))
    • drf Ostrzezenie....Ataki na Polskie serwery !!! 13.08.08, 18:01
      Po cyberataku na Gruzję analitycy niemal natychmiast wskazali jako sprawcę właśnie RBN (Russian Business Network), kryminalną sieć hakerów o ścisłych powiązaniach z rosyjską mafią i rządem. Armin opublikował dane sugerujące, że wizyty na gruzińskie strony były kierowane przez dwa serwery połączeniowe z Rosji i jeden z Turcji. Dla ludzi o zainteresowaniach technicznych załączamy diagram (kliknij, aby powiększyć) jasno pokazujący, że rosyjskie serwery AS12389 ROSTELECOM, AS8342 RTCOMM oraz AS8359 COMSTAR kontrolują cały ruch do kluczowych serwerów gruzińskich, przykładowo AS28751 CAUCASUS NET AS Caucasus Network Tbilisi i AS20771 DeltaNet Autonomous System DeltaNet ltd 0179 Tbilisi. Nawet turecki (często kontrolowany przez RBN serwer AS9121 TTNet jest obecnie blokowany przez COMSTAR, choć informatycy tureccy wspierani przez wladze próbuja odzyskać nad nimi kontrolę i zapewnić bezpośrednie przekierowania do Gruzji.

planeta-terra.blogspot.com/
      • mini.jozio Re: Ostrzezenie....Atak na Polskie!!! 13.08.08, 18:11
        Nie boj nic. Wyjdzie Kaczor,przemowi i Putin podwinie ogon. Nasi
        gora!
        • drf ... 13.08.08, 18:29
          ;)

Dokladnie ...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18722627&wv.x=2&a=83348119
      • patience Re: Ostrzezenie....Ataki na Polskie serwery !!! 13.08.08, 23:59
        Mam klopoty. Ale jak sie wpisze RBN w Google News, to niewiele stron w Polsce
        wyskakuje. Wobec tych szumanow jestem staruszka, choc kiedys bylam niezla. Ale
        nie mam 20 lat. Wlezli mi na komputer. CDrom nie dziala, czyli nie moge odnowic
        systemu. Ale jak widac, jestem w sieci.
        • mini.jozio Re: Ostrzezenie....Ataki na Polskie serwery !!! 14.08.08, 00:09
          A wiec to prawda! Wlaza na komputery(szczescie,ze nie do
          mieszkania). Niechaj zywi nie tracom nadziei, czy jakos tak.;)
          • patience Re: Ostrzezenie....Ataki na Polskie serwery !!! 14.08.08, 00:15
            mini.jozio napisał:

> A wiec to prawda! Wlaza na komputery(szczescie,ze nie do
            > mieszkania). Niechaj zywi nie tracom nadziei, czy jakos tak.;)

Aktualnie probuje dociec, jak mi to zrobili. Ale mam 40tke, a w komputerlandzie
            miedzy 40tka a 20tka to ptzepasc.
        • tonieja10 to Kaczor z Bushem atakuja Polske 14.08.08, 00:14
    • alfa.alfa4 Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 14.08.08, 00:09
      Też sie pod tym podpisuję
    • awuk Re: Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego 17.08.08, 01:52
      www.funnyinside.com/isitinyet.shtml
    • wlodzimierz.ilicz Do Pana Prezydenta Lecha Kaczynskiego: Czy rozważa 17.08.08, 01:55
      pan swoją szybką dymisję?
      Tylko to może uratować kraj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka