tulila 13.08.08, 16:59 całą kartoflaną awanturę? Bo jego najgorętsi wyznawcy jakby się zamknęli w sobie. Zauważyliście? Nie napisał nic na blogu to nie wiedzą co myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pisuarro Pewnie to samo co... 13.08.08, 17:21 ...Vaclav Klaus - jego fanów też chwilowo jakby wymiotło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tulila Zapewne są w Tibilisi 13.08.08, 17:49 pisuarro napisał: > ...Vaclav Klaus - jego fanów też chwilowo jakby wymiotło ;) > na wakacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Pewnie to samo co... 13.08.08, 21:31 pisuarro napisał: > ...Vaclav Klaus - jego fanów też chwilowo jakby wymiotło ;) On jest pewny , radar ma w kieszeni . Pragmatyzm Czechow zawsze mi imponowal , nawet podczas II WS , ale to protestanci wiec nie ma czemu sie dziwic , nie musza oddawac milionow na Watykan . Odpowiedz Link Zgłoś
zamurowany A może ich to po prostu nie interesuje?... 13.08.08, 18:27 Mnie na przykład wszelkie "kartoflane awantury" interesują słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
tulila Doskonale to ująłeś 14.08.08, 09:01 zamurowany napisał: Ich interesuje gwiazdorzenie w sieci. Na niczym innym się nie znają. Odpowiedz Link Zgłoś
zamurowany Tak, doskonale 14.08.08, 10:04 Wiem, że trudno to zrozumieć osobom, które ochoczo rzucają się na każdy temat zastępczy serwowany przez media obrazkowe, ale zapewniam cię - problemy Tuska i przygody Kaczyńskich są sprawą co najwyżej siedemnastej kategorii. Pozdrawiam i życzę sukcesów na froncie plotkarskim. Odpowiedz Link Zgłoś
skamek Fakt. Wy POmpersy szybko w TVN dostajecie 13.08.08, 21:21 instrukcje co pisać i mówić. JKM i UPR aż takich chodów w czerwonych mediach nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: A co Korwin Mikke na tę 13.08.08, 21:53 L. A ja ciekawym , co na to Bolek... Ostatnio nie powiedzial nic, co by zelektryzowalo jego wielbicieli.... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
tulila A kto to Bolek? 14.08.08, 08:27 lauriane napisał: Ten od Lolka? Spytaj co na to Miś Uszatek. Odpowiedz Link Zgłoś