Dodaj do ulubionych

inspiracja :)

30.08.08, 18:06

to nie jest ad personam, daje słowo honoru. ale jak
widzęnick "1normalnyczłowiek" to myślę, że tshirt z takim napisem
powinien nosić albo Jarosław Kaczyński albo Zbigniew Ziobro.

:)
Obserwuj wątek
    • 1normalnyczlowiek Doceniłaś moją dziką logikę? :))) 30.08.08, 18:19
      dzika.logika napisała: inspiracja :)
      jak widzęnick "1normalnyczłowiek" to myślę, że tshirt z takim napisem powinien
      nosić albo Jarosław Kaczyński albo Zbigniew Ziobro.
    • woda.woda A ja myślę 30.08.08, 18:20
      nieodmiennie, że niejaki Targalski...
      • wos9 Re: A ja myślę 30.08.08, 18:30
        woda.woda napisała:

> nieodmiennie, że niejaki Targalski...

To rzeczywiście wyjątkowo ohydna postać. Jednak nad napisem na
        jego koszulce musiałabym się zastanowić...
    • masuma Re: inspiracja :) 30.08.08, 18:22
      Oczywiście nick w zestawieniu z treścią sygnaturki,
      bo to majstersztyk :-)
      • 1normalnyczlowiek Takim samym majstersztykiem jest zestawienie razem 30.08.08, 18:28
        masuma napisał: Oczywiście nick w zestawieniu z treścią sygnaturki, bo to
        majstersztyk :-)

---> ... treści i autora piszącego o sobie, w Twojej sygnaturce. :)))
        "Pętak pojmuje demokrację jako wolność plucia na ludzi - A. Michnik"
    • kaczy_mozdzek Ale to jest 1normalnyczłowiek zastępczy!! :)))))) 30.08.08, 18:29
      Czyli "pierwszy człowieknormalnopodobny"!
      Nic więcej.

Świat jeszcze takiego nie znał. Ale co tam - wyrobów czekoladopodobnych też świat nie zna, a u nas występowały takie.

:))))
      • masuma Re: Ale to jest 1normalnyczłowiek zastępczy!! :)) 30.08.08, 18:31
        Czyli relikt PRL-u - "Wyrób czekoladopodobny" ?
        • kaczy_mozdzek Re: Ale to jest 1normalnyczłowiek zastępczy!! :)) 30.08.08, 18:36
          No - prawie!
          Relikt tak.
          I raczej... ofiara "wyrobu prezerwatywo podobnego"
          • 1normalnyczlowiek Re: Ale to jest 1normalnyczłowiek zastępczy!! :)) 30.08.08, 18:47
            kaczy_mozdzek napisał: I raczej... ofiara "wyrobu prezerwatywo podobnego"

---> Skoro było tak jak mówisz, to bezsprzecznie bohaterski i bojowy plemnik, który zdołał pokonać Stomil, musiał wywołać znacznie lepszy efekt niż leniwy, słaby, z łapanki in vitro, który dopłynął do celu tylko dzięki staniu na głowie - tak jak to było w Twoim przypadku (że to był przypadek mimo wszystko, chyba nikt nie ma wątpliwości) :)))
            • kaczy_mozdzek Re: Ale to jest 1normalnyczłowiek zastępczy!! :)) 30.08.08, 19:03
              :)))))
              Jaki Stomil??! Jaki Stomil??!!

Twój tatuś się pomylił po pijaku i zamiast prezerwatywy założył pończochę mamusi!! Dlatego to było prezerwatywopodobne - w pijanym widzie nie wiedział co naciąga, a chciał się zabezpieczyć!

A ja?!
              No fakt - z probówki!
              Jak ktoś się decyduje na in vitro, to znaczy, że mu bardzo na dziecku zależy. Jak naciąga coś - cokolwiek - w celu zabezpieczenia, to...!
              Musieli cię bić po główce w dzieciństwie biedaku. To widać w twoich postach.
              • 1normalnyczlowiek Skoro widać,to i Ty widzisz,tak? :))) 30.08.08, 19:14
                kaczy_mozdzek napisał: Musieli cię bić po główce w dzieciństwie biedaku. To
                widać w twoich postach.

---> No więc pokaż, co widać - wiesz, tak na potwierdzenie tego "bicia po
                główce" ... przecież Ty nigdy gołosłowny nie jesteś, prawda? :)
                • kaczy_mozdzek Re: Skoro widać,to i Ty widzisz,tak? :))) 30.08.08, 19:28
                  1normalnyczlowiek zastępczy napisał:

> ... przecież Ty nigdy gołosłowny nie jesteś, prawda? :)

Skoro tak twierdzisz, to się nie będę spierał.
                  • 1normalnyczlowiek Odin,dwa,tri,czetirie,czy już doszedłeś do siebie? 30.08.08, 19:38
                    kaczy_mozdzek napisał: Skoro tak twierdzisz, to się nie będę spierał.

---> Mam nadzieję, że prawda o Tobie (że nie jesteś gołosłowny) nie była dla Ciebie zabójcza ... :)

PS. Dziękuję, że przyznajesz mi zawsze rację. :)))
                    • kaczy_mozdzek Re: Odin,dwa,tri,czetirie,czy już doszedłeś do si 30.08.08, 19:56
                      1normalnyczlowiek zastępczy napisał:

>
                      > PS. Dziękuję, że przyznajesz mi zawsze rację. :)))

Tak! - zawsze przyznaję ci rację!
                      Ty rzeczywiście jesteś Napoleonem Bonaparte!!
                      Poproś siostrę Mildred Ratched o laksygen - to cię uspokoi.
                      • 1normalnyczlowiek Sadziłem,że zaprzeczysz i dasz przykłady,kiedy 30.08.08, 20:46
                        kaczy_mozdzek napisał: Tak! - zawsze przyznaję ci rację!
                        > Ty rzeczywiście jesteś Napoleonem Bonaparte!!
                        > Poproś siostrę Mildred Ratched o laksygen - to cię uspokoi.
                        > :)))))

---> ... nie miałem racji a ty z jakimś laksygenem wyjeżdżasz - widać jakąś awersję do linków i cytatów masz ... wolisz, jak Wałęsa, nic nie powiedzieć, zamiast coś powiedzieć ...
            • elwer-pancerfaust44 Re: Ale to jest 1normalnyczłowiek zastępczy!! :)) 30.08.08, 19:11
              Przypadek?Wczoraj w Szkle Kontaktowym słyszałem wypowiedż L Kaczyńskiego:Premier
              J Kaczyński był przypadkowo moim bratem!!Bliżniak o bliżniaku potrafi się tak
              wypowiedzieć!Impiczment subito!
    • 1normalnyczlowiek Tu się dopisz, nie musisz się bać. :))) 31.08.08, 15:31
      dzika.logika napisała:
      > to nie jest ad personam, daje słowo honoru. ale jak
      > widzęnick "1normalnyczłowiek" to myślę, że tshirt z takim napisem
      > powinien nosić albo Jarosław Kaczyński albo Zbigniew Ziobro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka