dzika.logika 30.08.08, 18:06 to nie jest ad personam, daje słowo honoru. ale jak widzęnick "1normalnyczłowiek" to myślę, że tshirt z takim napisem powinien nosić albo Jarosław Kaczyński albo Zbigniew Ziobro. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1normalnyczlowiek Doceniłaś moją dziką logikę? :))) 30.08.08, 18:19 dzika.logika napisała: inspiracja :) jak widzęnick "1normalnyczłowiek" to myślę, że tshirt z takim napisem powinien nosić albo Jarosław Kaczyński albo Zbigniew Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: A ja myślę 30.08.08, 18:30 woda.woda napisała: > nieodmiennie, że niejaki Targalski... To rzeczywiście wyjątkowo ohydna postać. Jednak nad napisem na jego koszulce musiałabym się zastanowić... Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: inspiracja :) 30.08.08, 18:22 Oczywiście nick w zestawieniu z treścią sygnaturki, bo to majstersztyk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Takim samym majstersztykiem jest zestawienie razem 30.08.08, 18:28 masuma napisał: Oczywiście nick w zestawieniu z treścią sygnaturki, bo to majstersztyk :-) ---> ... treści i autora piszącego o sobie, w Twojej sygnaturce. :))) "Pętak pojmuje demokrację jako wolność plucia na ludzi - A. Michnik" Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Ale to jest 1normalnyczłowiek zastępczy!! :)))))) 30.08.08, 18:29 Czyli "pierwszy człowieknormalnopodobny"! Nic więcej. Świat jeszcze takiego nie znał. Ale co tam - wyrobów czekoladopodobnych też świat nie zna, a u nas występowały takie. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Ale to jest 1normalnyczłowiek zastępczy!! :)) 30.08.08, 18:31 Czyli relikt PRL-u - "Wyrób czekoladopodobny" ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Re: Ale to jest 1normalnyczłowiek zastępczy!! :)) 30.08.08, 18:36 No - prawie! Relikt tak. I raczej... ofiara "wyrobu prezerwatywo podobnego" Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Ale to jest 1normalnyczłowiek zastępczy!! :)) 30.08.08, 18:47 kaczy_mozdzek napisał: I raczej... ofiara "wyrobu prezerwatywo podobnego" ---> Skoro było tak jak mówisz, to bezsprzecznie bohaterski i bojowy plemnik, który zdołał pokonać Stomil, musiał wywołać znacznie lepszy efekt niż leniwy, słaby, z łapanki in vitro, który dopłynął do celu tylko dzięki staniu na głowie - tak jak to było w Twoim przypadku (że to był przypadek mimo wszystko, chyba nikt nie ma wątpliwości) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Re: Ale to jest 1normalnyczłowiek zastępczy!! :)) 30.08.08, 19:03 :))))) Jaki Stomil??! Jaki Stomil??!! Twój tatuś się pomylił po pijaku i zamiast prezerwatywy założył pończochę mamusi!! Dlatego to było prezerwatywopodobne - w pijanym widzie nie wiedział co naciąga, a chciał się zabezpieczyć! :)))) A ja?! No fakt - z probówki! Jak ktoś się decyduje na in vitro, to znaczy, że mu bardzo na dziecku zależy. Jak naciąga coś - cokolwiek - w celu zabezpieczenia, to...! Musieli cię bić po główce w dzieciństwie biedaku. To widać w twoich postach. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Skoro widać,to i Ty widzisz,tak? :))) 30.08.08, 19:14 kaczy_mozdzek napisał: Musieli cię bić po główce w dzieciństwie biedaku. To widać w twoich postach. ---> No więc pokaż, co widać - wiesz, tak na potwierdzenie tego "bicia po główce" ... przecież Ty nigdy gołosłowny nie jesteś, prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Re: Skoro widać,to i Ty widzisz,tak? :))) 30.08.08, 19:28 1normalnyczlowiek zastępczy napisał: > ... przecież Ty nigdy gołosłowny nie jesteś, prawda? :) Skoro tak twierdzisz, to się nie będę spierał. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Odin,dwa,tri,czetirie,czy już doszedłeś do siebie? 30.08.08, 19:38 kaczy_mozdzek napisał: Skoro tak twierdzisz, to się nie będę spierał. :))))) ---> Mam nadzieję, że prawda o Tobie (że nie jesteś gołosłowny) nie była dla Ciebie zabójcza ... :) PS. Dziękuję, że przyznajesz mi zawsze rację. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Re: Odin,dwa,tri,czetirie,czy już doszedłeś do si 30.08.08, 19:56 1normalnyczlowiek zastępczy napisał: > > PS. Dziękuję, że przyznajesz mi zawsze rację. :))) Tak! - zawsze przyznaję ci rację! Ty rzeczywiście jesteś Napoleonem Bonaparte!! Poproś siostrę Mildred Ratched o laksygen - to cię uspokoi. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Sadziłem,że zaprzeczysz i dasz przykłady,kiedy 30.08.08, 20:46 kaczy_mozdzek napisał: Tak! - zawsze przyznaję ci rację! > Ty rzeczywiście jesteś Napoleonem Bonaparte!! > Poproś siostrę Mildred Ratched o laksygen - to cię uspokoi. > :))))) ---> ... nie miałem racji a ty z jakimś laksygenem wyjeżdżasz - widać jakąś awersję do linków i cytatów masz ... wolisz, jak Wałęsa, nic nie powiedzieć, zamiast coś powiedzieć ... Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Ale to jest 1normalnyczłowiek zastępczy!! :)) 30.08.08, 19:11 Przypadek?Wczoraj w Szkle Kontaktowym słyszałem wypowiedż L Kaczyńskiego:Premier J Kaczyński był przypadkowo moim bratem!!Bliżniak o bliżniaku potrafi się tak wypowiedzieć!Impiczment subito! Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Tu się dopisz, nie musisz się bać. :))) 31.08.08, 15:31 dzika.logika napisała: > to nie jest ad personam, daje słowo honoru. ale jak > widzęnick "1normalnyczłowiek" to myślę, że tshirt z takim napisem > powinien nosić albo Jarosław Kaczyński albo Zbigniew Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś