Gość: ciekawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 13:43 Pytam bo Nasz Dziennik nie chce udzielić odpowiedzi: do kiedy o. Rydzyk zamierza rozliczyć świadectwa udziałowe do kiedy o. Rydzyk zamierza rozliczyć cegiełki stoczni gdańskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolom.z.radia.maryja Re: pytanie do oszołoma z rm 10.10.03, 15:29 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > Pytam bo Nasz Dziennik nie chce udzielić odpowiedzi: > do kiedy o. Rydzyk zamierza rozliczyć świadectwa udziałowe > do kiedy o. Rydzyk zamierza rozliczyć cegiełki stoczni gdańskiej - jedno i drugie już dawno zostało zrobione! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Klamiesz jak pies IP: *.client.attbi.com 10.10.03, 16:14 Klamstwo jak zwykle! Ceegielki na stocznie dotad nie zostaly rozliczone! Dotad nie ma rozliczenia - ile zebrano. ile zwrocono, ile pozostalo i na co zostalo przekazane. $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubogacony [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 16:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja nie kłamię! 10.10.03, 16:45 Gość portalu: $tefan napisał(a): > Klamstwo jak zwykle! - to nie jest zadne klamstwo! jak byś słuchał RM to byś wiedział ze dwa razy był przedłużanyt termin odbioru wpłaconych pieniędzy! 99% kasę odebrała! > Ceegielki na stocznie dotad nie zostaly rozliczone! - jak nie kiedy sprawozdanie musiało popłynąć do KRRiTV? > Dotad nie ma rozliczenia - ile zebrano. ile zwrocono, ile pozostalo i na co > zostalo przekazane. > $tefan - jak już wspomniałem 99% zostało zwrócone a ześwoiadectw udziałowych 2/3 reszta za zgodą pisemną ofiarodawców zostało przekazane na rozój mediów katolickich w Polsce z tego powstał m.in Nasz Dziennik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Wierzyć czy jakiś link do rozliczenia będzie? IP: *.CHCGILGM.covad.net 10.10.03, 20:47 Czy jesteś w stanie podać link jakiś na którym to rozliczenie jest podane do publicznej wiadomości, czy to jest tylko podane - ot tak - do wierzenia, że zostało rozliczone i przekazane na szlachetne cele - a mamy w to wierzyć dlatego, że to jest podawane z ust samego Ojca Dyrektora i jego współpracowników oraz propagatorów - tak jak ten niesłynny Osiołomek z Radia z Twarzą(tylko przez delikatność wrodzoną nie piszę, że z ryjem) $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: pytanie do oszołoma z rm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 16:40 W takim razie gdzie znajdę dokładne rozliczenie. Jeżeli nie było W ND i nie było na antenie RM to gdzie? Tylko mi nie pisz, że należy rozliczać komunistów, lewaków i inne tego typu pierdoły. Napisz gdzie znajdę rozliczenie o. Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: pytanie do oszołoma z rm 10.10.03, 16:46 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > W takim razie gdzie znajdę dokładne rozliczenie. Jeżeli nie było W ND i nie > było na antenie RM to gdzie? Tylko mi nie pisz, że należy rozliczać komunistów, > > lewaków i inne tego typu pierdoły. Napisz gdzie znajdę rozliczenie o. Rydzyka. - w KRRiTV oraz w ministerstwie finasnów (inaczej RM nie dostałoby statusu nadawcy społecznego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: pytanie do oszołoma z rm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 19:05 No i widzisz oszołomie. Nie masz żadnych argumentów. Żadnych. Zbiórka kasy na cegiełki nie ma nic wspólnego z KRRiTV. Robisz z siebie durnia. Napisz gdzie rencistka z Pipidowa znajdzie ślad po swojej kasie a nie pierdacz dyrdymałów. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: pytanie do oszołoma z rm 10.10.03, 19:07 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > No i widzisz oszołomie. Nie masz żadnych argumentów. Żadnych. Zbiórka kasy na > cegiełki nie ma nic wspólnego z KRRiTV. Robisz z siebie durnia. Napisz gdzie > rencistka z Pipidowa znajdzie ślad po swojej kasie a nie pierdacz dyrdymałów. -dlaczego jesteś ślepy na prawdę? wolisz kłamstwo bo jest ono dla ciebie bardziej wygodne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubogacony Re: pytanie do oszołoma z rm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 19:11 oszolom.z.radia.maryja napisał: > Gość portalu: ciekawy napisał(a): > > > No i widzisz oszołomie. Nie masz żadnych argumentów. Żadnych. Zbiórka kasy > na > > cegiełki nie ma nic wspólnego z KRRiTV. Robisz z siebie durnia. Napisz gdz > ie > > rencistka z Pipidowa znajdzie ślad po swojej kasie a nie pierdacz dyrdymał > ów. > > -dlaczego jesteś ślepy na prawdę? wolisz kłamstwo bo jest ono dla ciebie > bardziej wygodne? Czy ty idioto naprawdę nic nie rozumiesz z tego, co się do ciebie pisze drukowanymi literami ? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: pytanie do oszołoma z rm 12.10.03, 17:22 nigdy nie rozumiał.stary numer tego debila odpowiada na niezadane pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: pytanie do oszołoma z rm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 19:11 Jeżeli chcesz żebym przejrzał, to daj linka do tego rozliczenia. Nie zmuszaj mnie do kłamania, że o. Rydzyk się rozliczył. Dopóki nie zobaczę dokumentów nie uwierzę, że oddał emerytkom chociaż złotówkę. Dla mnie będzie nadal sekciarskim oszustem. No chyba że dasz tego linka. Co ty na to oszołomie? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: pytanie do oszołoma z rm 10.10.03, 20:19 szukaj.onet.pl/query.html?col=all&odm_tez=odmiana&qt=Stanis%B3aw%20Remuszko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyfus oszolom mozesz smialo jeszcze bardziej oszolomiec! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 20:33 To piekne jak kwiat liberalnej mlodziezy miesza sie z blotem przykumac tego nie moge podobno tylko antysemici to chamy bes szkoly oszolom pozdrowienia , choc nie do konca cie popieram i rozumiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Znowu udowodnili ci kłamstwo łośle! IP: *.CHCGILGM.covad.net 14.10.03, 02:44 Jak zwykle kłamiesz Napisałeś, że rozliczenie można znaleźć: Cyt:w KRRiTV oraz w ministerstwie finasnów (inaczej RM nie dostałoby statusu nadawcy społecznego) Okazuje suę z dzisiejszych wiadomości, że Rydzyk nie rozliczał się w KRRiTV aż mu o tym przypomniał Sąd. Odtąd ma przedstawiać rozliczenia stacji radiowej. Dlaczego piszesz, że szukać rozliczeń rydzykowych w KRRiTV ?gdy on się tam nie rozliczał choć powinien gdyż nie dostałby jak piszesz statusu nadawcy społecznego! Ale co z rozliczeniami fundacji? Widzisz ośle jak ciebie punktują wiadomościami codziennymi? Co z tym rozliczeniem, co z linkiem do rozliczenia rydzykowego tej fundacji? $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Co z tym wyjaśnieniem? IP: *.CHCGILGM.covad.net 11.10.03, 02:55 Co z tym linkiem pokazującym rozliczenie zbiórki na stocznie? Osiołomku - nie wymigasz się - dotąd klepałeś, bajdurzyłeś - teraz twarde pytanie - i twarde oczekiwanie na odpowiedź! $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Co z tym wyjaśnieniem? 11.10.03, 13:19 to tajemnica skarbowa fiskusa tam pytajcie o to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: pytanie do oszołoma z rm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 15:09 Od kiedy oszołomie rozliczenia fundacji są tajemnicą skarbową. Wyobrażasz sobie durniu swoje święte oburzenie gdyby Jerzy Owsiak powiedział , że rozliczenie z WOŚP jest tajemnicą skarbową. A co ze świadectwami udziałowymi NFI. Do odpowiedzi sekciarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: pytanie do oszołoma z rm 11.10.03, 15:14 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > Od kiedy oszołomie rozliczenia fundacji są tajemnicą skarbową. Wyobrażasz sobie > > durniu swoje święte oburzenie gdyby Jerzy Owsiak powiedział , że rozliczenie z > > WOŚP jest tajemnicą skarbową. > A co ze świadectwami udziałowymi NFI. Do odpowiedzi sekciarzu. - już powiedziałem..na co poszło NFI.. w zeszłym roku na te wszystkie pytania odpowiadałem po wielokroć..poszperaj sobie w archiwum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Gdzie link do rozliczenia fundacji rydzykowej? IP: *.client.attbi.com 11.10.03, 15:19 Odpowiadasz osiolomku - to tajemnica skarbowa fiskusa tam pytajcie o to! To tak nie jest - Owsiak rozlicza swoja fundacje jawnie. Dlaczego Rydzyk chcialby bezprawnie rozliczenie utajnic? Wiec jak z tym linkiem do rozliczenia tej fundacji? Nie bylo fundacji, nie bylo pieniedzy czy nie ma rozliczenia? Ktora z tych wersji - a-b-c jest prawidlowa? A moze wszystkie wersje? Tylok co z moim czekiem skasowanym ktory otrzymalem z banku, ze sciagnieto z niego te pieniadze? Osiolomku - nie wywiniesz sie z brakiem odpowiedzi! $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja A: Gdzie link do rozliczenia fundacji owsiakowej 12.10.03, 17:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Minal dzien a osiolomek sie nadal miga! IP: *.client.attbi.com 12.10.03, 06:58 Juz nastepny dzien a osiolomek nie odpowiada na konkretnie postawione pytanie - gdzie jest rozliczenie tej fundacji zbierajacej pieniadze na stocznie - tam byly rowniez moje pieniadze - mam potwierdzenie, ze pieniadze z mojego czeku zostaly skasowane - no i co dasz jalis link czy bedziesz sie dalej migal osiolomku z radia z twarza. $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Minal dzien a osiolomek sie nadal miga! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 08:20 Czeka na wytyczne z Torunia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Minal dzien a osiolomek sie nadal miga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 16:33 gdzie ten link sekciarzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Minal dzien a osiolomek sie nadal miga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 17:18 No co jest oszołomie, krecz? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Minal dzien a osiolomek sie nadal miga! 12.10.03, 17:25 panowie,szkoda zdrowia na tego debila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Minal dzien a osiolomek sie nadal miga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 17:53 To oczywiście o oszołomie. Nie, nie szkoda na niego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Moze to cię zadowoli 12.10.03, 17:22 Gość portalu: $tefan napisał(a): > Juz nastepny dzien a osiolomek nie odpowiada na konkretnie postawione pytanie - > gdzie jest rozliczenie tej fundacji zbierajacej pieniadze na stocznie - tam > byly rowniez moje pieniadze - mam potwierdzenie, ze pieniadze z mojego czeku > zostaly skasowane - no i co dasz jalis link czy bedziesz sie dalej migal > osiolomku z radia z twarza. > $tefan szukaj.onet.pl/query.html?col=all&odm_tez=odmiana&qt=ministerstwo%20finans%F3w -gdzie to dokladnie jest sam nie wiem zyczę owocnych poszukiwań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Mataczysz ośle! IP: *.CHCGILGM.covad.net 12.10.03, 20:34 Ja zdążyłem w wziąć udział w Maratonie Chicagoskim a ty osiołomie dotąd się migasz - podajesz info, że trzeba sprawozdania szukać na stronach ministrestwa finansów. Chory jesteś czy osioł normalny? Nie pytam o sprawozdanie ministerstwa finansow tylko o sprawozdanie rydzykowe dotyczące jego rozliczenia z moich pieniędzy przekazanych na fundację. Jak dotąd nie umiesz tego wskazać - choć udzielasz się aktywnie na innych wątkach. Czyli - nadal czekam na wskazanie linku do tego rozliczenia - nie na stronę ambasady Mongolii, ministerstwa oświaty lub finansów - na stronę rydzykową - podobną do rozliczenia na stronie owsiakowej. Wnioskując z twojego mataczenia dochodzę do wniosku, że nadal oczekujesz na wskazówki rydzykowe lub jego popleczników zamiast podać jedną linijkę linku. To by wystarczyło. A może takiego rozliczenia fundacji nie ma? Coś za bardzo się wywijasz - ale nie myśl, że się wywiniesz od konkretnej odpowiedzi. $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Mataczysz ośle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 20:37 Przybij piątkę Stefan. Tylko patrzeć a zaliczy nas do 5% mniejszości, która wystawia swą natrętną ciekawością złą Polsce opinię. Pozdro Stefan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Osiolomku - czy lew istnieje? IP: *.client.attbi.com 12.10.03, 23:56 Wydaje sie, ze to krol jest nagi a my co na to zrwocilismy uwage to be - jak tak mozan o krolu. Wszyscy wiemy ze smrod i gnoj ale winien temu wszystkiemu nie ten co zasmrodzil i nagnoil a ten co osmielil sie glosno to zauwazyc. Osiolomek tego nie przewalczy - w dalszym ciagu pytanie co z tym linkiem do rozliczenia rydzykowej fundacji. Uwaza ze przemilczenie tej sprawy sprawie ukreci leb - tak jak plemie murzynske zyjace na obrzezach sawanny afrykanskiej - na zwierzecia lew nie maja nazwy ze wzgledu no to, ze tak sie go strasznie boja, ze nawet nie wymieniaja jego nazwy stad brak nazwy na okreslenie lwa. Podobnie sprawa z rydzykowym rozliczeniem - tak sie tego rozliczenia pewnie boja, ze nawet na to cos nie maja nazwy - rozliczenie! Jak to wiec jest osiolomku z tym rozliczeniem? $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Mam link do rozliczenia fundacji IP: *.client.attbi.com 13.10.03, 04:39 Osiolomie znalazlem - rozliczenie publiczne fundacji Owsiaka. Link: www.wosp.org.pl/fundacja/bilans2002.php Czy jestes w stanie podac podobny link do rozliczenia fundacji rydzykowej czy tam nie ma zadnego rozliczenia i pieniadze rozeszly sie co laska dla bardziej zaradnych niz emeryci i rencisci? $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Jest link? IP: *.client.attbi.com 13.10.03, 15:01 Oszolomie - milczysz? Teraz nie masz juz zadnych argumentow przeciw opublikowaniu linku rydzykowego rozliczenia. $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Jest link? 13.10.03, 15:08 przecież nie rozmawiasz z normalnym człowiekiem tylko z przedstawicielem wielkiej rodziny bezmózgowców. nie oczekuj od notorycznego przekręcacza rzetelnej wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Co z tą fundacją rydzykową - rozlicza się? IP: *.CHCGILGM.covad.net 13.10.03, 21:19 Osiołomku - udzielasz się na innych forach, inicjujesz nowe tematy - a ja jestem bardziej upierdliwy niż się spodziewałeś - ponawiam pytanie: Czy rozliczenie fundacji, które podawałeś, że jest gdzieś na stronie Ministerstwa Finansów - rozliczenie fundacji rydzykowej - gdy założył ja do ratowania finansowego stoczni gdańskiej - jest gdziekolwiek upublicznione - tak jak to zrobiła funadcja Owsiaka. Link do rozliczenia tej fundacji jest podany wyżej. Co z linkiem do fundacji rydzykowej? Istnieje takie rozliczenie? $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Czy Oszolom potrafin ??? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 06:13 na co kolwiek odppowiedzieć nie umiąc czytać , pisać, liczyc i myśleć? Do kopiowania czegokoklwiek wystarczy bardziej rozgarnietedziecię z przedszkola. Gość portalu: ciekawy napisał(a): > Pytam bo Nasz Dziennik nie chce udzielić odpowiedzi: > do kiedy o. Rydzyk zamierza rozliczyć świadectwa udziałowe > do kiedy o. Rydzyk zamierza rozliczyć cegiełki stoczni gdańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan No i nadal linku do rozliczenia nie ma! IP: *.client.attbi.com 14.10.03, 16:40 Oszolomie - juz trzy dni minely a ty klamiac unikasz wypowiedzenia sie na temat. Bo i coz mozesz powiedziec? Ze rydzyki nie maja zadnych rozliczen? Ze te pieniadze zostaly zdefraudowane (nowe konta w bankach off shore?) Caly czas uwazamy, ze powszechny dostep do informacji jest przyczyna upadku komunistycznych imperiow, oszukanczych przedsiewziec. To sie sprawdza w 100% Powinenes raczej optowac za zamknieciem internetu aby rydzykowe przedsiewziecie sie nadal utrzymalo. Co z tym rozliczeniem rydzykowej fundacji? Owsiakowe rozliczenia udostepnione sa na necie do publicznej wiadomosci. Twierdziles ze rydzykowe tez bo to uczciwe przedsiebiorstwo. Jezeli tak to podaj link - wystarczy jedna linijka. $tefan Odpowiedz Link Zgłoś