boblebowsky 19.09.08, 15:13 Próbuje zrzucić odpowiedzialność za raport WSI część I na Lesia, jako tego który zezwolił na jego publikację. Ciekawie się robi. wiadomosci.onet.pl/1828389,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boblebowsky Re: Tchórzliwa Maciora 19.09.08, 15:22 Kto wie, jak bardzo trzymają się razem. Wziął bym też pod uwagę, że to wszystko jest wspólnie obraną taktyką obronną. Ale jeśli nie i Giżyński też nie konsultował się z prezesem to znaczy, że partyjka się z lekka rozłazi. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Tchórzliwa Maciora 19.09.08, 15:18 Wodza Naczelnego zakapowal? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran czyj to tekst? 19.09.08, 15:32 "Uciekamy przed esbecją. Nasze telefony są wręcz ostentacyjnie podsłuchiwane, rozłącza się nam rozmowy. Macierewicz ukrywa się na swoim blokowisku na Żoliborzu, ale nie w swoim mieszkaniu. Przychodzę do niego, nie pali się tam światło. Żona Macierewicza, Hanka, wprowadza mnie do łazienki. Antek siedzi w zamkniętej łazience na sedesie. Podekscytowany krzyczy: niech mnie rozstrzelają. A żona: mogą cię rozstrzelać, na razie siedzisz na klozecie. W końcu powstaje pomysł, żeby go stamtąd ewakuować. Znalazłem współpracującą z opozycją lekarkę, która miała wywieźć Macierewicza karetką pogotowia. Ale ostatecznie przyszły panie, ogoliły, wymalowały i przebrały Antka, po czym wyprowadziły go jako elegancką, wysoką damę". Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Wspomnienia Jarosłąwa z 1980r 19.09.08, 15:36 autentyk :D hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro link 19.09.08, 15:37 wyborcza.pl/1,76842,4633997.html Opisując swe heroiczne wyczyny w wojnie z komunizmem, w sierpniu 1980 r., Jarosław Kaczyński wspomina: Drugie ratowanie Macierewicza Bibianna Roy-Rokicińska 2007-11-02, ostatnia aktualizacja 2007-11-01 19:45 Nominacja Antoniego Macierewicza na sekretarza stanu w MON wzbudziła zdziwienie części opinii publicznej. Czyżby chodziło o to - pytali malkontenci - by Macierewicz znany ze spartańskiego trybu życia i nasyconego miłością stosunku do bliźnich został nominowany na kilka dni po to, by otrzymać wyższą odprawę? Czyżby premier Jarosław Kaczyński, rycerz rewolucji moralnej znany z łagodnego serca i troski o ludzi zwyczajnych, zechciał ufundować z pieniędzy podatników ten skromny znak pamięci w postaci wysokiej odprawy dla tropiciela grzechów naszych głównych i powszednich? ZOBACZ TAKŻE * Macierewicz wciąż weryfikuje WSI. Ale nowy premier może mu rozwiazać komisję (06-11-07, 00:00) Nie, tu nie chodzi o pieniądze. Tu chodzi o wierną miłość. Opisując swe heroiczne wyczyny w wojnie z komunizmem, w sierpniu 1980 r., Jarosław Kaczyński wspomina: Reklamy google * Odprawy Emerytalne Zadbaj o bezpieczną emeryturę Pomyśl o swojej przyszłości, teraz! www.PZUOFE.pl * ewangelia zamów poświęcony medalik oraz nowennę do NMP cudownymedalik.pl * RGW Express Profesjonalny spedytor lotniczy ! Wybierz jakość i atrakcyjne stawki. www.rgw-express.pl "Uciekamy przed esbecją. Nasze telefony są wręcz ostentacyjnie podsłuchiwane, rozłącza się nam rozmowy. Macierewicz ukrywa się na swoim blokowisku na Żoliborzu, ale nie w swoim mieszkaniu. Przychodzę do niego, nie pali się tam światło. Żona Macierewicza, Hanka, wprowadza mnie do łazienki. Antek siedzi w zamkniętej łazience na sedesie. Podekscytowany krzyczy: niech mnie rozstrzelają. A żona: mogą cię rozstrzelać, na razie siedzisz na klozecie. W końcu powstaje pomysł, żeby go stamtąd ewakuować. Znalazłem współpracującą z opozycją lekarkę, która miała wywieźć Macierewicza karetką pogotowia. Ale ostatecznie przyszły panie, ogoliły, wymalowały i przebrały Antka, po czym wyprowadziły go jako elegancką, wysoką damę". I oto 27 lat później dzięki drugiej heroicznej akcji Jarosława Kaczyńskiego wysoka dama jeszcze kilka dni zwalczać będzie komunę, postkomunę i "układ", który nie chce IV RP. Tylko żal serce ściska przez tę niewiedzę: co będzie z nią potem? Chcemy wierzyć, że potem nie poślą wysokiej damy z powrotem na sedes. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: link 19.09.08, 15:40 Rany boskie, ten człowieczek naprawdę potrzebuje pomocy. Ale się usmiałam, hahaha, DZIĘKI. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: link 19.09.08, 15:44 Maciora stał się pierwowzorem Ryszarda Ochódzkiego uciekającego w SW przed SBcją :D "Rozmowy kontrolowane" :D Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: link 19.09.08, 16:08 Macierewicz jak Macierewicz, ale ta żona... Nie widziały gały, co brały? Odpowiedz Link Zgłoś