dzika.logika 20.09.08, 21:25 ani polityki? o czym i na jakim forum byscie pisali? pytam serio, z nadzieją, że giwi niw wytnie tego postu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jdbad Re: czym byście się zajmowali gdyby nie było poli 20.09.08, 21:28 Rzadko ostatnio tu piszę. Czyli można bez politykow. Na prywatnym. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: czym byście się zajmowali gdyby nie było poli 20.09.08, 21:47 te szmacace sie za 300 zl lajzy ... nazywasz politykami :o Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.logika w pewnej chwili opadły mi ręce 20.09.08, 23:14 napisałam ten wątek i niemal od razu wylądował na oślej. opadły mi wówczas rece, bo wydawało mi się, że było to sprowadzanie forumowych rozmów do parteru najgorszego z możliwych - że żaden LUDZKI temat nie przejdzie. a teraz zaskoczenie - wątek wrócił. wróciłam więc i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: czym byście się zajmowali gdyby nie było poli 20.09.08, 23:19 sex'n'drugs'n'rock'n'roll Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.logika chcez powiedzieć, że politycy pozbawili cię 21.09.08, 00:18 sexu, drugsów i rock and rolla?! :)) to straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Starcza Tobie 20.09.08, 23:37 czasu na aż tyle?:) frank_drebin napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Pytanie co by bylo jakby nie tu ..... 20.09.08, 23:51 A nie, ze pisze gdzie indziej :) off_nick napisała: > czasu na aż tyle?:) > > > frank_drebin napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.logika pisaniem czegoś więcej niż pamiętniki 20.09.08, 23:36 których i tak nie piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: czym byście się zajmowali gdyby nie było poli 20.09.08, 23:40 dzika.logika napisała: > ani polityki? o czym i na jakim forum byscie pisali? > > pytam serio, z nadzieją, że giwi niw wytnie tego postu. Życie byłoby nudne... Nic tylko w łeb sobie strzelić :) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: czym byście się zajmowali gdyby nie było poli 20.09.08, 23:48 > Nic tylko w łeb sobie strzelić :) Albo chociaż w cudzy. Mam kilka typów. Odpowiedz Link Zgłoś