venus99 25.09.08, 20:48 cudowna definicja Urbana popisowego menelstwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etta2 Re: motłoch 25.09.08, 20:50 Cudowna wręcz definicja skamlających o utrzymanie wypasionych emeryturek i przywilejów meneli spod znaku PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: motłoch 25.09.08, 20:53 wtórne.pierwszeństwo należy do Urbana.ja jestem drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: motłoch 25.09.08, 20:53 etta2 napisała: > Cudowna wręcz definicja skamlających o utrzymanie wypasionych > emeryturek i przywilejów meneli spod znaku PZPR. Skamlących?! Przecież emeryturom nic nie grozi. PO chce fizycznie, przez zastraszenie, wykończyć staruszków, licząc na ichnie ataki serca, lub wylewy. Takie już z nich moralne karły... Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: motłoch 25.09.08, 20:50 venus99 napisał: > cudowna definicja Urbana popisowego menelstwa. Chce doścignąć Bartoszewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: motłoch 25.09.08, 21:20 lech.niedzielski napisał: > Bezrozumne bydło. pisAMEN. Odpowiedz Link Zgłoś
niekandydujacy_niepolityk Re: motłoch 25.09.08, 21:21 Jesteś plwociną po PRL, skoro tak mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 kurestwo 25.09.08, 21:22 znakomite i poznawczo poprawbe okreslenie urbana i ludzi twego pokroju, zachwycajacych sie tym gnojem venus99 napisał: > cudowna definicja Urbana popisowego menelstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: kurestwo 25.09.08, 21:23 silesius.monachijski6 napisała: > znakomite i poznawczo poprawbe okreslenie urbana i ludzi twego pokroju, > zachwycajacych sie tym gnojem > > venus99 napisał: > > > cudowna definicja Urbana popisowego menelstwa. Miej odwagę, dobre serce, prawość, wytrwałość, dyscyplinę wewnętrzną. Bądź wrażliwy na cudze cierpienie. Umiej się narazić broniąc drugiego, umiej dać świadectwo prawdzie. Nie nadużywaj zaufania, to jest istotą uczciwości. Bądź w zgodzie z własnym sumieniem. Kto tak żyje – ten nie odczuwa potrzeby zaświatowych uzasadnień by żyć uczciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: kurestwo 25.09.08, 21:30 kurestwo też jest dobrym (podobnie jak motłoch) synonimem popisowego menelstwa.tak to już macie. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: kurestwo 25.09.08, 21:35 Powoływanie sie na Urbana jest godne zwolennika GW. Polecam jeszcze inne ałtorytety medialne jak Goebels i jemu podobni Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski mak67 masz rację. Celibat zdrowych i dojrzałych 25.09.08, 21:37 prowadzi do perwersji i obłudy. Etykę seksualną Kościoła tworzy kongregacja kawalerów. Ale co to ma do motłochu ? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Re: kurestwo 25.09.08, 21:37 albo geremek mak67 napisał: > Powoływanie sie na Urbana jest godne zwolennika GW. Polecam jeszcze > inne ałtorytety medialne jak Goebels i jemu podobni Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Re: kurestwo 25.09.08, 21:37 spojrz w lustro (jezeli posiadasz) venus99 napisał: > kurestwo też jest dobrym (podobnie jak motłoch) synonimem popisowego > menelstwa.tak to już macie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: kurestwo 25.09.08, 21:38 silesius.monachijski6 napisała: > spojrz w lustro (jezeli posiadasz) > > venus99 napisał: > > > kurestwo też jest dobrym (podobnie jak motłoch) synonimem popisowego > > menelstwa.tak to już macie. Jesteś menelem, ale nie przejmuj się tym tak bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Re: kurestwo 25.09.08, 21:43 coz mi tam do penerstwa lewizny; wam tylko jabcoka i urbana dac i juz jestescie w swoim "reichu" lech.niedzielski napisał: > silesius.monachijski6 napisała: > > > spojrz w lustro (jezeli posiadasz) > > > > venus99 napisał: > > > > > kurestwo też jest dobrym (podobnie jak motłoch) synonimem > popisowego > > > menelstwa.tak to już macie. > Jesteś menelem, ale nie przejmuj się tym tak bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: kurestwo 25.09.08, 21:45 silesius.monachijski6 napisała: > coz mi tam do penerstwa lewizny; wam tylko jabcoka i urbana dac i juz jestescie > w swoim "reichu" > > lech.niedzielski napisał: > > > silesius.monachijski6 napisała: > > > > > spojrz w lustro (jezeli posiadasz) > > > > > > venus99 napisał: > > > > > > > kurestwo też jest dobrym (podobnie jak motłoch) synonimem > > popisowego > > > > menelstwa.tak to już macie. > > Jesteś menelem, ale nie przejmuj się tym tak bardzo. Pytonga błaszczysz, synu kałamarnicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: motłoch 25.09.08, 21:44 To tego Goebbelsika jeszcze gdzieś zapraszają? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: motłoch 25.09.08, 21:45 goniacy.pielegniarz napisał: > To tego Goebbelsika jeszcze gdzieś zapraszają? Piszę w zdrobnieniu, bo prawdziwy Goebbels wiedział, co zrobić, gdy Rzesza padała. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: motłoch 25.09.08, 21:46 goniacy.pielegniarz napisał: > To tego Goebbelsika jeszcze gdzieś zapraszają? Wassermann będzie dziś w TTrwam. Dziwi Cię to ? Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 21:50 goniacy.pielegniarz napisał: > To tego Goebbelsika jeszcze gdzieś zapraszają? Aleś Mu Pielo dowalił chyba się p.Jerzy popłacze....... Wiesz co jest najgorsze dla Jego wrogów ? To ,że tak dobrze sie trzyma ,ma tyle kasy i każdego plującego na niego robaka bije inteligencją ,madrością i trzeżwością sądów tak mocno,że .... się tego nie da opisac :) pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 21:52 Ależ mnie nie przeszkadza, że polski goebbelsik ma kasę. Ja nie zazdroszczę innym majątku. Ale goebbels to goebbels i żadna kasa tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 21:56 Urban jak zwykle celnie trafil. Motloch! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 21:57 To samo mówił za komuny. I tak samo pewnie wtedy mu kibicowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 22:00 goniacy.pielegniarz napisał: > To samo mówił za komuny. I tak samo pewnie wtedy mu kibicowałaś? cóż ,nawet wrogowi wypada przyznać rację gdy prawdę mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 22:05 hrabia.m.c napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > To samo mówił za komuny. I tak samo pewnie wtedy mu kibicowałaś? > > cóż ,nawet wrogowi wypada przyznać rację gdy prawdę mówi. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 22:10 hrabia.m.c napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > To samo mówił za komuny. I tak samo pewnie wtedy mu kibicowałaś? > > cóż ,nawet wrogowi wypada przyznać rację gdy prawdę mówi. Jeśli odpowiadasz w jej imieniu, to nie musisz się silić. Ona już wystarczająco dużo napisała na tym forum, żeby nie mieć jakichkolwiek wątpliwości co do tego, co reprezentuje. Więc z tymi wrogami to lekko przesadziłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 22:14 > Jeśli odpowiadasz w jej imieniu, to nie musisz się silić. Ona już wystarczająco > dużo napisała na tym forum, żeby nie mieć jakichkolwiek wątpliwości co do tego, > co reprezentuje. Więc z tymi wrogami to lekko przesadziłeś. Sproboj choc raz przeczytac to co pisze ze zrozumieniem. Ze zrozumieniem i bez emocji. Zbyt szybko wydajesz wyroki. Nie tylko siebie mam na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 22:25 Wystarczająco dużo tu poczytałem, żeby się z tego w miarę spójny obraz wyłonił. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 22:32 goniacy.pielegniarz napisał: > Wystarczająco dużo tu poczytałem, żeby się z tego w miarę spójny obraz wyłonił. O q.. Odbierzesz mi emeryture? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 22:36 Bardziej złośliwie i ironicznie proszę. To było za słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek A jakże,wypierdku Urbana!!! :))) 25.09.08, 23:16 pies_na_czarnych napisała: Urban jak zwykle celnie trafil. Motloch! ---> Takich jak ty wypierdków Urbana, przyznających jemu rację i podniecających się jego "inteligencją" jest kilku w tym wątku - nie jesteś sama... :) Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 21:59 silesius.monachijski6 napisała: > coz mi tam do penerstwa lewizny; wam tylko jabcoka i urbana dac i juz jestescie > w swoim "reichu" nie denerwuj sie , wlacz sobie rycyka , TV Trwam , posluchaj gosieskiego , kaczusiow na przemian , wyluzuj . Albo idz zapic pale na festynie w Monachium , tyle masz mozliwosci a meczysz sie na FK :o. Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 22:02 Gadasz Pielo jak dziecko we mgle i to po litrze spirytusu .... Jesli Urban to Goebelsik to nie da się okreslic w żadnej skali formatu debili i kłamców uznawanych za kwiat polskiej polityki czyli np. Niepełnosprawnych Blizniaków.Brudzińskich,Gosiewskich,Tusków,Piter itd widzę ,że prl wycisnął potworne piętno na Twojej wrażliwości ..... yo Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 22:07 Nie o Gosiewskich teraz mówimy a spadkobiercach stalinizmu. Jakoś nie przypominam sobie, żebyś z takim szacunkiem i troską mówił o nazistach. Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 22:12 goniacy.pielegniarz napisał: > Nie o Gosiewskich teraz mówimy a spadkobiercach stalinizmu. Jakoś nie > przypominam sobie, żebyś z takim szacunkiem i troską mówił o nazistach. Urban z zakazem wykonywania zawodu w czasach Gomułki jako spadkobierca stalinizmu ??? oj Pielo Pielo zapisałeś się do pisu ,że tak pierniczysz ???????????????????????????????????????????????????????????????? nie gniewaj sie ,pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 22:15 > oj Pielo Pielo zapisałeś się do pisu ,że tak pierniczysz Zaganiany jest i dlatego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 22:18 pies_na_czarnych napisała: > > oj Pielo Pielo zapisałeś się do pisu ,że tak pierniczysz > > Zaganiany jest i dlatego :)) > dalej On goni czy to Jego tym razem gonią ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 22:23 za 10 lat wejdę pewnie na forum-kraj ,a Ty Pielo dalej będziesz na Urbana i Wojtka napieprzał jakbyś nie zdązył zauważyc całego łajna polskiej politycji PO ICH W NIEJ BYTNOŚCI ...... to już historia ,myśl bardziej do przodu plizzzzzzz :) Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 22:25 a może Ty się z Homosiem na głowy pozamieniałeś ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 22:31 omamiony.wiedzmin napisał: > a może Ty się z Homosiem na głowy pozamieniałeś ??? > :))) Raczej nie, szczególnie że gdzieś od roku z nim nie gadam. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 22:28 Łajno to łajno, ale nigdy nie zaakceptuję tego, że tylko jeden z dwóch XX-wiecznych totalitaryzmów doczekał się odpowiedniego końca. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 22:23 Ustrój, który ta świnia utrwalała, to w prostej linii spadek po stalinizmie. A gadki o tym, że się w partii nie było i że się było taką jednostką na przekór, to może sobie zostawić dla widzów Wojewódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 22:36 goniacy.pielegniarz napisał: > Ustrój, który ta świnia utrwalała, to w prostej linii spadek po stalinizmie. A > gadki o tym, że się w partii nie było i że się było taką jednostką na przekór, > to może sobie zostawić dla widzów Wojewódzkiego. No no no teraz juz chyba kumam dlaczego na pis chciałeś głosowac czy nawet głosowałeś...... Urban zapisał sie do partii później niż wielu opozycjonistów z niej wystapiło - to kto tu bardziej utrwalał ten twój stalinizm.... chyba jednak jakis kaftanik byłby potrzebny... Lubię Wojewódzkiego ale szczerze przyznam ,że znajduję Cię w formie jakbyś tylko wiadomosci w tvp i M jak miłośc ogladał ,przykre to jest... i ta "świnia " jeszcze - troche za nisko nawet dla takiego chama jak ja nic tu po mnie ,hej Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: motłoch,a jakże 25.09.08, 22:40 Czy kiedykolwiek miałem inne zdanie o nich, że się tak dziwisz? Jakby ich traktowano jak nazistów, to sprawy by dzisiaj nie było i nie musiałbyś się martwić o mój żałosny poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
berkowicz4 Re: tow. urban stwierdzil ongi 25.09.08, 22:01 ze 95% jego czytelnikow to debile i polanalfabeci.rozumiem,ze teraz dal ci, postkomuszy plebsie, nowa ksywe?? he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: motłoch 25.09.08, 22:17 venus99 napisał: > cudowna definicja Urbana popisowego menelstwa. cudowna, do pzprowskiego menelstwa też pasuje, pewnie nawet bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: motłoch 25.09.08, 22:30 venus99 napisał: > cudowna definicja Urbana popisowego menelstwa. Kto to jest urban? Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: motłoch 25.09.08, 22:40 Urban- facet ,ktory juz z niejednego koryta jadal .Dzis dzieli sie tylko swoimi spostrzezeniami. Nie musi sie zeszmacac dla 300 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: motłoch 26.09.08, 05:01 karbat napisał: > Urban- facet ,ktory juz z niejednego koryta jadal. A właśnie, że z jednego. Na dodatek do dziś czerpie z tego zyski. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: motłoch 25.09.08, 23:28 Zdaje się że motłochem nazwał wszystkich dla których odebranie tej grupie przywilejów będzie choćby symbolicznym zadośćuczynieniem za ich występki. Tym samym i mnie ten pokurcz obraża tak jak robił to ponad 20 lat temu. A ty jak widzę jeszcze się tym głupio podniecasz i nazywasz mnie popisowym menelstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: motłoch 26.09.08, 05:19 boblebowsky napisał: > Zdaje się że motłochem nazwał wszystkich dla których odebranie tej > grupie przywilejów będzie choćby symbolicznym zadośćuczynieniem > za ich występki. Tym samym i mnie ten pokurcz obraża tak > jak robił to ponad 20 lat temu. > A ty jak widzę jeszcze się tym głupio podniecasz i nazywasz mnie popisowym > menelstwem. Motłoch, to jego czytelnicy. Sam powiedział, że 90% czytających NIE, to barany. Zostawił 10% furkę, żeby każdy z nich mógł się poczuć, że to właśnie on jest w tych 10%. W rzeczywistości Goebbels stanu wojennego miał na myśli 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie i to jest urbanowe szczescie... 25.09.08, 23:44 co prawda to prawda. beda staruszkom-pulkownikom glodowe emerytury odbierali. bo przeciez jest oczywiste ze pracownik sb powinien miec tak ze cztery razy lepsza emeryture niz byle belfer czy inna niedojda. jakby ci popisowi ustawowdawcy to nie byl taki rozmemlany motloch to by takiemu urbanowi i spolce juz dawno zafundowali taka troche bardziej biblijna sprawiedliwosc a nie bawili sie w takie podszczypywanie a tak nie dosc ze szkaradne to (mentalnie) i bezczelne o jeszcze pluje wokolo. fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
piq pytanie: a co, towarzyszka jest zagrożona... 26.09.08, 02:59 ...obcięciem dochodów, że tak towarzyszka tutaj gardłuje? Menelstwo, towarzyszko, to te czerwone pijaki, aferzyści i gnoje, ktore stworzyły prl i nim rządziły, sowiecką podróbkę polskiej państwowości, w której spędziłem ponad pół życia i nikomu tego nie życzę. Chyba że wam, towarzyszko. Odpowiedz Link Zgłoś