dzika.logika 02.10.08, 12:10 powinien być prezydentem, gdyby Polsce grozila dziś inwazja ze strony Związku Radzieckiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozarski Re: W. Jaruzelski czy L.Kaczyński 02.10.08, 12:19 Kaczka jest klonem Jaruzela,wiec zrobilby dokladnie to samo,co gienieral. Spelnilby kazde zyczenie Moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.logika witaj ubeku :) 02.10.08, 12:28 powiedz, uprawiasz masturbację na mój widok? ślina ci wtedy kapie spod sztucznej szczęki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: witaj ubeku :) 02.10.08, 12:45 dzika.logika napisała: > powiedz, uprawiasz masturbację na mój widok? ślina ci wtedy kapie > spod sztucznej szczęki? :) Ubek to ty,przeciez widac jak na dloni,ciotko rewolucji. Mnie podniecaja mlode i piekne, nie stare i zwiedle.;) Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: W. Jaruzelski czy L.Kaczyński 02.10.08, 12:30 ale z ciebie czerwony komunistyczny palant... Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: W. Jaruzelski czy L.Kaczyński 02.10.08, 12:53 Jaruzelski jako wojskowy mial w armii respekt i uznanie . Lesio jako naczelny wodz to kpina ,zenada , pelne gacie i smrod. Karykatura Szwejka . Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: W. Jaruzelski czy L.Kaczyński 02.10.08, 12:54 karbat napisał: > Jaruzelski jako wojskowy mial w armii respekt i uznanie . > Lesio jako naczelny wodz to kpina ,zenada , pelne gacie i smrod. > Karykatura Szwejka . Nie da się porównać Pana Generała z tym ... . Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: W. Jaruzelski czy L.Kaczyński 02.10.08, 12:56 Wtedy (1981) nie mialoby to (dyspepsja i inne dolegliwosci fizjologiczno-intelektualne)zadnego znaczenia. Gomulka nie byl wiekszym kalibrem od Kaczki,ale Jaruzel wykonywal kazde jego zachcianki. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide To zaden wybor 02.10.08, 12:59 Jaruzelski powinien zostac rozstrzelany jak Ceauşescu. Zostal prezydentem w ramach dzialan korupcyjnych. Cos za cos. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: To zaden wybor 02.10.08, 13:01 xenocide napisał: > Jaruzelski powinien zostac rozstrzelany jak Ceauşescu. Zostal prezydentem w > ramach dzialan korupcyjnych. Cos za cos. > Spróbuj lewatywy. Czopki już Ci nie pomagają. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: To zaden wybor 02.10.08, 13:14 xenocide napisał: > Jaruzelski powinien zostac rozstrzelany jak Ceauşescu. Zostal prezydentem ramach dzialan korupcyjnych. Cos za cos. > hehehehe aaaaahahahahahaaha ja ciebie doskonale rozumiem ,to sa skutki nauk Rycyka i kaczych wywodow . Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: To zaden wybor 02.10.08, 14:36 Bracia Kaczyńscy służąc Wałęsie w jego prezydenckiej kancelarii pluli mu do kałamarza i sikali do herbaty. Generał jednym pierdnięciem by ich zatłukł. Odpowiedz Link Zgłoś