lew.org.pl 11.10.08, 08:34 Ludzie olewają politykę, nie interesują się sprawami publicznymi. Takich ludzi nazywano w antycznej Grecji idiotami. Jesteśmy narodem idiotów. Co z tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farriza Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 11.10.08, 10:40 Czy odpowiada Panu Cymańskiemu rola Sejmowego błazna? W czym się Pan, Panie Cymański specjalizuje? Służba zdrowia? Opieka socjalna? Prawo? Czy tylko występy telewizyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
tisch Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 12.10.08, 14:45 czy sejm jest najlepszym miejscem dla występów błazna , czy fircyk może być rozsądnym ,mądrym politykiem ,czy p.kogoś udaje -czy pan taki jest Odpowiedz Link Zgłoś
papac Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 12.10.08, 23:24 A po jaki czort mam się go o coś pytać, mam swoje zdanie na temat polityki - najbardziej odpowiada mi to: kpog.org - nowo powstały ruch ale z jajami ... i założyciel ciekawa osoba sam organizuje coś czego przez 90 lat nie zrobił nikt - rozpropagowuje Powstanie Wielkopolskie jedyne zakończone pełnym sukcesem Polskie Powstanie - ani razu nie nagłaśniane na arenie ogólnopolskiej: iskry.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1409&Itemid=53 to link do konkursu ... Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Zadawać pytania ? 13.10.08, 10:07 Jeżeli ktoś się po odpowiedziach takiego czegoś spodziewa to proszę bardzo. Krzykwliwych bałwanów wolę oglądać niż z nimi rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 13.10.08, 10:11 Pajacowanie piosłów się nam przejadło. Czy wystąpi Pan kiedyś pozytywnie dla nas Polaków? (i niech pan nie bzdurzy, że to własnie robi). Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 13.10.08, 21:52 Jak dlugo blogoslawiony Cymanski bedzie jeszcze pelnil obowiazki sejmowego trefnisia? Odpowiedz Link Zgłoś
ermanno Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 13.10.08, 22:26 Czy jest Pan fanatykiem PiS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
szkaplerzyk Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 13.10.08, 22:54 A cóż sensownego może mi powiedzieć ten moherowy pajac? Odpowiedz Link Zgłoś
depresciak Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 13.10.08, 23:06 Czy uprawiał Pan seks przedmałżeński? Czy palił Pan marihuanę? Proszę opowiedzieć o swojej działalności w Związku Młodzieży Socjalistycznej i Socjalistycznym Związku Studentów Polskich. Dlaczego stosuje Pan względem swoich dzieci kary cielesne i jak to ma się do chrześcijańskiej miłości bliźniego? Odpowiedz Link Zgłoś
femina_dentata Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 14.10.08, 00:49 Jak Pan znosi chamskie odzywki i niewybredne komentarze o Panu? Toż to trzeba mieć skórę nosorożca. Niektórzy z uporem maniaka powtarzają jak mantrę pytanie o alkoholowy wybryk Pana syna i wyciągają trupa z szafy w postaci epizodu w SZSP. Czy z czasem robi się Pan coraz twardszy, czy przeciwnie - bardziej to Pana rani? Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 14.10.08, 08:08 czy jestes jednym wielkim przeciekiem?czy zwykłym pis-ściekiem?A może fanatykiem i klerykałem?a może mamusi pieszczochem?Syneczkiem najmilejszym?ty palancie i gburze co podszywasz sie pod inteligenta!jesteś zwykłym pis-burkiem,szczekasz i nawet niewiesz co?idź do ktuchty bo wyglądasz na truchło kościelne a i bredzisz androny jak z ambony i glempisz "bele"co.Poszołty won szczekaczu i idioto! Odpowiedz Link Zgłoś
ceoll Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 14.10.08, 09:43 Czy odpowiada panu rola blazna w Sejmie? Jak czuje się pan w roli marrnotrawcy naszych pieniędzy? Kiedy w końcu da pan sobie spokój i przestanie ośmieszać Sejm RP, nas wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 14.10.08, 09:55 Jak to jest być pajacem wśród miernot ????/ Takie pytanie dotyczy kilku ( trzech , czterech ) polityków w sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
przyszlamamusia Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 14.10.08, 12:13 Czy należy Pan do zwolenników cesarek na życzenie i refundacji znieczulenia przy porodzie? Jako ojciec 5 dzieci ma Pan jakieś doświadzenia w tym zakresie. Czy warto walczyć o te dwie kwestie? Pozdrawiam Przyszła mamusia Odpowiedz Link Zgłoś
femina_delicata Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 14.10.08, 12:49 Pana syn Maciej to absolutny hicior! Jaka szkoda, że nie ma ustawowego obowiązku prokreacji z wyborcami:( Miałby Pan mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
jotesz Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 14.10.08, 14:22 No niestety, ale ten poseł coraz częściej zasługuje na nazwisko Cymbalski... Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 14.10.08, 20:07 Ile jeszcze bedziemy zmuszani sluchac i ogladac Tadzika? Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Panie pośle Cymański, mam pytanie 14.10.08, 20:08 Dlaczego ziemia jest okrągła? Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 14.10.08, 23:25 czy pan jest chory ? (czy tylko udaje ?) (nadpobudliwość, brak koordynacji ruchowej, infantylizm,...itd) Odpowiedz Link Zgłoś
babka_niestara Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 15.10.08, 10:14 Czy jest coś, czego Pan żałuje w swoim życiu politycznym? Podjętych (niepodjętych) decyzji? Czy podoba się Panu swój wizerunek w mediach i czy ma Pan na niego jakiś realny wpływ? Czy sygnał ostrzegawczy od "Polityki" w jakiś sposób Pana zmartwił? Odpowiedz Link Zgłoś
farriza Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 15.10.08, 16:25 Czy nie dziwi Pana, że ludzie nie rwą się do zadawania Panu pytań? Czy myśli Pan, że to przez to, że myślą iż nic konkretnego swoją osobą Pan nie reprezentuje poza błazeństwem i że o nic poważnego Pana pytać nie warto? Odpowiedz Link Zgłoś
hekate41 Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 15.10.08, 18:00 A mnie dziwi, "farriza", dlaczego z uporem maniaka, pod różnymi nickami, ale z poczyciem bezkarnej anonimowości obrażasz osobę, na którą ileś tam ludzi głosowało i powierzyło jej mandat zaufania. Jeśli to miernota, jak twierdzisz, to skąd u Ciebie to - nieproporcjonalne do kondycji p.posła - zainteresowanie? Perwersyjna przyjemność? Pewnie godzinami wyszukujesz w googlach informacji o politykach a tor Twojego życia wyznaczają kolejne transmisje sejmowe, śledzenie newsów i pisanie nienawistnych komentarzy - współczuję... Jesli poseł Cymański zniknie ze sceny politycznej, czego tak pragniesz, to jak Ty biedaku dasz sobie z tym radę? Odpowiedz Link Zgłoś
farriza Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 16.10.08, 09:34 Oj Hekate41.... Mam jednego nicka i jednego bloga, nic więcej. Na politbiuro wchodzę często,bo na prawdę lubię tę stronę. Nie obrażam nikogo. Powiem więcej, obecność w Sejmie posłów pokroju Palikota, Dorna, Cymańskiego czy Nelly Rokity MNIE OBRAŻA! Bo zwani są oni "wybrańcami narodu". Nienawiści we mnie nie ma, jest jedynie gorzki żal spowodowany takim, a nie innym stanem polskiego państwa i jego stosunku do własnych obywateli. Media wielokrotnie krytykowałem za brak dyskusji o rzeczach najważniejszych - np. o budżecie - i za serwowanie wyborcom papki, która nijak ma się do naszego codziennego życia. Jeśli Cymański zniknie ze sceny politycznej to żywię nadzieję, że zastąpi go fachowiec w jakiejś dziedzinie. Ktoś, kto nie zajmuje się interpelacjami na temat ustawienia fortepianu w budynku Sejmu, tylko ktoś kto godnie będzie Polaków reprezentował. Pozdrawiam serdecznie, przepraszam innych forumowiczów za prywatę i życzę Ci Hekate41 mniej spiskowego podejścia do rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: A czy TY zadałeś już pytanie posłowi Cymański 16.10.08, 13:36 Dlaczego popierał Pan udział Polski w AGRESJI na Irak w r. 2003 ? Czy zna Pan definicję zbrodni przeciw pokojowi sformułowaną przez trybunał w Norymberdze ? Odpowiedz Link Zgłoś