Gość: zed IP: *.dtvk.tpnet.pl 24.10.03, 23:11 Myślałem, że już dawno siedzi w pierdlu... Co stróże prawa robili przez ten czas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jedynak Dlaczego te gowna kompromituja Polske? IP: 200.232.137.* 25.10.03, 02:19 No dlaczego? To bezprawie pozbawiac nas pozytywnych opini na swiecie, nisczyc prace pokolen....J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Wąglik IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.10.03, 02:25 Po pierwsze nie Talibowie a Miejscowi Po drugie nie wąglik a węgiel Po trzecia nie helikopterami a "na rowerach" wywyżono (jak mawiał Pan Krzyś Daukszewicz...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SamSzef LEPPER NA PREZYDENTA !!! kolesi na ministrów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 13:31 a wy, ciężkie matoły , jeb..e nieroby - do roboty!! i płaćić podatki, bo biedny rolnik nie ma sie za co upić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józefka Re: Informator Leppera aresztowany IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 13:39 Gość portalu: zed napisał(a): > Myślałem, że już dawno siedzi w pierdlu... Co stróże prawa > robili przez ten czas? bardziej by mnie ucieszyła informacja o aresztowaniu informowanego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Informator Leppera aresztowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 18:11 A kiedy sam Lepper osobiście? Mogliby dostać wspólną celę i twórczo rozwijać teorie o Talibach z Klewek. Odpowiedz Link Zgłoś