Gość: hgw IP: *.acn.waw.pl 28.10.03, 20:41 Panie Michnik, zapomnial Pan nakazac autorowi artykulu przypomniec czytelnikom, ze pieniadze z FOZZ dostawalo Porozumienie Centrum. Co za niedopatrzenie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bon FOZZ i Marilyn Monroe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 20:42 O tym ponad rok temu pisał miesięcznik FILM. Zapomnieliście dodać, że zdjęcia te już dawno zostały sprzedane i nie ma ich w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
yawokim Re: FOZZ i Marilyn Monroe 28.10.03, 22:16 a to nie byly inne merliny od art bi? Odpowiedz Link Zgłoś
forex-expert Re: FOZZ i Marilyn Monroe 28.10.03, 23:36 Gość portalu: bon napisał(a): > O tym ponad rok temu pisał miesięcznik FILM. Też się Wyborcza obudziła :))) Chyba też w śp. Magazynie "Rzepy" bylo spory artykuł z paroma dużymi reprodukcjami... a może to bylo w śp. Machinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimson cholera....a ja myślałem że to po prostu potwierdzi... IP: *.chello.pl 28.10.03, 23:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toronto Re: cholera....a ja myślałem że to po prostu potw IP: cache* / 10.29.132.* 29.10.03, 04:31 No wlasnie. Slusznie przepraszalismy Izraelitow za niezawinione krzywdy. Panu z Izraela dedykuje wierszyk Czeslawa Milosza: "Ty ktory skrzywdziles czlowieka niewinnego.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amerykanin Gdzie afera tam...Zyd IP: *.gc.perm.onthenet.net 29.10.03, 01:10 I jak ich nie lubic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hCw Zalosna z Ciebie osobka IP: 134.251.220.* 29.10.03, 01:47 Gdyby w GW napisano na jakie konta przelewano pieniadze, to byc sie przyczepil, a ze nie napisano na ten temat, to tez sie przyczepiles. To juz GW nei moze nawet wiadomosci podawac bez komentarza aby sie Tobie nie narazac? Po co czytasz jezeli tak Cie to denerwuje, irytuje i wkurza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amerykanin SPOKO nie turbuj sie IP: *.gc.perm.onthenet.net 29.10.03, 07:02 Gość portalu: hCw napisał(a): > Gdyby w GW napisano na jakie konta przelewano pieniadze, to byc > sie przyczepil, a ze nie napisano na ten temat, to tez sie > przyczepiles. To juz GW nei moze nawet wiadomosci podawac bez > komentarza aby sie Tobie nie narazac? > > Po co czytasz jezeli tak Cie to denerwuje, irytuje i wkurza? Ja sobie tylko przypomnialem najwieksze afery "wolnej" Polski: ARTb, Rywin, FOZZ i jakos mi sie po zamknieciu Chodorkowskiego skojarzylo... Przeciez, ze to wszystko Zydzi to nie jest jakis antysemityzm tylko sie jakos tak zlozylo...glupio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hCw Re: SPOKO nie turbuj sie IP: *.sa.bigpond.net.au 29.10.03, 21:42 Nastepny chory. Odpowiedz Link Zgłoś