douglasmclloyd 10.12.08, 11:45 Przeciw Palikotowi. Palikot oczywiście przeprosi, tak jak Kaczyński przeprosił Wachowskiego, bo prawo jest prawem. Prawda panie prezydencie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pisz_pan_na_berdyczow Re: L. Kaczyński wniesie prywatne oskarżenie 10.12.08, 11:46 małe awantury małych ludzi...i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Mały geniusz 10.12.08, 12:13 Ten nasz prezydent myśli do przodu prawie, jak jego brat. Ciekawe, ile zyska na umieszczeniu sprawy swojego domniemanego alkoholizmu na czołówkach wszystkich wiadomości przez kilka miesięcy. Ciekawe, czy słyszał powiedzonko "nie ma dymu bez ognia" - niezależnie od faktów, tak przecież będzie to funkcjonowało. Ciekawe, jak wyobraża sobie przebieg procesu: czy bierze pod uwagę, że Palikot zacznie przeprowadzać dowód, który nawet w wypadku odrzucenia przez sąd obroni się w brukowcach? Ergo: nie wiem, czy prezydent nadużywa alkoholu, ale wiem, że nie nadużywa mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina-monte-christo L.Kaczynski nie respektuje wyroków Sądów RP !!!! 10.12.08, 11:54 Do dziś nie przeprosił M.Wachowskiego, co nakazał mu swoim wyrokiem sąd RP...RECYDYWISTA ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wpa Pisz Kaczor pisz! A umiesz pisac? 10.12.08, 11:54 Wg mnie Palikot ma rację. Ten prezydencik musi cierpieć na chorobę alkoholową, widać to po jego irracjonalnym uporze, wybuchach, złoszczeniu się i podejrzliwości. O, szczególnie ta podejrzliwość jest cechą alkoholików. Zresztą sądząc po braciszku to cała rodzinka jest zwichrowana. Moja opinia jest wśród moich znajomych powszechną opinią. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Pisz Kaczor pisz! A umiesz pisac? 10.12.08, 11:57 dlugo sie zastanawial Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 To Palikot będzie miał mu używanie, hahaha! 10.12.08, 11:57 "Veto" Kaczynski szykuje bat na samego siebie ! Odpowiedz Link Zgłoś