haen1950 30.12.08, 17:52 Czy one wszystkie takie na chodzie, jak Kotecka? Bo ta lista do wywalenia za politykę w TVPis obejmuje wyłącznie płeć od kądzieli - Zawłocka, Gargas, Macieja, Kotecka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mak67 Re: Pisowskie markietanki 30.12.08, 17:56 Heniu już kilka razy mówiłem ci nie podniecaj sie. KRRiT zapewne odwoła się od decyzji sądu i może trafi na uczciwego sędziego Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Pisowskie markietanki 30.12.08, 18:05 Maczku, ja rozumiem twoją rozpacz, ale jej nie podzielam. Sprawa jest już przeje.... definitywnie. Nie znamy tylko ilości trupów. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Pisowskie markietanki 30.12.08, 18:11 I tu sie głeboko mylisz. Problemy TVP mi wiszą. PO doprowadzi bowiem TVP do upadku a wygrają na tym TVN i Polsat a to jest dużo lepszym rozwiazaniem bo tam rządza właściciele a nie kolejne polityczne miernoty Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Pisowskie markietanki 30.12.08, 18:18 Tu się akurat zgadzamy. Tylko oni nie mają abonamentu. System przydziału funduszu misyjnego w konkursie załatwi sprawę. Do tej pory robili sobie z tą forsą, co chcieli. Bezkarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzolysapala Re: Pisowskie markietanki 30.12.08, 18:20 Teraz kurew na bezrobocie. Koniec witamin i protein z obciagania. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Pisowskie markietanki 30.12.08, 18:32 A kto kieruje PO czyz nie Walter i Solorz. Dla nich upadek TVP to setki dodatkowych milionów do zagospodarowania. Zreszta patrząc na ta całakomedię z TVP mam następująca uwagę. Bez względu kto wygra ten konflikt bedzie dobrze. Jak wygra PO to bedzie zmuszona do znacznych koncesji na rzecz SLD, które chcąc oslabic platfusy postawi jako warunek powrót niektórych osób ze swojego grona do gry. Taka operacja napewno nie spodoba sie części elektoratu PO. Jak PIS wygra to nic sie nie zmieni ale PO pniesie spoktakularna porażkę. Zas TVP zapewne po tym i ak się nie podniesie Odpowiedz Link Zgłoś
bardzolysapala Re: Pisowskie markietanki 30.12.08, 18:39 Ta wyblakła posłanka co chciała zostać żoną prezesa na Wiadomosci , a ta zatuczona mloda co za prezesem siedzi w Sejmie zatańczy na rurze. Jest godna zaufania bo w urzedzie Warszawskim , za własciwego prezesa, blyskotliwie otwierała bramkę wejsciowa i sie rozwija. Wazyła 200 zeszła na leciutkie 150. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Pisowskie markietanki 30.12.08, 18:46 PiS już doprowadził do upadku a PO być może doprowadzi.drobna różnica ale jednak.fakt pozostaje faktem,że pisuarki dostały w kość.jeszcze bardziej cieszy,że Jarkowi koło pióra zrobiły przystaweczki. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Re: Pisowskie markietanki 30.12.08, 18:41 mak67 napisał: > KRRiT zapewne > odwoła się od decyzji sądu i może trafi na uczciwego sędziego Trudno będzie. Większość stanowisk sędziowskich obsadzono w czasach Ziobry. Odpowiedz Link Zgłoś
lanai Re: to ta Pati Koti jeszcze tam jest? 30.12.08, 18:58 Panie Farfał, jak sie panu uda powywalać te tłuste kocice typu Kotecka, Zawłocka czy Gargas to chociaz nie jest pan z mojej bajki , bo LPR nie lubie, gotów bedę wypic za pana zdrowie. A Urbański to sie pewnie zapłacze - przeciez mówił, ze Kotecka to jedna z najlepszych dziennikarek jakie zna. Będzie mogl teraz pisac z nią najlepsze w Europie scenariusze. A cwaniara Zawłocka jako doradczyni tej dwójki - to dopiero będzie team! Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Kotecka na razie robi kase na swoich cyckach. 30.12.08, 19:01 Od kiedy to zdjęcia cycków dla celów medycznych i poglądowych robi się razem z twarzą? Odpowiedz Link Zgłoś