zapijaczony.ryj Pytanie nr 1 07.01.09, 21:22 dlaczego genialny strateg jest debilem? Odpowiedz Link Zgłoś
demon.prawdy Obieg neuronów, 07.01.09, 21:24 przyduszony przy porodzie. Następne proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony.ryj To ty nie polewasz, jestes naprawdę demon prawdy 07.01.09, 21:38 demon.prawdy napisał: > przyduszony przy porodzie. > Następne proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Pytanie II 07.01.09, 21:44 Dlaczego prezydent dziala na szkode Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Re: Pytanie II 07.01.09, 22:43 zoo24 napisała: > coś demona zatkało Spoko! Kompletuje wszystkie 287989289 przyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
demon.prawdy On nie wie, 07.01.09, 23:54 że działa na szkodę Polski. Gdyby wiedział, to by przestał. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Ty też nie wiesz,że on działał na szkodę Polski. 08.01.09, 01:28 demon.prawdy napisał: On nie wie, że działa na szkodę Polski. Gdyby wiedział, to by przestał. ---> Gdybyś wiedział, to opisałbyś ze szczegółami, prawda? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Obieg neuronów, 08.01.09, 01:33 demon.prawdy napisał: > przyduszony przy porodzie. > Następne proszę. - Stad ten wytrzeszcz? Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Pytanie III 07.01.09, 22:23 Dlaczego Lechujarek jest w dwóch cielskach ? . . . "Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę i prezydent bierze to na siebie. Sądzę, że historia oceni to dobrze" – Jarosław Kaczyński do dziennikarzy w Sejmie – 8.09.06 Odpowiedz Link Zgłoś
demon.prawdy W jednym 07.01.09, 23:59 nie dałoby się podróżować, bo nie ma tak wielkich samochodów na pedały. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek demon.prawdy = the mono prawda :))) 07.01.09, 23:34 gejowy.kaczucha napisał: Tyś jest może tensamdemon ? ;) ---> Jest bardzo monotematyczny - on ci nawet trąbę słonia opisze za pomocą budowy dżdżownicy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gejowy.kaczucha Nie podniecaj się tak - sam jesteś następny... 07.01.09, 23:36 ...na liście matołków ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Złogi esbeckie mogą sobie listy ... piiiisać :) 07.01.09, 23:38 gejowy.kaczucha napisał: Nie podniecaj się tak - sam jesteś następny.. ...na liście matołków ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Nie,ty jesteś samainnaprawda.Demonizujecie prawdę 08.01.09, 00:30 demon.prawdy napisał: Nie, ja jestem innysamdemon: Demon Prawdy. ---> ... o sobie, boicie się jej, zapominając, że byliście tylko małymi trybikami w esbeckiej a później we wsiowej maszynerii. Kiszczak już wam to wielokrotnie przekazywał, ale wy ciągle wpatrujecie się w niego jak w obraz ... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek To prawda też jest ślepa?Nie tylko Temida? :) 08.01.09, 01:00 demon.prawdy napisał: A teraz zadaj pytanie. ---> Zadałem pytanie 1,5 godziny temu. Skoro tego nie zauważasz, to widocznie masz problem z odpowiedzią. Pozostałe moje tu wypowiedzi, to tylko dywagacje, związane właśnie z tymi przyczynami nie zauważania lub komplikowania prostych odpowiedzi na proste pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Kim jest TW "Albinia" demonie 07.01.09, 22:50 i dlaczego dostała wille na Żoliborzu Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Kim jest TW "Albinia" demonie 07.01.09, 22:56 zoro_wieczorowo_poro napisał: Zadaj poprawne pytanie bo jak teraz demon powie, że p.Kaczyńska to wyjdzie na jaw, że demon prawdy jest podstawionym POjebem fałszu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Kim jest TW "Albinia" demonie 07.01.09, 23:09 myślisz ajron że to jednak pani Kaczyńska? Jak już wśród pisdzielców tak myślicie to coś w tym musi być Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Kim jest TW "Albinia" demonie 07.01.09, 23:20 zoro_wieczorowo_poro napisał: myślisz ajron że to jednak pani Kaczyńska? Jak już wśród pisdzielców tak myślicie to coś w tym musi być Ja nie mam prawa myśleć przecież jestem pisdzielcem wg.zoro_wieczorowo_poro i innych mędrców tego forum opcji znanej. Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: Kim jest TW "Albinia" demonie 07.01.09, 23:33 ajron1960 napisał: >Ja nie mam prawa myśleć przecież jestem pisdzielcem < prawo masz tylko nie jesteś w stanie z niego korzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Kim jest TW "Albinia" demonie 07.01.09, 23:47 ajron1960 napisał: Ja nie mam prawa myśleć przecież jestem pisdzielcem wg.zoro_wieczorowo_poro i innych mędrców tego forum opcji znanej. m.rycho napisał: prawo masz tylko nie jesteś w stanie z niego korzystać. inny mędrzec dał głos ? Nie wiedziałem, że mogę liczyć na jakiekolwiek prawa w Tuskolandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Kim jest TW "Albinia" demonie 08.01.09, 00:36 ajron1960 napisał: > Ja nie mam prawa myśleć przecież jestem pisdzielcem Myśl, myśl! To wbrew opiniom krążącym ponoć w równoległej kaczyńskiej rzeczywistości nie boli. Pomyśl i przekonaj się, że to jednak nie boli! Odpowiedz Link Zgłoś
demon.prawdy Wszystkie papiery TW Albina 08.01.09, 00:05 zostaly sfałszowane i są to jedyne sfałszowane papiery, jakie wytworzyła SB po roku 1410. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Dlaczego Chlebowski,Kuczyński,Olejniczak boją się 07.01.09, 23:31 demon.prawdy napisał: Znam prawdę na każdy temat. Czekam na pytania ---> ... Anity Gargas i jej programu "Misja Specjalna"? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=89427996 Odpowiedz Link Zgłoś
demon.prawdy Normalni ludzie 08.01.09, 00:07 nie zadają takich pytań. Bo nie oglądają programu "Linia Specjalna" Anity Gargas. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Błogi stan nieświadomości,to cena za normalność 08.01.09, 00:16 demon.prawdy napisał: Normalni ludzie nie zadają takich pytań. Bo nie oglądają programu "Linia Specjalna" Anity Gargas. ---> ... w waszym wydaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Dlaczego genialnego nazwałem Paskudem? 07.01.09, 23:46 A jego brata Weciakiem? Czym się kierowałem. Rozumem, czy intligencją od pięciu pokoleń? A może jam jest zwyczajnom podwórkowom hołotom i siem mylem? Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Dlaczego genialnego nazwałem Paskudem? 07.01.09, 23:51 zapijaczony-ryj napisał: A jego brata Weciakiem? > Czym się kierowałem. Rozumem, czy intligencją od pięciu pokoleń? > A może jam jest zwyczajnom podwórkowom hołotom i siem mylem? Na 100% "intligencją" zdobytą podczas pracy w resorcie. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Dlaczego genialnego nazwałem Paskudem? 07.01.09, 23:59 ajron1960 napisał: > "intligencją" tak mówią ci z resortu, ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Złogi nigdy się nie mylą,złogi tylko zalegają :) 08.01.09, 00:03 zapijaczony-ryj napisał: Dlaczego genialnego nazwałem Paskudem? A jego brata Weciakiem? Czym się kierowałem. Rozumem, czy intligencją od pięciu pokoleń? A może jam jest zwyczajnom podwórkowom hołotom i siem mylem? ---> Michnikoidy nigdy "się nie kierują", bo z definicji: "są kierowane"! :) Wbrew POzorom, podwórkowa hołota też swój rozum ma, czyli nie możesz być ani zwyczajną ani nadzwyczajną ... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek A ja nie wiem dlaczego z was takie Cienkie Bolki:) 08.01.09, 01:32 demon.prawdy napisał: Obaj wiemy dlaczego. ---> Widzę, że uprawiasz demontaż.prawdy zamiast jej poszukiwania. Spodziewałem się po tobie troszkę więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Kiedy zostana ujawnione prawdziwe życiorysy Kaczyń 08.01.09, 13:02 skich? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Czy hipoteza Goldbacha jest prawdziwa ? 08.01.09, 13:41 Ta hipoteza brzmi, że każda liczba parzysta jest sumą 2 liczb pierwszych. Z dobrze uzasadnioną odpowiedzią możesz się zgłosić na dowolny uniwersytet po doktorat. Odpowiedz Link Zgłoś
demon.prawdy Może być, 08.01.09, 23:47 ale nie musi. 320 = 318 + 2 Ale rozumiem, że popełniłeś nieścisłość i wtedy da się to prosto uzasadnić: jeśli w dodawaniu bierze udział 1 to wszystkie pozostałe liczby dodane do jeden, aby mogły dać sumę parzystą, muszą kończyć się cyfrą należącą do liczb pierwszych 1, 3, 5, 7 lub 9. I to jest odpowiedź dla forum. Na doktoratach w uniwerystetach mi nie zależy, bo posiadają mniej wiedzy, niż ja. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Dlaczego żadna szkoła w Warszawie nie przyznaje 08.01.09, 14:25 się do wydania świadectwa dojrzałości braciom K.? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dlaczego żadna szkoła w Warszawie nie przyzn 08.01.09, 19:04 zapijaczony-ryj napisał: > się do wydania świadectwa dojrzałości braciom K.? Podnosze. Odpowiedz Link Zgłoś
demon.prawdy Szkoły nie dojrzały do tego 08.01.09, 23:36 by się przyznać do błędu. Odpowiedz Link Zgłoś