zoro_wieczorowo_poro 20.01.09, 19:23 ZAMORDOWANO 3 ŚWIADKÓW!!! pod nadzorem płockiej prokuratury. Tak powiedział wybitny srateg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Zamordowano 3 świadków 20.01.09, 19:26 A co lon taki zielony sie zrobil. www.tvn24.pl/-1,1582341.1,0,1,tusk-przyznal-sie-do-porazki,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Zamordowano 3 świadków 20.01.09, 19:27 zoro_wieczorowo_poro napisał: > ZAMORDOWANO 3 ŚWIADKÓW!!! pod nadzorem płockiej prokuratury. > Tak powiedział wybitny srateg. Czyli na stanowisku premiera RP przez jakiś czas mieliśmy osobnika niespełna rozumu. W sumie nieźle się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Zamordowano 3 świadków 20.01.09, 19:28 zoro_wieczorowo_poro napisał: > ZAMORDOWANO 3 ŚWIADKÓW!!! pod nadzorem płockiej prokuratury. > Tak powiedział wybitny srateg. Jezeli tak wybitny srateg tak powiedzial dzisiaj o 23 bedzie ta Paskuda rozmieniona na drobne . Dlatego Walter biorze go w obrone . Nie lubie PiS-u , nie lubie SLD , PO , SO , LPR-u , ale dzieki takim wypadkom mozemy zobaczyc ze Jaroslawa Kalstein to sprzedawczyk blizej jej do Olmerta jak do normalnych ludzi . Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Zamordowano 3 świadków 20.01.09, 19:28 cały czas myslałem,że sprawców.coraz ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Zamordowano 3 świadków 20.01.09, 19:31 venus99 napisał: > cały czas myslałem,że sprawców.coraz ciekawiej. ja też. nie dość że skazanych sprawców to myślałem że sami się powiesili. Widocznie prezes ma jakieś teczki i wie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Zamordowano 3 świadków 20.01.09, 20:16 > Widocznie prezes ma jakieś teczki i wie lepiej Prezes ma zawsze zadziwiające wiadomości. Ciekawe co za źródło mu je dostarcza? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen101 Zamordowano 3 świadków 20.01.09, 20:23 A Ćwiąkal zamiast zadbać o ich ochronę jako jedynych świadków tropił laptopa Ziobry! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Zamordowano 3 świadków 20.01.09, 20:44 goldziu,świadkowie nie siedzą w wiezieniach z wyrokiem dożywocia,chyba,że siedzą w areszcie wydobywczym po ziobrą.to może być dożywocie. Odpowiedz Link Zgłoś