zapijaczony.ryj 26.01.09, 09:46 I tylko mi tu nie PiS_dolić o pracowitości Tuska! www.efakt.pl/politycy/artykul.asp?artykul=40728 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony.ryj Re: 100 dni w ciągu roku w Juracie! 26.01.09, 09:51 pl.youtube.com/watch?v=ba1ePTif3mk Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Dla mnie mógłby tam spędzić nawet pozostałe 26.01.09, 09:56 695 dni swojej kadencji. Tylko dlaczego na koszt nas wszystkich w ośrodku byczy się szanowna mamusia i braciszek? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Dla mnie mógłby tam spędzić nawet pozostałe 26.01.09, 09:57 PiS uprawia politykę rodzinną.bo najważniesza jest rodzina.własna! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Dla mnie mógłby tam spędzić nawet pozostałe 26.01.09, 10:09 venus99 napisał: > PiS uprawia politykę rodzinną.bo najważniesza jest rodzina.własna! To wiadomo od dawna! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Dla mnie mógłby tam spędzić nawet pozostałe 26.01.09, 12:47 Ja bym się dołozył, zeby mu dać tą Juratę na stałe od jutra. Pod jednym warunkiem, że siEM tam od jutra z bratem na stałe. Dorzucił bym im jeszcze całą szafę Lesiaka i całą zawartość tzw IPN co by się nie nudzili Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Morza szum, ptaków śpiew 26.01.09, 09:57 ... - może sobie nucić Lech. Czy ktoś ma włączony kalkulator i sumuje wszystko ? Coś mi sie wydaje bowiem, że on w czasie jednej kadencji wyda dwa razy więcej niż Kwasniewski w czasie podwójnej. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Morza szum, ptaków śpiew 26.01.09, 10:00 prawieemeryt napisał: > ... - może sobie nucić Lech. Czy ktoś ma włączony kalkulator i > sumuje wszystko ? Coś mi sie wydaje bowiem, że on w czasie jednej > kadencji wyda dwa razy więcej niż Kwasniewski w czasie podwójnej. Ma chłopina szeroki gest! Ludzkie panisko z niego. :p Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Premier ma jeszcze bardziej klawe... ;))) 26.01.09, 13:18 Ile godzin przepracowal już w tym roku ?... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Premier ma jeszcze bardziej klawe... ;))) 26.01.09, 13:29 Niech zgadnę: jedną i to niecałą? :p Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_siurek Re: Premier ma jeszcze bardziej klawe... ;))) 26.01.09, 18:48 ave.duce napisała: > Niech zgadnę: jedną i to niecałą? > > :p pl.youtube.com/watch?v=4olvhAZEOG8 A Jarku pewnie w Juratu zamiast Czerwonych Gitar , zespołu młodości jego równieśników z mamusią Fogga słucha Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Premier ma jeszcze bardziej klawe... ;))) 26.01.09, 14:24 barnacle.bill.the.sailor napisał: > Ile godzin przepracowal już w tym roku ?... > ;))) > Cysorz, to ma klawe życie, no i wypicie klawe www.dziennik.pl/files/archive/00085/Lech_kaczynski_85868l.jpg A co trzy dni w samolot i FRUU na "Łykend" za kilkadziesiąt (oby) tysięcy Tupolewem na 130 osób na Hel, a przed nim helikopter z Warszawy do gdańska, zebu jak prezio przyjedzie było następne FRUU na Hel , a potem to wszystko wtraca do Warszawy, ze za dwa dni wrócić na Hel i do Gdaska po prezia, zeby cysorz mógł z powotem FRUU do Warszawy w ramach kontynuacji programu"Tanie państwo PiS". www.pardon.pl/artykul/2327/_/wszystkie A jak cysorz zapragnie Tuska klepnąć w plecy w Brukseli to się nie certoli, tylko wynajmuje samolocik za 160 tysięcy PLN z naszych pieniędzy i...FRUU Boeingiem Do Brukseli... Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Premier ma jeszcze bardziej klawe... ;))) 26.01.09, 14:55 Wszystko do czasu, przeciez pasazer tych aeroplanowzauwazyl juz, ze istnieje "dziura budzetowa", wiec chyba instynkt samozachowawczy podpowie mu co robic, zeby go nie wchlonela ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Re: Premier ma jeszcze bardziej klawe... ;))) 26.01.09, 15:02 zapijaczony-ryj napisał: > Cysorz, to ma klawe życie, no i wypicie klawe Dlatego Dowald ma takie parcie na prezydenturę !... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Premier ma jeszcze bardziej klawe-poprzedni 26.01.09, 14:51 nic nie ustępował podwładnemu sobie bratu. To jego w końcu szkoła. W 16 samochodów i przy zatrzymanym ruchu FRUU za nasze pl.youtube.com/watch?v=hgDEjfx2JAI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Ale sĘsację nam skacowany/nieskacowany* zaserwował 26.01.09, 11:24 ;))) Rok ma 53 tygodnie i tyle samo weekendów, a weekend to 2 dni (sobota i niedziela), co daje razem 106 dni (53*2=106 - wykształciuchy mogą sprawdzić na kalkulatorze...). Jeżeli zatem do 100 dni brakuje kilku tygodni, a i w tym krótszym czasie Pan Prezydent PRACOWAŁ (m.in. podejmował Busha, Sarko, a nawet Dowalda !), to wychodzi, że jest pracoholikiem i pracuje znacznie dłużej niż przeciętny Polak !... :))) A co do pracowitośći Dowalda, to rzeczywiście nie ma co roztrząsać faktu jego własnego przeznania się, że "nie wyobraża sobie codziennego wstawania o 8.00 rano"... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe poszukaj o której prezio wstaje 26.01.09, 11:27 Rano biedak nie umie myśleć. Później jest niewiele lepiej. Prezydent-wczasowicz Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Może wstawać nawet w południe... 26.01.09, 11:39 Tak sie składa, wujaszku, że za rządzenie w polskim systemie prawnym odpowiada premier, a nie prezydent... BTW, ile dni przepracował w tym roku nasz kochany premier ?... Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Może wstawać nawet w południe... 26.01.09, 13:35 Czeka śpiąc do 12-tej az stara obudzona o 6-tej skończy malowanie i nie będzie straszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Może wstawać nawet w południe... 26.01.09, 15:28 Jak sie "umaluje" to pojada odpoczac do Wisly. Odpowiedz Link Zgłoś