zoro_wieczorowo_poro 26.01.09, 21:46 w charakterze ekspert od gospodarki :D Krajowej, nie narzędziowej w Białostockiej Fabryce Przyrządów i Uchwytów. PiS stawia na fachowców :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silesius.monachijski6 Re: Puter u Lisa 26.01.09, 21:57 lepsze juz to niz taki Rostowski, co to sie na "ekonomii Mauritiusa" zna; to niech tam sie bierze za finanse zoro_wieczorowo_poro napisał: > w charakterze ekspert od gospodarki :D Krajowej, nie narzędziowej w > Białostockiej Fabryce Przyrządów i Uchwytów. PiS stawia na fachowców :D Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Puter będzie walczył o honor Gęsickiej 26.01.09, 22:15 skandal krzyknął, po czym zakręciwszy wąsisko szuka rękawicy jak na rycerza z Puszczy Białostockiej przystało Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Puter będzie walczył o honor Gęsickiej 26.01.09, 22:26 mutrze wons się wkrencił w gwinta ;-) -, wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Hołota u Lisa! 26.01.09, 23:06 Putra z tą rozhisteryzowaną "lalunią" (brzydką zresztą), strugającą na ekxperta! Właśnie odszedłem od TV i załamka!:( Jak bydło (najdelikatniejsze określenie) może pozować na sędziów, fachowców, trybunów??!! Palikot był bardzo oszczędny w słowach! Dla mnie jest, to zwykłe qoorestwo polityczne! Zero myślenia o Polsce, wspólnym dobrze! Koniunktura polityczna i szukanie głupków! I, ta hołota chce dotrzeć do wykształciuchów?? Z czym?? Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Hołota u Lisa! 26.01.09, 23:10 dupetek napisał: > Putra z tą rozhisteryzowaną "lalunią" (brzydką zresztą), strugającą na ekxperta > ! > Właśnie odszedłem od TV i załamka!:( Jak bydło (najdelikatniejsze określenie) > może pozować na sędziów, fachowców, trybunów??!! > Palikot był bardzo oszczędny w słowach! Dla mnie jest, to zwykłe qoorestwo > polityczne! Zero myślenia o Polsce, wspólnym dobrze! Koniunktura polityczna i > szukanie głupków! > > I, ta hołota chce dotrzeć do wykształciuchów?? Z czym??< Powyższy postnie odnosi się do wystąpienia Palikota u Lisa, ale do jego hasła "prostytucja polityczna"!! Przepraszam za trochę haotyczny powyższy tekst, ale to od lodów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Re: Hołota u Lisa! 27.01.09, 08:24 dupetek napisał: > Palikot był bardzo oszczędny w słowach! Dla mnie jest, to zwykłe > qoorestwo polityczne! Zero myślenia o Polsce, wspólnym dobrze! > Koniunktura polityczna i szukanie głupków! Fakt, oszczędny był bardzo, ale i tak Lis z niego wyciągnął prawdę: PO w sposobie myślenia w polityce wcale się niestety nie różni od PiS. Zresztą chyba nikt się u nas w Polsce od nich nie różni. Nigdy nie będzie normalnie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Puter u Lisa 27.01.09, 00:18 Puter oddał już te trzy stówy? Oddał ten ukradziony laptop i aparacik foto? Cóś siem ocionga? Odpowiedz Link Zgłoś