wilk_z_wolfow 28.01.09, 13:42 Ciekaw jestem ktora z partii bedzie najglosniej krzyczala . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w111mil "Chcemy zlikwidować dotacje i subwencje dla partii 28.01.09, 13:47 politycznych" www.dziennik.pl/polityka/article128654/Tusk_Mam_czyste_sumienie.html Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Dotacje dla partii politycznych w dol o 30% ! 28.01.09, 13:48 Stawiam na Partię Trzech Stów, bo Edgar nie wyrabia się z tymy elementamy. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Dotacje dla partii politycznych w dol o 30% ! 28.01.09, 14:01 Oni nawet o 400 pln walczą, jak lwy... *** Tadeusz Cymański z PiS podkreśla, że posłowie nie powinni być szczególnie krytykowani za podwyżki. "Ja zawsze liczę dochód na osobę w rodzinie. Mam siedmioosobowa rodzinę na utrzymaniu, więc wydaje mi się, że krzywdzące jest to, że tylko posłów piętnuje się za wyższe płace. Przecież nie jesteśmy jakimiś wyjątkowymi krezusami" - podkreśla polityk PiS. Zapomina, że kandydowanie jest PRAWEM, a nie OBOWIĄZKIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Dotacje dla partii politycznych w dol o 30% ! 28.01.09, 18:44 Cymański-bezczelny głupek.znam rodzinę 10 osobową z dochodem 2.200.ten głupek stracił kontak z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma PIS protestuje. No comment 28.01.09, 14:08 PiS na pomysle nie zostawia suchej nitki. "To zagranie pod publiczkę. Rząd chce w ten sposób przykryć chaos w finansach publicznych związany z kryzysem" - ocenia Aleksandra Natalli-Świat. Dodaje, że Platforma Obywatelska, wykorzystujac sytuację, w istocie zamierza powiększyć swoją przewagę polityczną zmniejszając finansowanie swoim rywalom politycznym Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow PIS protestuje. No comment . Tego sie spodziewalem 28.01.09, 17:52 masuma napisał: > PiS na pomysle nie zostawia suchej nitki. "To zagranie pod publiczkę. Rząd chce > w ten sposób przykryć chaos w finansach publicznych związany z kryzysem" - > ocenia Aleksandra Natalli-Świat. Dodaje, że Platforma Obywatelska, wykorzystuja > c > sytuację, w istocie zamierza powiększyć swoją przewagę polityczną zmniejszając > finansowanie swoim rywalom politycznym Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika boi się ze jej na puder nie dadzą? 28.01.09, 18:23 masuma napisał: > . "To zagranie pod publiczkę. Rząd chce > w ten sposób przykryć chaos w finansach publicznych związany z kryzysem" - > ocenia Aleksandra Natalli-Świat. pani Świat boi się że zabraknie pieniędzy na jej występy "pod publiczkę" w spotach PiSu? No a poza tym, wizażystka, fryzjer, nowy żakiecik, kosmetyki- to też z funduszu partii można pokryć Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: boi się ze jej na puder nie dadzą? 28.01.09, 18:46 Wszak to pic i fotomontarz pod publikę. Nawet jak Tusek namówi Waldemara w co watpię. To po zawetowaniu ustawy SLD nie poprze platfusów. Nie popieram dotowania partii z budżetu ale; 1. Nie zmienia się reguł w trakcie kadencji 2. PO ma nieograniczony dostęp do lewej kasy a więc może sobie postulować zmiany Odpowiedz Link Zgłoś