bagatella 04.02.09, 16:17 i gdzie to sie sieje? emeryci, bezrobotni czy inni niedolezni inaczej. czy moze sami smola takie gnioty a la jeden normalny czlowiek, przeciez tez gosciu ma znaczacy feler w glowie, ehh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homosovieticus Najszczęśliwsze i najmądrzejsze są "boże dzieci" 04.02.09, 16:28 "wykształciuszku" z dolnej półki! Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Kolejny raz potwierdzasz,że nie POmyliłem się 04.02.09, 17:23 bagatella napisała: czy moze sami smola takie gnioty a la jeden normalny czlowiek, przeciez tez gosciu ma znaczacy feler w glowie, ehh ---> ... co do ciebie. Powiedz może dodatkowo, jak ty to robisz, że mając (podobno) głowę bez felerów, nie potrafisz napisać niczego z głową? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Kolejny raz potwierdzasz,że nie POmyliłem się 04.02.09, 17:28 1normalnyczlowiek nie napisał niczego z głową Pomylił się twój ojciec.Miał się spuścić na płytę kuchenną. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek PO jasnowidzeniu ich POznacie!!! :))) 04.02.09, 17:33 pollack5 napisał: Pomylił się twój ojciec.Miał się spuścić na płytę kuchenną. ---> Lubisz, polaczkiewiczu, tak grzebać w cudzych rozPOrkach? Jeśli tak, to nie ten adres ... niemcy w przeciwnym kierunku (biedronki też)! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Widze tow.nromalny, ze wasza dolegliwosc ma swe 04.02.09, 17:39 zrodlo w problemach seksualnych. Ale nie martwcie sie. zbierzcie sie na odwage i stancie w prawdzie. Powiedzcie pozostalym pacjentom glosno i wyraznie"Kocham homojarka"! Od razu poczujecie sie lepiej. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Jesli ja nie pisze z glowa to czym ty piszesz? 04.02.09, 17:57 bezbarwnym atramentem swojego wodza? a to nie boli czy wystarczy wazelina? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: PiS pismaki, skad oni ich biora? 04.02.09, 17:36 z moich obserwacji wynika, ze tylko zmieniają się nicki, jest ich góra z pięciu i pracują niczym mróweczki dzień i noc, aby prezesowi zrobić dobrze, czy pracują pro bono...?! najprawdopodobniej...;) www.efakt.pl/politycy/artykul.asp?artykul=41026 Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Bagatelko:) 04.02.09, 17:39 Pisdziadostwo, to takie świństwo, które ma korzenie w mrokach historii!! Taka, np. Dulska, to przykład pisdziada dziewiętnastowiecznego! Światli Polacy walczyli z tym zawsze!! I na nas historia zrzuciła obowiązek walki o kulturę, człowieczeństwo i inne wzniosłe hasła! Gdybyś miała wątpliwości, to odsyłam Cię do priorytetów XIX-wiecznych pozytywistów! Taki, np. B.Prus zabiłby śmiechem naszego wodzusia pisdziadów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: Bagatelko:) 04.02.09, 18:07 Bogu dzieki, nawet na obczyznie, nie zapominam, ze np Glowacki napisal nam np Anielke, bo co poniektorzy chca nam to wcisnac jako kanon wspolczesnego dzialania, ehh ci zaklinacze czasu z pisu Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: PiS pismaki, skad oni ich biora? 04.02.09, 18:29 Mnie dziwi ci innego: zazwyczaj kto głupi, to siedzi cicho albo udaje mądrego, a te sobie cnotę uczyniły z tego, że głupie i wrzaskliwe. Odpowiedz Link Zgłoś