basia.basia 15.11.03, 13:11 I mnóstwo dziennikarzay na sali u Skowrońskiego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t1s Re: Ziobro i Wenderlich w Polsacie! IP: *.acn.waw.pl 15.11.03, 13:49 Wenderlich zachowuje się zawsze jak naćpany. Jakby odizolowany od wszystkiego bełkocze po swojemu, zupełnie nie zwracając uwagi na to co mówi druga osoba. Gorzej-nie zwracając uwagi na to, że ta osoba wogóle mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ziobro i Wenderlich w Polsacie! 15.11.03, 13:50 Gość portalu: t1s napisał(a): > Wenderlich zachowuje się zawsze jak naćpany. Jakby odizolowany od wszystkiego > bełkocze po swojemu, zupełnie nie zwracając uwagi na to co mówi druga osoba. > Gorzej-nie zwracając uwagi na to, że ta osoba wogóle mówi. A "poprzeczna etyczka" już była, czy zmienił bajer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ziobro i Wenderlich w Polsacie! IP: *.acn.waw.pl 15.11.03, 14:00 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Wenderlich zachowuje się zawsze jak naćpany. Jakby odizolowany od wszystki > ego > > bełkocze po swojemu, zupełnie nie zwracając uwagi na to co mówi druga osob > a. > > Gorzej-nie zwracając uwagi na to, że ta osoba wogóle mówi. > > > > A "poprzeczna etyczka" już była, czy zmienił bajer? Słuchałem go z drugiego pokoju. Słów już nie rozumiałem. Do mnie i tak nie dociera to co ten facet recytuje. Ale dybym miał stawiać to bym powiedział, że poprzeczka była:). Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Żałujcie, żeście nie widzieli! 15.11.03, 14:14 Parę razy publiczność wybuchała śmiechem po lub w trakcie kwestii Wunderbara. Nie było o etyce itp. ale klasyczne odwracanie kota ogonem. A w ogóle było o rezultatach prac kś! Nie oglądałam od samego początku, więc nie wiem czy tylko o kś było. Ziobro był świetny i dostawał brawa natomiast Wunder... plótł od rzeczy dosłownie, bo za każdym razem miał śpiewkę a wy się czepiacie kiedy FOZ, Kaczyński itp. I miał przylepiony ten swój durnowaty uśmieszek. Jeszcze był Satkowski (?) z Gazety Polskiej i bardzo sensownie omawiał sytuację i nawet wkurzył Barańskiego - był na sali! Skowroński zapytał jakie są dotychczasowe rezultaty prac komisji. Na to Ziobro, że Jakubowska już dawno powinna być zdjęta i nie tylko ona ale niektórzy powinni ponieść konsekwencje nie tylko polityczne i iść do więzienia. Tu aplauz a Wenderlich zaczął swoją śpiewkę, że pozwólmy komisji skończyć a poseł Ziobro od początku feruje wyroki, stałe jego ble, ble. Reszta potem, bo wydaje obiad:) Strajker wczoraj po nocy zachęcał do oglądania tzn., że będzie i jego relacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoniącyPielęgniarz Re: Żałujcie, żeście nie widzieli! IP: *.clean4all.com 15.11.03, 14:20 Dzięki za relację. Trzeba będzie obejrzeć powtórkę w przyszłym tygodniu. Tylko ten Barański... No, ale nic. ps Z GP to zapewne chodziło o Sakiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoniącyPielęgniarz Re: Ziobro i Wenderlich w Polsacie! IP: *.clean4all.com 15.11.03, 13:53 A co było? Jakiś konkretny temat, czy o etyce w polityce? Za tydzień powinna być powtórka na Polcacie 2. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ziobro i Wenderlich w Polsacie! 15.11.03, 13:57 Gość portalu: GoniącyPielęgniarz napisał(a): > A co było? Jakiś konkretny temat, czy o etyce w polityce? A co za różnica? Bez względu na temat, etyk gawędziarz Wunderdrelich i tak zawsze na etykę zejdzie. Przepraszam, wespnie się, bo ta poprzeczka tak wysooooko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoniącyPielęgniarz Re: Ziobro i Wenderlich w Polsacie! IP: *.clean4all.com 15.11.03, 14:01 W wyniku ostatnich wydarzeń musiałem dokonać przegrupowań i Wunderbar jest nadal numerem 1, ale już tylko w kategorii męskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ziobro i Wenderlich w Polsacie! 15.11.03, 14:06 Gość portalu: GoniącyPielęgniarz napisał(a): > W wyniku ostatnich wydarzeń musiałem dokonać przegrupowań i Wunderbar jest > nadal numerem 1, ale już tylko w kategorii męskiej. Zdecydowałeś się już między Anitą a tą Szynszylą (czy jak jej tam)? Która jest nr 1 w żeńskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoniącyPielęgniarz Re: Ziobro i Wenderlich w Polsacie! IP: *.clean4all.com 15.11.03, 14:10 Jak usłyszysz panią Senyszyn, to nie będziesz mieć najmniejszych wątpliwości. Dążąc do pełnego równouprawnienia we własnej partii i przy okazji odebrania argumentów Zielonym, SLD powinno powierzyć stanowisko współrzecznika partii p. Senyszyn. Ich wspólne konferencje prasowe byłyby śmietanką polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Ziobro i Wenderlich w Polsacie! IP: *.gdynia.mm.pl 15.11.03, 14:06 GP GRABA! przewodniczacy zasmakowało mi byc prze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoniącyPielęgniarz Re: Ziobro i Wenderlich w Polsacie! IP: *.clean4all.com 15.11.03, 14:12 No to graba, Marian. Jak już będzie po imprezie, to koniecznie zdaj relację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Ziobro i Wenderlich w Polsacie! IP: *.gdynia.mm.pl 15.11.03, 14:12 Bardzo cieńko grał w zespole Oz. Rydzyka w toruniu wywalony bo fałszował i tak zostało do dzis prze Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Barański i wrzody żołądkowe 15.11.03, 15:44 Na koniec Skowroński poprosił o podsumowanie no i Sakowicz powiedział, że się dziwi sld, że nie zrobił tego co powinien tzn. nie pozbył się wszystkich umoczonych, bo wtedy mógłby iść do przodu ... Barański mu przerwał i mówi: " nie przejmujcie się tak lewicą, bo dostaniecie wrzodów żołądka". A sam poproszony o wypowiedź powiedział, że mamy państwo prawa, są sądy i to one rozstrzygną kto jest winien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziennikarz marian Re: Barański i wrzody żołądkowe IP: *.gdynia.mm.pl 15.11.03, 15:50 BB oprzytomniej kochane dziecko BB, wolnych dziennikarzy jeszcze nie ma, trzeba czsu 30-30 lat zanim pozbyjemy sie odium homosovieticus w mysli i mowie. sam rzykładem erstem ale walcze ,walcze z tym niedobrodziejstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Barański i wrzody żołądkowe 15.11.03, 15:56 Gość portalu: Dziennikarz marian napisał(a): > BB > oprzytomniej kochane dziecko BB, wolnych dziennikarzy jeszcze nie ma, trzeba > czsu 30-30 lat zanim pozbyjemy sie odium homosovieticus w mysli i mowie. sam > rzykładem erstem ale walcze ,walcze z tym niedobrodziejstwem. O co Ci chodzi? Ja tylko sprawozdaję! Mam tego nie robić, bo Ci się styl nie podoba czy co? :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papa Smerf Re: Barański i wrzody żołądkowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 16:50 basia.basia napisała: > O co Ci chodzi? Ja tylko sprawozdaję! > Mam tego nie robić, bo Ci się styl nie podoba czy co? > > :(((( Basiu kochana, sprawozdaj. Robisz to całkiem sprawnie. A że wynika z tego iż kochasz Ziobrę a nie cierpisz Wynderlicha - to Twoje prawo. W końcu to ma być forum a nie posiedzenie Towarzystwa Wzajemnej Adoracji. PS Trochę się różnimy. Bo ja ich nie cierpię ani jednego, ani drugiego. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barański beee Re: Barański i wrzody żołądkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 16:52 Gość portalu: Papa Smerf napisał(a): > basia.basia napisała: > > > O co Ci chodzi? Ja tylko sprawozdaję! > > Mam tego nie robić, bo Ci się styl nie podoba czy co? > > > > :(((( > > Basiu kochana, sprawozdaj. Robisz to całkiem sprawnie. A > że wynika z tego iż kochasz Ziobrę a nie cierpisz > Wynderlicha - to Twoje prawo. W końcu to ma być forum a > nie posiedzenie Towarzystwa Wzajemnej Adoracji. > > PS Trochę się różnimy. Bo ja ich nie cierpię ani jednego, > ani drugiego. :-) Lepper ci podchodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Smerf Re: Barański i wrzody żołądkowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 16:59 Gość portalu: Barański beee napisał(a): > > PS Trochę się różnimy. Bo ja ich nie cierpię ani jednego, > > ani drugiego. :-) > Lepper ci podchodzi ? Oczywiście. Jeśli dyskutują ze sobą Ziobro i Wunderlich to najbardziej z nich podoba mi się Lepper. Logiczne prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Ziobro nie jest w moim typie 15.11.03, 17:03 a Wenderlich to gawędziarz bez polotu ale jest w tym komiczny:) Gość portalu: Papa Smerf napisał(a): > basia.basia napisała: > A > że wynika z tego iż kochasz Ziobrę Bzdura Papo:) Czy Ty widziałeś ten program? Ziobro mówił o faktach a Wenderlich zamiast się do nich odnieść krytykował Ziobrę personalnie albo wypominał Ziobrze domniemane grzechy Kaczyńskich. To nazywam wykręcaniem kota ogonem. Podobnie postąpił Barański (gdy mówiono o braku reakcji prezydenta), bo go wsparł używając tej samej metody i wyskakując z pretensajmi do Kaczyńskiego, że on również wiedział o sprawie a nie doniósł do prokuratury. To jest typowa zmyła: - Mamo, Jaś mi zabrał czekoladę, a Jaś na to: - a ona na Mikołaja dostała dwie czekolady a ja tylko jedną. a nie cierpisz > Wynderlicha - to Twoje prawo. Nie mogę powiedzieć, że go niecierpię. On mnie bawi, bo to taki Jaś Fsola:) W końcu to ma być forum a > nie posiedzenie Towarzystwa Wzajemnej Adoracji. > > PS Trochę się różnimy. Bo ja ich nie cierpię ani jednego, > ani drugiego. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Smerf Re: Ziobro nie jest w moim typie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 17:13 basia.basia napisała: > Bzdura Papo:) > Czy Ty widziałeś ten program? Nie. Nie widziałem. Ale trudno mi w to uwierzyć, że jeden mówił wyłącznie rzeczy mądre a drugi wyłącznie głupoty. A może się mylę?? > To nazywam wykręcaniem kota ogonem. > Podobnie postąpił Barański (gdy mówiono o braku reakcji prezydenta), bo go > wsparł używając tej samej metody i wyskakując z pretensajmi do Kaczyńskiego, > że on również wiedział o sprawie a nie doniósł do prokuratury. > A to już jest temat dla Marianowej Komisji Śledczej. Jak to właściwie było, że "cały Sejm huczał" na temat afery Rywina, ale nikt nie złożył zapytania poselskiego. Przecież w o wiele błahszych (głupi termin) sprawach, zapytania składane są natychmiast. Przecież każda opozycja w każdydm kraju potraktowałaby to jako smaczny kąsek. Dlaczego naszej to nie smakowało? Przestraszono się Klewek? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ziobro nie jest w moim typie 15.11.03, 17:21 Gość portalu: papa Smerf napisał(a): > pretensajmi do Kaczyńskiego, > > że on również wiedział o sprawie a nie doniósł do > prokuratury. > > > > A to już jest temat dla Marianowej Komisji Śledczej. Jak > to właściwie było, że "cały Sejm huczał" na temat afery > Rywina, ale nikt nie złożył zapytania poselskiego. > Przecież w o wiele błahszych (głupi termin) sprawach, > zapytania składane są natychmiast. Przecież każda > opozycja w każdydm kraju potraktowałaby to jako smaczny > kąsek. Dlaczego naszej to nie smakowało? Przestraszono > się Klewek? A może włączyłbyś się do prac MKŚ? To jest bardzo tajemnicza sprawa, to embargo na sprawkę Rywina. I to nie tylko opozycja trzymała gębę w kubeł. Wszyscy to robili! Dlaczego? Spróbuj sformułować jakąś teorię. Bardzo proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Smerf Re: Ziobro nie jest w moim typie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 17:36 basia.basia napisała: > A może włączyłbyś się do prac MKŚ? > To jest bardzo tajemnicza sprawa, to embargo na sprawkę Rywina. > I to nie tylko opozycja trzymała gębę w kubeł. Wszyscy to robili! > Dlaczego? Spróbuj sformułować jakąś teorię. Bardzo proszę:) Może i mógłbym coś wymyślić. Ale jako papa Smerf (fatalna czerowna czapeczka) jestem niewiarygodny. Np. iza.bella.iza zaczyna (słusznie) nowy wątek "Do Komisji Mariana" zawierający wyłącznie wnioski z dyskusji (bez przyjemnej ale rozwadniającej otoczki), ale z góry zaznacza: "II) Obrońcy SLD włączają się do dyskusji bez argumentów, ale za to z emocjami." Emocji ci u mnie co kot napłakał, obrońca SLD ze mnie też byle jaki, ale ta cholerna czapeczka?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoniącyPielęgniarz O uczuciach IP: *.clean4all.com 15.11.03, 17:40 Gość portalu: papa Smerf napisał: >Emocji ci u mnie co kot napłakał, obrońca SLD ze mnie też >byle jaki, ale ta cholerna czapeczka?! Papo Smerfie, nie tak dawno rzeczywiście pisałeś, że Twoje uczucie osłabło, ale nie wiedziałem, że to aż tak fatalnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Smerf Re: O uczuciach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 17:45 Gość portalu: GoniącyPielęgniarz napisał(a): > Papo Smerfie, nie tak dawno rzeczywiście pisałeś, że Twoje uczucie osłabło, ale > > nie wiedziałem, że to aż tak fatalnie wygląda. Chlip! chlip! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Papo! 15.11.03, 17:29 Strajker mi to przypomniał: "Tylko Ziobro przyszedł już się dowiedział od tego śmiecia, że ma nadwagę, fantasmagorię i powinien iść do psychoanalityka." Słyszałam o tych fantasmagoriach i wizycie u psychoanalityka. To jest tak właśnie. Przytaczasz jakiś fakt i wyciągasz wniosek a w odpowiedzi słyszysz, że masz wrzody, pomieszanie zmysłów itp. Chyba to jasne! Osłabianie argumentów za pomocą robienia z adwersarza idioty. Drogi Papo Smerfie, A czy Ty nie zrobiłeś tego samego kiedy mi imputowałeś, że się kocham w Ziobrze?:) No i co mi powiesz? ps Słowo daję, że on mnie nie "kręci":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Smerf Re: Papo! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 17:44 basia.basia napisała: > Drogi Papo Smerfie, > A czy Ty nie zrobiłeś tego samego kiedy mi imputowałeś, > że się kocham w Ziobrze?:) No i co mi powiesz? > > ps > Słowo daję, że on mnie nie "kręci":) Basiu ja Ci nie wróg. Ale jak wiadomo papa to papa, czyli stara pie... I taki zawsze jak widzi, że jeśli jakiś ktoś jakąś ktosiównę zachwyca i widzi w nim same naj, naj. to musi być coś? Polecam Ci zresztą dla odprężenia kawałek z felietonu Pilcha w "Polityce": "Ileż to razy boska Anita z SLD stać będzie przed tym lustem i narzuciwszy na ramiona ten sam krwistoczerwony szal, co go na komisji miała, pytać będzie: Zwierciadełko powiedz przecie, kto jest najpiękniejszy w świecie? (A zwierciadełko znienacka: Poseł Ziobro w berecie!)" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Papo! 15.11.03, 22:12 Gość portalu: papa Smerf napisał(a): > basia.basia napisała: > > > Drogi Papo Smerfie, > > A czy Ty nie zrobiłeś tego samego kiedy mi imputowałeś, > > że się kocham w Ziobrze?:) No i co mi powiesz? > > > > ps > > Słowo daję, że on mnie nie "kręci":) > > Basiu ja Ci nie wróg. Ale jak wiadomo papa to papa, czyli > stara pie... I taki zawsze jak widzi, że jeśli jakiś ktoś > jakąś ktosiównę zachwyca i widzi w nim same naj, naj. to > musi być coś? > Polecam Ci zresztą dla odprężenia kawałek z felietonu > Pilcha w "Polityce": > "Ileż to razy boska Anita z SLD stać będzie przed tym > lustem i narzuciwszy na ramiona ten sam krwistoczerwony > szal, co go na komisji miała, pytać będzie: Zwierciadełko > powiedz przecie, kto jest najpiękniejszy w świecie? (A > zwierciadełko znienacka: Poseł Ziobro w berecie!)" :-) :))))))) Zaraz sobie przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Ziobro i Wenderlich w Polsacie! 15.11.03, 17:07 To co dziś pokazał Barański korepsonduje pięknie z zachowaniem Millera. Tylko Ziobro przyszedł już się dowiedział od tego śmiecia, że ma nadwagę, fantasmagorię i powinien iść do psychoanalityka. Tylko Ziobro zadał pytanie Millerowi o nagrywanie rozmów w kancelarii premiera a już Miller zarzucił mu, że Ziobro rozciąga swoje przyzwyczajenia na jego osobę, nazwał go zerem i wysłał do burdelu. Nieprzypadkowo Miller obsadził to stanowisko Barańskim- to samo chamstwo, cynizm, bezczelność i prostackie żarciki; nawet ryje mają podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Ziobro i Wenderlich w Polsacie! 15.11.03, 17:11 ... a Wenderlich tylko przegaduje, w ogóle nie zwraca uwagi na to co ktoś mówi. ps- Basiu ten z gp to Sakiewicz@:-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ziobro i Wenderlich w Polsacie! 15.11.03, 17:31 strajker napisał: > ... a Wenderlich tylko przegaduje, w ogóle nie zwraca uwagi na to co ktoś mówi. > > ps- Basiu ten z gp to Sakiewicz@:-) Dzieki:) Już mi GP napisał a ja znowu przekręciłam:) To dlatego, że się wczesniej nie spotkałam z tym nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś