ja-kiko 08.02.09, 00:14 Spodziewają się, że historia - ha ha - postawi im pomniki. A tymczasem to bandziory zrezygnowały z władzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus99 Re: Pycha okrągłostołowców 08.02.09, 10:36 zawsze mówiłem,że kaczorki są pełne nie tylko głupoty ale i pychy. Odpowiedz Link Zgłoś
kiikko Re: Pycha okrągłostołowców 08.02.09, 11:09 POplatfusy i czerwona arystokracja nabiły na tym biznesie kabzę Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Pycha okrągłostołowców 08.02.09, 11:17 kaczory nawet tego nie potrafiły?widzisz,zawsze mówiłem,że to wyjątkowe miernoty. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Dumny jesteś ze współpracy ze zlodziejami? 08.02.09, 11:35 venus99 napisał: kaczory nawet tego nie potrafiły? ---> To dla was charakterystyczne -jak zwykle próbujecie wybielać oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
piszeprawde_dlategoniekasuj czlowieku, jakis ty denny... wiesz o tym? 08.02.09, 11:40 venus99 napisał: > kaczory nawet tego nie potrafiły?widzisz,zawsze mówiłem,że to > wyjątkowe miernoty. okragly stol zdrady - a ty o kaczorkach... jakis ty durny - albo ci ktos mozg spral do cna... a moze ty za jeszcze mlody? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Pycha okrągłostołowców 08.02.09, 11:40 > POplatfusy i czerwona arystokracja nabiły na tym > biznesie kabzę "Telegraf" to dzieło Kaczyńskich. Nie śmierdziała im wtedy kasa komuchów. Bo gdyby przyjęli założenia czysto moralne, toby nigdy niczego nie mieli. Po prostu uczciwie nie potrafią Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Pycha okrągłostołowców 08.02.09, 11:45 ja-kiko napisała: > Spodziewają się, że historia - ha ha - postawi > im pomniki. Takie pomniki? www.wpisz24.pl/wp-content/uploads/2009/02/wojtek-i-bolek.jpg Odpowiedz Link Zgłoś