Gość: 23 IP: *.chello.pl 16.06.08, 20:02 Gdzie żeś polazł??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altinka Re: ROMAN!!! 16.06.08, 20:25 Tu on, u mnie był. Ale już poleciaaał. Przez ogródek. Butów nie wziął, tak się śpieszył. Ech, ten Roman. Nie pomyśli. Poślizgnie się albo co. Trza pilnować, jak dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Nieźle!!! 16.06.08, 21:11 Ładne rzeczy! A przed kim tak zwiewał od Ciebie, przed zazdrosnym adoratorem? Czy to Ty masz tą groźną psinę, bo już nie pamiętam czyja ona była? ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Nieźle!!! 16.06.08, 21:26 Zasiedział się, a miał coś jeszcze. Nawet herbaty nie dokończył. Tak wpadł, jak po ogień. Dopiłam za niego i szklankę już umyłam. Śladu nie ma po Romanie. Tylko te buty ... Martwię się czy doleciał. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Nieźle!!! 16.06.08, 21:41 O rety! A co będzie, jak Ci wąsy wyrosną, po tym dopijaniu herbaty? Będziesz miała kłopot z depilacją :( ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Nieźle!!! 16.06.08, 21:46 Nie pomyślałam ... przez to zamieszanie (Roman ładnie pachniał, eeee... wąsów nie będzie) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 A co to ma do rzeczy? 16.06.08, 21:49 że ładnie pachniał? Chłop, to chłop zawsze istnieje niebezpieczeństwo, że się zarostem zarazisz :)))) Widzę, że też jesteś węchowiec :D ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: A co to ma do rzeczy? 16.06.08, 21:50 ginger43 napisała: > że ładnie pachniał? Chłop, to chłop zawsze istnieje > niebezpieczeństwo, że się zarostem zarazisz :)))) Widzę, że też > jesteś węchowiec :D Jak ładnie pachniał to dopiłam Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: A czym tak ładnie pachniał? n/t 16.06.08, 21:55 ginger43 napisała: > Pachniał ... no, tak ...że nie wiem czym. Tak ładnie.Pachniał. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Plączesz się w zeznaniach 16.06.08, 21:57 Lubię konkrety, a nie wodolejstwo! ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Plączesz się w zeznaniach 16.06.08, 22:04 ginger43 napisała: > Lubię konkrety, a nie wodolejstwo! Ale ja nie wiem czym pachniał. Nie umiem tego opisać. Podobał mi się ten zapach. Pasował do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Plączesz się w zeznaniach 16.06.08, 22:16 altinka napisała: > Nie umiem tego opisać. Brak Ci fantazji??? Pachniał jak rozgrzana w słońcu łąka, czy jak zimowy poranek, czy jak? No nie! Zero romantyzmu koleżanko, zawiodłam się na Tobie :( ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Plączesz się w zeznaniach 16.06.08, 22:29 ginger43 napisała: > altinka napisała: > > > Nie umiem tego opisać. > > Brak Ci fantazji??? Pachniał jak rozgrzana w słońcu łąka, czy jak > zimowy poranek, czy jak? No nie! Zero romantyzmu koleżanko, > zawiodłam się na Tobie :( Pachniał... Wtedy się nie myśli czym bo to jego zapach, a potem tylko się odwraca głowę jak w autobusie czy kolejce poczuje się podobny. Automatyzm. No moja fantazja jest ułomna. Wybacz mi. Czasem brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tężec Re: ROMAN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 21:52 znowu chello ? post na twoim poziomie . same sztuczne ,nudne posty na siłę byle coś było ,byle pokazać jak to sobie super radzicie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes.g Re: ROMAN!!! IP: *.aquanet.pl 17.06.08, 10:52 Spokojnie...jest ze mną, wtulony...zaryczany i chyba z lekkim kacem.. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ROMAN!!! 17.06.08, 11:21 czemu on ryczy ? co mu zrobiły te wszystkie złe kobiety ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: ROMAN!!! 17.06.08, 12:01 To ile ich było??? Ja łazi nie wiadomo gdzie, to ma za swoje - tak się kończy łapanie kilku srok za ogon! ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ROMAN!!! 17.06.08, 12:06 Może to jakiś domokrążca akwizytor? I ryczy bo interes mu nie...idzie? albo co... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: ROMAN!!! 17.06.08, 12:12 dwausmiechy napisała: > I ryczy bo interes mu nie...idzie? Że co? Że niby impotent? :PPP ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ROMAN!!! 17.06.08, 12:14 o jakim interesie Ty myślisz! :)) tak publicznie? wstydź się! Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Eee tam, nic co ludzkie nie jest mi obce 17.06.08, 12:16 A niech się wstydzi, ten co widzi, ja tam wstyd mam zakryty :D Ja nic publicznie nie robię - choć to podobno teraz modne :P ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Eee tam, nic co ludzkie nie jest mi obce 17.06.08, 12:26 Gini, Ty uważaj z tymi deklaracjami "wszystko dla ludzi"... Bo Roman się skusi i Ci zaraz do drzwi zapuka! Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Nawet jak zapuka do drzwi, to nie 17.06.08, 12:29 jest powiedziane, że mu otworzę :) Pewnie, że wszystko jest dla ludzi, tylko w granicach rozsądku. ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Nawet jak zapuka do drzwi, to nie 17.06.08, 12:36 a kupisz od niego 20 sztuk szczoteczek do zębów? (akwizytor przecież) Kup... inaczej dojdzie do mnie i znowu będzie ryczał z rozpaczy że ten interes to nie-ten-tego-noo.... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Nie mam zamiaru stawrzać mu złudzeń 17.06.08, 12:49 Jeśli faktycznie mu ta robota nie idzie, to nie należy się nad nim litować i w sztuczny sposób wspomagać, tylko pomyśleć o zmianie - zmotywować do działania, pokazać nowy kierunek. Co to za chłop, który mazgai się jak baba, zamiast działać? Nie róbcie mu niedźwiedziej przysługi - jakiś instynkt macierzyński się w Tobie budzi, czy co? ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Nie mam zamiaru stawrzać mu złudzeń 17.06.08, 12:57 To pewnie dlatego, że od rana po głowie mi się tłucze "do serca przytul psaaa, weź na kolana koootaaa"... niedźwiedź też obleci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Coś bym napisała, ale znowu nas ktoś 17.06.08, 13:03 podsumuje :PPP ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes.g Re: ROMAN!!! IP: *.aquanet.pl 17.06.08, 12:02 ...bo zupa była za słona? bo orgazmu nie miała?.. - pytam. Nieee, Roman ryczy, że nie Linda i na ZŁĄ KOBIETĘ się nie powoła. Ryczy bo ... kurczę, znowu się dławi łzami Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ROMAN!!! 17.06.08, 12:09 Ryczy, że Linda Evangelista mu "nie" powiedziała choć on nawet nie Linda?? Phi! myslał by kto...skromniś! Połóż go w pozycji bocznej ustalonej! Toż zadławić się gotów łzami i pikantnych szczegółów się nie dowiemy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes.g Re: ROMAN!!! IP: *.aquanet.pl 17.06.08, 12:31 ..ustawiłam go do pionu. Wszak skoro mu interes...nie idzie, to pozycja dobra do pójścia...sobie;) Może w końcu chłopak dojdzie...po ten rozum co niby w głowie siedzi;). Której...? Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ROMAN!!! 17.06.08, 12:37 Agnes.g, Ty Dobra Kobieta jesteś :)) Czyli Roman ruszył znowu w trasę... strach się bać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes.g Re: ROMAN!!! IP: *.aquanet.pl 17.06.08, 13:23 ..wstał i ruszył. Oby z tego jakichś nieszczęść nie było. Roman się wygadał - za hydraulika robi. Oby zawory nie popuszczały - Roman ma moc...mocny głos, łapę i temperamentny chłopok z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 On już pewnie grasuje na Wyspach Brytyjskich 17.06.08, 13:28 tam polscy hydraulicy ponoć są w cenie :D ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes.g Re: On już pewnie grasuje na Wyspach Brytyjskich IP: *.aquanet.pl 17.06.08, 13:34 MASZ RACJĘ. Roman poryczany był, bo tu go nie docenili. To sobie pójdzie gdzie indziej. Chłopak może i gębę końską ma, ale za to mocny w tej gebie, że hej;P. I wysoki i dobrze zbudowany - co sie dziwić, że zawory niektóre popuszczały... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: On już pewnie grasuje na Wyspach Brytyjskich 17.06.08, 14:04 Nie wydaje mi się. Roman ostatnim patriotą jest. i tu się w kraju ostał by luki po emigrantach pracowicie wypełniać! Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: ROMAN!!! 17.06.08, 19:46 Gość portalu: agnes.g napisał(a): > Spokojnie...jest ze mną, wtulony...zaryczany i chyba z lekkim kacem.. Moralnym chyba. Jak mógł. Ryczy bo butów zapomniał. Buty spalę. Niech ma jakąś stratę. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ROMAN!!! 18.06.08, 11:38 Jak możesz się tak okrutnie mścić! Widzisz, że Romuś juz wystarczaaco przeżywa... chlip Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: ROMAN!!! 18.06.08, 23:00 altinka napisała: > Gość portalu: agnes.g napisał(a): > > > Spokojnie...jest ze mną, wtulony...zaryczany i chyba z lekkim > kacem.. > > Moralnym chyba. Jak mógł. Ryczy bo butów zapomniał. Buty spalę. > Niech ma jakąś stratę. Cholera.... Altinko, to chyba nie ten ROMAN?!. Bo jak go do pionu ustawialam to buty jak byk na nogach miał...Bo to nie szewc jest, tylko hydraulik. Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: ROMAN!!! 19.06.08, 17:25 agnes.g napisała: > Cholera.... Altinko, to chyba nie ten ROMAN?!. Bo jak go do pionu > ustawialam to buty jak byk na nogach miał...Bo to nie szewc jest, >tylko hydraulik. Się porobiło :) Cyrk, panie, cyrk z tymi Romanami Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: ROMAN!!! 17.06.08, 13:20 Jak gdzie? Nowe mięcho wypatrzył:PPP ....boo każdy Roman to erotoman;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ROMAN!!! 17.06.08, 14:02 Eeee... a może pobiegł za tym mięchem, upoluje i, jak to przyzwoity men, przez ramie przerzuci i do domu swojej kobiecie przyniesie na obiad ? Może to Tarzan.. a nie od razu erotuman... Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ROMAN!!! 17.06.08, 15:04 Hmm, myslisz, żeby zostać realistką muszę przyjąć "z dobrodziejstwem inwentarza" fakt, że "każdy facet to świnia"(mięsożerna) , a Roman szczególnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: ROMAN!!! 17.06.08, 15:25 khinga napisała: > Optymistka z Ciebie;)) Na tym forum lepiej brzmi romantyczka, nie optymistka :D ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: ROMAN!!! 17.06.08, 15:37 Gini na tym forum to coraz mniej romantyczności:/ Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ROMAN!!! chlip 17.06.08, 15:48 bo Roman ostatnim romantykiem był... ale sobie poszedł. cóż my same biedne żuczki bez Romana możemy... chlip Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ROMAN!!! chlip 18.06.08, 11:39 Cóż, gdzie Roman nie może tam kobietę pośle Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: ROMAN!!! 28.06.08, 12:54 Ja widziałem ostatnio Romana... Zachowywał się dokładnie tak: pl.youtube.com/watch?v=_FAU0pfXHTY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś