10.02.09, 11:54
Widzę czarnopijarowskie posty na temat wystapienia Jarka u Lisa.
Ale cóś słabiutko, bladziutko i bez zbytniego animuszu forumowa antykacza brać
sie uwija, hehehe. Nie daje rady rzeczywistości!
Chłopaki! To dopiero początek. Szczeny wam poopadają tak, że będzie trzeba
drutować, hehehe.
Obserwuj wątek
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Hehehehe. 10.02.09, 11:59
      Zgadzam się z tobą że b.stary.zgred przegina z tymi postami. Na
      szczęście PiS, w przeciwieństwie do PO, nie stosuje pijaru.
      • elena4 Re: Hehehehe. 10.02.09, 12:03
        Mam ochotę posłać Jarkowi laurkę, ale pewnie i tak moderatorzy skasują.
        • wos9 Wyślij mu na adres partii, lub do Sejmu! 10.02.09, 12:25
          elena4 napisała:

> Mam ochotę posłać Jarkowi laurkę, ale pewnie i tak moderatorzy
          skasują.
          • elena4 Re: Wyślij mu na adres partii, lub do Sejmu! 10.02.09, 12:29
            Już mu wysłalam!!!!!
            • wos9 Re: Wyślij mu na adres partii, lub do Sejmu! 10.02.09, 14:59
              elena4 napisała:

> Już mu wysłalam!!!!!

To świetnie.
    • witek.bis Re: Hehehehe. 10.02.09, 12:02
      :)
      Jajcara z ciebie, elenko! Gdyby nie ten nieustanny rechot pomyślałbym, że
      piszesz serio.
      • elena4 Re: Hehehehe. 10.02.09, 12:04
        Ten rechot to taki mój znak rozpoznawczy.
        Reszta całkiem serio.
        • republika.republika Re: Hehehehe. 10.02.09, 12:13
          elena4 napisała:

> Ten rechot to taki mój znak rozpoznawczy.

świetnie dobrany
        • witek.bis Re: Hehehehe. 10.02.09, 12:15
          Wydawało mi się, że nieustanny rechot jest raczej znakiem rozpoznawczym osób
          cierpiących na wesołkowatość. I znowu się pomyliłem :-(
          • elena4 Re: Hehehehe. 10.02.09, 12:17
            I tak mnie dzisiaj nie sprowokujecie.
            Jestem w szampańskim humorze.
            • witek.bis Re: Hehehehe. 10.02.09, 12:20
              To podobno na tle uszkodzenia płatów czołowych mózgu. Przynajmniej tak twierdzą
              lekarze.

Moria (wiłość, nastrój moriatyczny) – w psychiatrii, wesołkowaty nastrój;
              podwyższenie nastroju, któremu towarzyszy beztroska, pusta wesołkowatość,
              głupkowate żarty. Objaw charakterystyczny dla guzów płata czołowego i innych
              organicznych uszkodzeń tej części mózgu (zespół czołowy). Termin wprowadził do
              medycyny niemiecki neurolog Moritz Jastrowitz w 1888 roku[1].

pl.wikipedia.org/wiki/Moria_(psychiatria)
              • iza.bella.iza Re: Hehehehe. 10.02.09, 12:29
                Większość forumowych pisdzioszków jest strasznie ponura i sieriozna. Odczep się
                więc od wesołej elenki vel mysz_polna:)
                • witek.bis Re: Hehehehe. 10.02.09, 12:32
                  To jest myszowata? Nie wiedziałem. Oni tak żonglują tymi nickami, że nie mogę za
                  nimi nadążyć.
                  • argonewald Re: Hehehehe. 10.02.09, 12:33
                    witek.bis napisał:

> To jest myszowata? Nie wiedziałem. Oni tak żonglują tymi nickami, że nie mogę z
                    > a
                    > nimi nadążyć

Skromnyś.Pod jakim nickiem występowałeś jak pisała tu malamyszka?
                    że tak zorientowany jesteś?
                    • witek.bis Re: Hehehehe. 10.02.09, 12:36
                      Od początku, czyli od ok. 6 lat, pod tym samym. A zorientowany jestem - jak
                      widać - raczej średnio :-)
                    • iza.bella.iza Re: Hehehehe. 10.02.09, 12:58
                      argonewald napisał:

> Skromnyś.Pod jakim nickiem występowałeś jak pisała tu malamyszka?
                      > że tak zorientowany jesteś?

Ty też do zorientowanych nie należysz:) malaszaramysz to zupelnie inna osoba niż
                      mysz_polna. Od razu wytłumaczę się też z własnej historii - odkąd na FK trzeba
                      się logować (a to chyba zostało wprowadzone jakieś 6 lat temu) zawsze występuję
                      pod tym samym nickiem.
                  • iza.bella.iza Re: Hehehehe. 10.02.09, 12:55
                    witek.bis napisał:

> To jest myszowata? Nie wiedziałem. Oni tak żonglują tymi nickami, że nie mogę z
                    > a
                    > nimi nadążyć.

Żonglują bo muszą - za kilka banów nick jest blokowany na stałe. Wiesz - Agora
                    nie znosi krytyki, dlatego tak im dokucza. Biedactwa;)
                    • argonewald Re: Hehehehe. 10.02.09, 12:58
                      iza.bella.iza napisała:

> Żonglują bo muszą - za kilka banów nick jest blokowany na stałe. Wiesz - Agora
                      > nie znosi krytyki, dlatego tak im dokucza. Biedactwa;)

Nie załapali się nie kadząc jedynie słusznej partii PO.
                      Linia Agory jednak się zmieni i wtedy biedactwa będziecie musieli zmieniać
                      nicki.Chyba,że przerzucicie kapotę na drugą stronę.
                      • iza.bella.iza :)))))))))))) 10.02.09, 13:00
                        argonewald napisał:

> Nie załapali się nie kadząc jedynie słusznej partii PO.
                        > Linia Agory jednak się zmieni i wtedy biedactwa będziecie musieli zmieniać
                        > nicki.Chyba,że przerzucicie kapotę na drugą stronę.

A nie mówiłam:)))))
                        "Głupców nie sieją, sami rosną"
                        • argonewald Re: :)))))))))))) 10.02.09, 13:05
                          iza.bella.iza napisała:

> A nie mówiłam:)))))
                          > "Głupców nie sieją, sami rosną"

Nie musisz być aż tak samokrytyczna.
                          • iza.bella.iza Re: :)))))))))))) 10.02.09, 13:08
                            argonewald napisał:

> iza.bella.iza napisała:
                            >
                            > > A nie mówiłam:)))))
                            > > "Głupców nie sieją, sami rosną"
                            >
                            >
                            > Nie musisz być aż tak samokrytyczna.

Jasne - ja nic nie muszę:) Ale gdzie w moim poscie widzisz krytykę lub samokrytykę?
                      • witek.bis Re: Hehehehe. 10.02.09, 13:02
                        To dziwne, ale dość długo czepiałem się tutaj Agory i Michnika, a jakoś mnie nie
                        banowali. Czyżbym robił to tak nieudolnie, że nawet nie pofatygowali się żeby
                        mnie zabanować? :-(
                        • iza.bella.iza Re: Hehehehe. 10.02.09, 13:04
                          witek.bis napisał:

> :)
                          > To dziwne, ale dość długo czepiałem się tutaj Agory i Michnika, a jakoś mnie ni
                          > e
                          > banowali. Czyżbym robił to tak nieudolnie, że nawet nie pofatygowali się żeby
                          > mnie zabanować? :-(

Jesteś po prostu agent i prowokator!
                          ;)
                • elena4 Re: Hehehehe. 10.02.09, 20:34
                  Jakie vel?
                  Jaka polna?
                  Jeśli już mysz, to domowa.
              • 1normalnyczlowiek Już chyba nie wyleczysz się z tej pląsawicy :))) 10.02.09, 12:38
                witek.bis napisał: Moria (wiłość, nastrój moriatyczny) – w psychiatrii,
                wesołkowaty nastrój;

---> Twoje nieskoordynowane wędrówki po klawiaturze komputera (no i nick
                oczywiście) wskazują jednoznacznie na chorobę św. Witka! :)))

"PLĄSAWICA , choroba św. Wita, taniec św. Wita
                schorzenie ośrodkowego układu nerwowego, polegające na występowaniu w różnych
                częściach ciała mimowolnych ruchów, zw. ruchami pląsawicznymi, na zaburzeniu
                koordynacji ruchów dowolnych oraz osłabieniu mięśniowym ...
                zobacz również: CHARCOT"
                encyklopedia.interia.pl/haslo?hid=95434
                • camille_pissarro Re: Już chyba nie wyleczysz się z tej pląsawicy : 10.02.09, 12:48
                  mocne, o takiej przypadłości nie słyszałem ;-)
                • witek.bis Re: Już chyba nie wyleczysz się z tej pląsawicy : 10.02.09, 12:50
                  Gratuluję przezabawnego konceptu i dziękuję za kanonizację.
                  A teraz do ad remu - jak tam z tym Petelickim? Kto go korumpował?
                  • 1normalnyczlowiek Jasno pisałem:Tusk i rząd korumpują Petelickiego 10.02.09, 13:02
                    witek.bis napisał: A teraz do ad remu - jak tam z tym Petelickim? Kto go
                    korumpował?

---> ... a nie TVP, jak to sugerujesz.
                    Metoda PO "By żyło się lepiej", to opłacanie państwowymi pieniędzmi korzystnych
                    dla siebie opinii oraz audytów z zamówionymi tezami.
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=91062218&a=91066461
                    krokodylgiena.salon24.pl/56274.html
                    • witek.bis Re: Jasno pisałem:Tusk i rząd korumpują Petelicki 10.02.09, 13:06
                      I zełgałeś, bo przetarg na audyt TVP organizował zarząd spółki i to on powołał
                      komisję przetargową. I to on wreszcie zapłacił firmie, w której pracuje
                      Petelicki. Albo może i nie zełgałeś, tylko odkryłeś jeszcze grubszą aferę -
                      Urbański korumpował Petelickiego, kazał mu chodzić po mediach i piać hymny na
                      cześć Tuska i Platformy. No, tej zdrady to już Kaczor Grubemu nie daruje.
                      • 1normalnyczlowiek To ty błędnie interpretujesz-ja nigdy nie łgam! :) 10.02.09, 13:48
                        witek.bis napisał: I zełgałeś, bo przetarg na audyt TVP organizował zarząd
                        spółki i to on powołał komisję przetargową.

---> "Zgodnie z ogłoszeniem o przetargu wstępny raport z jego wynikami ma
                        powstać do 11, a ostateczny do 18 lutego, do 21 lutego raport z audytu ma być
                        przedstawiony radzie nadzorczej TVP, a Ministrowi Skarbu do 28 lutego.

O zarządzeniu audytu w TVP zdecydował Minister Skarbu, który chce skontrolować
                        m.in. umowy o pracę z ostatniego roku, finansowanie programów "Przebojowa Noc" i
                        "Gwiazdy Tańczą na lodzie" oraz stan zaawansowania prac nad wspólnym projektem
                        TVP, Polskiego Radia oraz Polkomtel S.A. w sprawie budowy naziemnej telewizji
                        cyfrowej.

Ponadto minister chce poznać wieloletnią strategię programową TVP, stan
                        przygotowań do transmisji Euro 2012 oraz Olimpiady w Pekinie, stan negocjacji z
                        Polsatem w sprawie odkupienia praw do częściowej transmisji finałów piłkarskich
                        mistrzostw w 2008 r. Minister zapytał też o przyczyny "utrzymującej się
                        tendencji spadku oglądalności głównych anten TVP" oraz o zasady korzystania
                        przez Spółkę z usług technologii satelitarnej (SES ASTRA, Eutelsat).

Zgodnie ze specyfikacją zamówienia przetargowego raport z audytu TVP będzie
                        opatrzony klauzulą poufności."
                        www.rp.pl/artykul/5,84175.html
                        • witek.bis Re: To ty błędnie interpretujesz-ja nigdy nie łga 10.02.09, 13:59
                          "Nie łgam" to chyba po wolsku, bo po polsku, to chyba nie za bardzo.
                          Rzepa rzeczywiście sprytnie pominęła to i owo i - jak widać - na czytelników
                          specjalnej troski taki zabieg okazał się wystarczający. Jeszcze raz przesyłam ci
                          trochę pełniejszą informację:

"008-01-03 17:49:00
                          Zarząd TVP powołał komisję przetargową ds. audytu

Zarząd TVP powołał komisję, która ustali warunki przetargu na audytora
                          zewnętrznego, który przeprowadzi kontrolę w TVP.

W skład komisji przetargowej wchodzą: Janina Goss, Janusz Niedziela, Tomasz
                          Rudomino, Jan Polkowski, Adam Rawdanowicz, Arkadiusz Pieniący, Beata Karasek,
                          Ewa Berger, Magdalena Karasek- Falecka, Mikołaj Tułowiecki.

Pierwsze posiedzenie komisji odbyło się w czwartek, w poniedziałek zaś w
                          Biuletynie Informacji Publicznej ma się ukazać ogłoszenie o przetargu.

Zgodnie z uchwałą rady nadzorczej TVP przetarg na audytora ma być ogłoszony
                          najpóźniej 8 stycznia, do 21 lutego raport z audytu ma być przedstawiony radzie
                          nadzorczej TVP, a Ministrowi Skarbu do 28 lutego."

www.money.pl/archiwum/wiadomosci_agencyjne/pap/artykul/zarzad;tvp;powolal;komisje;przetargowa;ds;audytu,187,0,310715.html
                          • 1normalnyczlowiek Nadal błędnie interpretujesz 10.02.09, 14:33
                            witek.bis napisał: "Nie łgam" to chyba po wolsku, bo po polsku, to chyba nie za
                            bardzo.

---> "nie łgam" - to czas przeszły niedokonany
                            a "nie łgałem" - to czas przeszły dokonany
                            :)))

> Rzepa rzeczywiście sprytnie pominęła to i owo

---> To raczej ty wybiórczo pomijasz niewygodne fragmenty:
                            "O zarządzeniu audytu w TVP zdecydował Minister Skarbu, który chce skontrolować
                            m.in. umowy o pracę z ostatniego roku, finansowanie programów "Przebojowa Noc" i
                            "Gwiazdy Tańczą na lodzie" ...
                            Minister zapytał też o przyczyny "utrzymującej się tendencji spadku oglądalności
                            głównych anten TVP" "

Rada nadzorcza TVP zadziałała na zlecenie Ministra Skarbu, zgadza się? To MS
                            "uczula" audytora i MS płaci (finalnie) za wszystko.
                            • witek.bis Re: Nadal błędnie interpretujesz 10.02.09, 14:41

1normalnyczlowiek napisał:

---> "nie łgam" - to czas przeszły niedokonany
                              a "nie łgałem" - to czas przeszły dokonany

:))))))
                              Panie pRezydencie! Obawiam się, że ta dwója z polskiego słusznie się panu należała.

A co do audytu, to rzeczywiście domagał się go minister. Ale od początku do
                              końca wybór firmy zależał od komisji przetargowej powołanej przez zarząd. I to
                              TVP firmie tej zapłaciła.

I powiem ci szczerze, że mam cię już serdecznie dość. Niezależnie od tego, czy
                              jesteś autentycznym idiotą, czy przebiegłym prowokatorem usiłującym dorobić
                              PiSowi gębę debila.

Pa!
                              • 1normalnyczlowiek Wreszcie przyznałeś rację,żePetelicki za pieniądze 10.02.09, 15:20
                                witek.bis napisał: I to TVP firmie tej zapłaciła.

---> publiczne szmaci się w różnych mediach i państwowych i prywatnych,
                                wychwalając pod niebiosy Tuska i rząd, nie dysponując przy tym żadnymi
                                argumentami merytorycznymi, czyli sprzedał się jak pies.

A co do przetargu:
                                " Jakie firmy były lub są audytowane przez firmę Arthur Andersen/Ernst&Young?
                                Proszę bardzo, m.in.: PKO BP, PZU, PKN Orlen (niedawno audyt robi Deloitte, inna
                                firma z wielkiej czwórki, o której dalej), PGNiG, PKP, TP SA (mniej więcej do
                                momentu przejęcia przez France Telecom), Pekao SA (mniej więcej do momentu
                                przejęcia przez Unicredito Italiano), BGŻ. Strategią firmy Arthur Andersen, a
                                później Ernst&Young w Polsce było obsługiwanie jak największej liczby dużych
                                firm, zamiast drobnicy. To naturalne. Na takich można najwięcej zarobić, a przy
                                tym jeszcze sprzedać dodatkowe usługi typu doradztwo biznesowe. Tak się składa,
                                że wiele największych polskich przedsiębiorstw jest lub była do niedawna w
                                rękach państwa."
                                krokodylgiena.salon24.pl/56274.html
                                Cóż to za audyty były, skoro nie wykryły nieprawidłowości i afer związanych z
                                tymi firmami? A może miały tylko je przykryć?
            • blanka_3 Re: Hehehehe. 10.02.09, 12:21
              Szampański humor z powodu wywiadu? Cóż Ciebie jeszcze uszczęśliwi?
              • elena4 Allá vamos elenita!!!!! 10.02.09, 12:23
                www.youtube.com/watch?v=1imrt8Ea79Y&feature=related
        • lumpior [...] 10.02.09, 12:27
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • 1normalnyczlowiek Jak tu nieustannie nie rechotać-was czytając?:))) 10.02.09, 12:31
        witek.bis napisał: Gdyby nie ten nieustanny rechot pomyślałbym, że piszesz serio.

> Jajcara z ciebie, elenko!

---> Przecież was nie można brać poważnie. Nie jest możliwe, by w dobie
        Internetu naprawdę (w realu) aż tyle umysłów było w tak znacznym stopniu
        zindoktrynowanych ...
        • witek.bis Re: Jak tu nieustannie nie rechotać-was czytając? 10.02.09, 12:34
          A! Tuś mi bratku! Dlaczego wczoraj zarzuciłeś Urbańskiemu i pisowskiemu
          zarządowi TVP, że korumpuje Petelickiego, a potem świńskim truchtem nawiałeś?
        • elena4 Re: Jak tu nieustannie nie rechotać-was czytając? 10.02.09, 12:36
          Oooooooooooooooooooooo. Jesteś!!!!!!!!!!!!!!!1
          • 1normalnyczlowiek Jak tu nieustannie nie rechotać-was czytając? 10.02.09, 12:42
            elena4 napisała: Oooooooooooooooooooooo. Jesteś!!!!!!!!!!!!!!!1

---> Zawsze jestem ... i czuwam ... :)))
            Ale interweniuję tylko czasami - sama sobie świetnie dajesz radę z tymi
            POdrostkami. :)))
            • elena4 Re: Jak tu nieustannie nie rechotać-was czytając? 10.02.09, 12:58
              Dzięki, skarbie!
              Ale uszy po sobie pokładli, co?
              Nawet ich na dowcipne riposty nie stac. Tylko obrażac próbują, hehehe.
    • ponte_aronte a co, Kaczor nałowił tyle lemingów 10.02.09, 12:37
      i wykształciuchów?
    • argonewald [...] 10.02.09, 12:39
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • witek.bis Re: Hehehehe. 10.02.09, 12:42
        Jesteś pewien, że to napisała Lumpior?
    • bu.2m Re: Hehehehe. 10.02.09, 13:00
      Rozumiem że w zakładach psychiatrycznych wystapienie JarKacza bardzo się podobało.
      • karbat Re: Hehehehe. 10.02.09, 14:10
        Jaroslaw Kaczynski podal pisdusiom stare przeterminowane mieso ,
        uprzednio je dokladnie umyl ,przepakowal .

Zwolennik partii PIS kupuje stare kacze mieso ... po odnowie .
        • 1normalnyczlowiek Sugerujesz,że nauczył się od twoichkumpli,złodziei 10.02.09, 14:37
          karbat napisał: stare przeterminowane mieso ,uprzednio je dokladnie umyl
          ,przepakowal .

---> On nie jest taki głupi, jak ty i tobie POdobni, by wasze skompromitowane
          chwyty stosować. :)))
    • venus99 Re: Hehehehe. 10.02.09, 15:02
      rechot jak Leppera.czyżby to on??
      • 1normalnyczlowiek Bardziej ty wyglądasz na Sławcia Nowaka 10.02.09, 15:25
        venus99 napisał: rechot jak Leppera.czyżby to on??

---> ... albo Karpiniuka, z tym zapatrzeniem się we własną głupotę.
    • boblebowsky Re: Hehehehe. 10.02.09, 15:14
      Za to Jacuś Karnowski wziął się do oceny pana prezesa najwyraźniej z powodu
      tego wielkiego sukcesu.

> Chłopaki! To dopiero początek. Szczeny wam poopadają tak, że będzie trzeba
      > drutować, hehehe.

Zgadzam się, to dopiero początek, ale końca, hłe, hłe.....
    • doc.na Re: Hehehehe. 10.02.09, 15:24

drutować, hehehe.

Tylko nie mów ze Lichocka i Gargas zrobią w końcu striptiz!!!???
      • elena4 Re: Hehehehe. 10.02.09, 17:41
        Striptiz to zrobią niedługo wiadomi, bez wzgledu na płeć, aby im choć o punkt
        sondaże podskoczyły, hehehe. Do wszystkiego dla pijaru są zdolni.
        • doc.na Re: Hehehehe. 10.02.09, 17:55
          elena4 napisała:

> Striptiz to zrobią niedługo wiadomi, bez wzgledu na płeć, aby im choć o punkt
          > sondaże podskoczyły, hehehe. Do wszystkiego dla pijaru są zdolni.

No widziałem Kaczyńsku u Lisa!. Skamlał o GRUBĄ KRECHĘ -żeby nie zostawić na
          boku to co było. Zenujące.
          Kaczyński - ten co ZAWSZE MIAŁ RACJĘ, a inni nie mieli jej nigdy!
          Ten skamla o przebaczenie! Kuriozalne oszustwo z jego strony.
          • elena4 Re: Hehehehe. 10.02.09, 17:58
            Chyba cię porypało. Eleganckie przeprosiny za ewentualne, a według mnie
            całkiem uzasadnione, ostre słowa, to według ciebie skamlanie o przebaczenie? To
            jest klasa!
    • x2468 Re: Hehehehe. 10.02.09, 20:36
      elena4 napisała:

> Widzę czarnopijarowskie posty na temat wystapienia Jarka u Lisa.
      > Ale cóś słabiutko, bladziutko i bez zbytniego animuszu forumowa antykacza brać
      > sie uwija, hehehe. Nie daje rady rzeczywistości!
      > drutować, hehehe.
      hehehehe zasmial sie baran po francusku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka