dziobak.brunatny 13.02.09, 10:20 ... mówili o tym w TOK FM ... czyli dołączył do Waldiego, za przyzwoleniem Donalda ... czyli, że za to na pewno go nie posuną ze stanowiska ministra ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etta2 Re: Czuma bezwstydnie popiera nepotyzm 13.02.09, 10:24 Podaj jakieś źródło wypowiedzi Czumy, że popiera nepotyzm albo przestań pieprzyć. Nie było nepotyzmem gdy dwie kaczki obsiadły dwa najwyższe urzędy w państwie? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen10 Kaczory zostały Wy b r a n e a nie mianowane :) 13.02.09, 10:30 etta2 napisała: > Podaj jakieś źródło wypowiedzi Czumy, że popiera nepotyzm albo > przestań pieprzyć. Nie było nepotyzmem gdy dwie kaczki obsiadły dwa > najwyższe urzędy w państwie? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Kaczory zostały Wy b r a n e a nie mianowane 13.02.09, 10:34 Gołda nie wie, że premiera się nie wybiera, wybiera się zwycięską partię, a ta desygnuje premiera. Jedna kaczka została wybrana, a nie dwie. Druga sama się powołała, choć wcześniej kwakała, że "nie będzie premierem, gdy brat będzie prezydentem" - jak zwykle zełgala. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen10 Re: Kaczory zostały Wy b r a n e a nie mianowane 13.02.09, 10:38 etta2 napisała: > Gołda wie, .......spoko ale poleciałam na skroty myslowe liczac na inteligencje czytelnika :)zawiodłam sie ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
argonewald Re: Kaczory zostały Wy b r a n e a nie mianowane 13.02.09, 10:42 etta2 napisała: > Gołda nie wie, że premiera się nie wybiera, wybiera się zwycięską > partię, a ta desygnuje premiera. Jedna kaczka została wybrana, a nie > dwie. Druga sama się powołała, choć wcześniej kwakała, że "nie > będzie premierem, gdy brat będzie prezydentem" - jak zwykle zełgala. Ale jak to, o czym mówisz ma się do prawy Czumy,do tego,że to właśnie platforma zapowiadała inne standardy. Przecież to odwracanie kota ogonem. Platforma tak bardzo pragnie się upodobnić do PiSu? Odpowiedz Link Zgłoś
dziobak.brunatny PO to druga strona tego samego medalu .... 13.02.09, 10:45 przyjrzyj się np. Czumie Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Kaczory zostały Wy b r a n e a nie mianowane 13.02.09, 10:53 > Przecież to odwracanie kota ogonem. > Platforma tak bardzo pragnie się upodobnić do PiSu? A gdzie ty widzisz te podobieństwa? Czy Tusk działa jak kaczor? Czuma i Ćwiąkalski jak ziobrowy? Sikorski jak fAtyga? Komorowski jak dornowaty? Klich jak szczgiełek? Każdy z wymienionych platfusow jest o wiele uczciwszy i bardziej kompetentny od pisdaka i trzeba być ślepcem, by tego nie dostrzec. Jak się kończą podchody, by umoczyć któregoś z ministrów: Klicha w niejasne powiązania z fundacją, Sikorskiego w zakupy mebli do ministerstwa, Tuska w dziadka- wehrmachtowca i.t.d. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Polityka to teatr ... coś jeszcze dodać ? 13.02.09, 10:58 Gorzej, gdy jest to teatrzyk dla dzieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
dziobak.brunatny A słyszała o uzgodnionym programie POPiS-u ? 13.02.09, 11:01 czy tylko zapomniała ... Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: A słyszała o uzgodnionym programie POPiS-u ? 13.02.09, 11:03 A nie wie, że nie było, nie ma i nie będzie żadnego POPiSu? Odpowiedz Link Zgłoś
dziobak.brunatny Myślę, że polityka to również sztuka oszustwa, a 13.02.09, 11:21 biorąc pod uwagę skąd te partie się wywodzą, myślę, że w określonej sytuacji nie byłoby im trudno się połączyć ... na początek wystarczyłoby np. posunięcie na bocznicę Kaczyńskiego ... i już staje się jaśniej Odpowiedz Link Zgłoś
argonewald Re: Kaczory zostały Wy b r a n e a nie mianowane 13.02.09, 11:00 etta2 napisała: A gdzie ty widzisz te podobieństwa? Czy Tusk działa jak kaczor? > Czuma i Ćwiąkalski jak ziobrowy? Sikorski jak fAtyga? Komorowski jak > dornowaty? Klich jak szczgiełek? Każdy z wymienionych platfusow jest > o wiele uczciwszy i bardziej kompetentny od pisdaka i trzeba być > ślepcem, by tego nie dostrzec. Jak się kończą podchody, by umoczyć > któregoś z ministrów: Klicha w niejasne powiązania z fundacją, > Sikorskiego w zakupy mebli do ministerstwa, Tuska w dziadka- > wehrmachtowca i.t.d. O rany,o Czumę mi chodzi o to,by był faktycznie poza wszystkimi podejrzeniami jako minister sprawiedliwości. Nie chciałbym powrotu Ziobry,ale nie ciążyły na nim takie zarzuty jak w stosunku do Czumy. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Kaczory zostały Wy b r a n e a nie mianowane 13.02.09, 11:10 > Nie chciałbym powrotu Ziobry,ale nie ciążyły na nim takie zarzuty > jak w stosunku do Czumy. ŻARTUJESZ??????? Mam przypominać o bezprawnych aresztach o 6 rano? O samobójtwie Blidy? O podsłuchach i szpiclowaniu każdego (na wszelki wypadek)? O kardiochirurgu nazwanym zabójcą PUBLICZNIE? O utopieniu śledztwa w sprawie mafii paliwowej, w którą kaczki były zamieszane? O uwaleniu przeszczepów na skutek nagonki na lekarzy? Zastanów się, o czym ty mowisz. Czuma to pryszcz, ziobrowy - to RAK! Odpowiedz Link Zgłoś
argonewald Re: W programie J.Żakowskiego 13.02.09, 10:45 dziobak.brunatny napisał: > ... łyso Ci ? Mogłeś dać linka.Nie musiałbyś przekonywać na siłę etty. Odpowiedz Link Zgłoś
argonewald Re: linka do informacji ze słuchu ??? 13.02.09, 10:49 Wypowiadał się przecież w jakimś programie,w radio? Odpowiedz Link Zgłoś
dziobak.brunatny Specjalnie dla Ciebie powtórzę, że to 13.02.09, 10:53 TOK FM: Wołek, Lis i Władyka krytycznie ocenili Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: W programie J.Żakowskiego 13.02.09, 10:47 Nie jest mi łyso, bo nie podałeś ŹRÓDŁA (link) do WYPOWIEDZI CZUMY. Rozumiesz słowo pisane? Czy Czuma powiedział/napisał: TAK, popieram nepotyzm.....???? Odpowiedz Link Zgłoś
dziobak.brunatny luknij wyżej i nie bądź napastliwa .... prawdy 13.02.09, 10:49 się nie zakrzyczy Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: luknij wyżej i nie bądź napastliwa .... prawd 13.02.09, 10:57 Nadal nie rozumiesz. Wśród wymienionych przez ciebie uczestników NIE MA CZUMY, dlaczego więc wkładasz w jego usta coś, czego nie mógł powiedzieć, bo go tam nie było. A co ty zrozymialeś z tej audycji, to - wybacz - jest bardzo niewiarygodne, skoro nawet nie rozumiesz kontekstu naszego tu dialogu. A z prawdą to jest jak z d*: każdy ma swoją.... Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 [...] 13.02.09, 11:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
argonewald Re: Czuma bezwstydnie popiera nepotyzm 13.02.09, 10:55 Wydaje mi się,że ta wypowiedź padła z ust jego syna. www.dziennik.pl/polityka/article318183/Czuma_Jestem_zwolennikiem_nepotyzmu.html Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Czuma bezwstydnie popiera nepotyzm 13.02.09, 11:02 "...Jeśli polityk nie ma w swoim otoczeniu takich ludzi, to nic nie zrobi. Nie oznacza to jednak, że mój ojciec uprawia nepotyzm, bo ani ja, ani żadna inna osoba z mojej rodziny nie jest pracownikiem ministerstwa ani biura poselskiego" - powiedział Wirtualnej Polskie syn Andrzeja Czumy, Krzysztof...." Artykuł w "Dzienniku"...który wiadomo, jaką ma sławę.... Ech.... Tusek, nie wywalaj Czumy, bo się kaczkom nie podoba. Kaczkom NIKT się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
w111mil kłamiesz (i radio TOK FM?) 13.02.09, 11:23 dziobak.brunatny napisał: > ... mówili o tym w TOK FM Odpowiedz Link Zgłoś